Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. szeptember 22. 16:36
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
A kaptár - Túlvilág / Resident Evil: Afterlife
Eleve agyatlan akciófilmre számítottam, de hogy még így is végig unom, azt nem gondoltam volna. Lehet rég láttam az első 3 részt, de teljesen idegen volt az egész sztori számomra.
2/10 az is Ali Larter miatt
Eleve agyatlan akciófilmre számítottam, de hogy még így is végig unom, azt nem gondoltam volna. Lehet rég láttam az első 3 részt, de teljesen idegen volt az egész sztori számomra.
2/10 az is Ali Larter miatt
2010. szeptember 23. 20:21
|
|
Csucsy1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 135086 offline
|
Az utolsó csók
Négy jó barát, egy esküvő. Az ötödiké. A boldog legényélet temetése. Ezt nézi sóhajtozva a négy mindjárt harmincas. Egy, ki naponta más nővel, egy, kit nője most hagyott el, egy, kinél már ott a gyermek, egy, kinek a nője terhes. Ez utóbbi Michael, aki nyugtalanul szemléli barátai zaklatott magánéletét, miközben az ő hajója révbe érni látszik. Bűbájos kedvese, Jenna odáig van érte, tervezgetik a közös jövőt, sőt, már a házat is, ahol élhetnek. Boldogan, amíg meg nem... Csalja Michael Jennát egy csinos egyetemista lánnyal, akivel az esküvőn ismerkedett meg.
Négy jó barát, egy esküvő. Az ötödiké. A boldog legényélet temetése. Ezt nézi sóhajtozva a négy mindjárt harmincas. Egy, ki naponta más nővel, egy, kit nője most hagyott el, egy, kinél már ott a gyermek, egy, kinek a nője terhes. Ez utóbbi Michael, aki nyugtalanul szemléli barátai zaklatott magánéletét, miközben az ő hajója révbe érni látszik. Bűbájos kedvese, Jenna odáig van érte, tervezgetik a közös jövőt, sőt, már a házat is, ahol élhetnek. Boldogan, amíg meg nem... Csalja Michael Jennát egy csinos egyetemista lánnyal, akivel az esküvőn ismerkedett meg.
2010. szeptember 24. 08:56
Idézet (kateblock @ 2010.09.17. 11:41)
A Kör az jó. Jobb mint a Fűrész 
ezzel én is mind kettő jo de mind a kettő máshogy fejezi ki a brutalitását
2010. szeptember 24. 15:15
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
A tetovált lány
Jó kis film, nem semmi hangulata van.
Csak azért az egy pont mínusz, mert olvastam a könyvet, bár ez egy elég jól sikerült adaptáció szerintem.
9/10
Csak azért az egy pont mínusz, mert olvastam a könyvet, bár ez egy elég jól sikerült adaptáció szerintem.
9/10
2010. szeptember 24. 18:06
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Lódító hódító / The Invention of Lying
Velem van a baj vagy tényleg nem tudnak jó vígjátékokat csinálni manapság?
Az alapötlet nagyon jó, de már megint a megvalósítással volt a baj. Nem nagyon részletezném, vígjátéknak gyenge.
A társadalomkritika miatt 3/10.
Szerintem rossz adaptáció. Én a filmet láttam előbb és amikor olvastam a könyvet, csak lestem, hogy mennyire máshogy volt. Igaz, hogy nem lehetett azt a majdnem 600 oldalt belesűríteni egy filmbe, de elég nagy változások voltak. Persze ez nem von le se a könyv, se a film értékéből, nekem mind a kettő nagyon tetszett, de nem mondanám jó adaptációnak.
Velem van a baj vagy tényleg nem tudnak jó vígjátékokat csinálni manapság?
Az alapötlet nagyon jó, de már megint a megvalósítással volt a baj. Nem nagyon részletezném, vígjátéknak gyenge.
A társadalomkritika miatt 3/10.
Idézet (Horgi @ 2010.09.24. 15:15)
A tetovált lány
9/10
9/10
Szerintem rossz adaptáció. Én a filmet láttam előbb és amikor olvastam a könyvet, csak lestem, hogy mennyire máshogy volt. Igaz, hogy nem lehetett azt a majdnem 600 oldalt belesűríteni egy filmbe, de elég nagy változások voltak. Persze ez nem von le se a könyv, se a film értékéből, nekem mind a kettő nagyon tetszett, de nem mondanám jó adaptációnak.
2010. szeptember 24. 22:47
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Mr. és Mrs. Smith
Bradet imádom, Angaleina gyönyörű és Adam Brody szereplése ellen sincs kifogásom
Szeretem ezt a filmet, néha az ilyenek kellenek. Ez alatt annyira nem gondolkodom csak pihenek.
A kedvencem amikor szétszedik a házat, megnevetett.
Nem életük főműve de mára tökéletes volt.
10/8
Bradet imádom, Angaleina gyönyörű és Adam Brody szereplése ellen sincs kifogásom
Szeretem ezt a filmet, néha az ilyenek kellenek. Ez alatt annyira nem gondolkodom csak pihenek.
A kedvencem amikor szétszedik a házat, megnevetett.
Nem életük főműve de mára tökéletes volt.
10/8
2010. szeptember 24. 22:57
karácsonyi vakáció Chevy Chase-el
valami hihetetlen jó az a film csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy jót akar nevetni
megunhatatlan és szórakoztató
valami hihetetlen jó az a film csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy jót akar nevetni
megunhatatlan és szórakoztató
2010. szeptember 25. 09:45
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.09.24. 18:06)
A könyvvel összevetve tényleg más, én a jól sikerült adaptációt más adaptációkkal szemben értettem, egy film sosem fog felérni egy könyvvel.
Szerintem meg volt a hangulata a filmnek is, amit elég ritkán tudnak elérni az ilyen filmeknél.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. szeptember 25. 10:25
Rock tábor 2,a te napod,Rock suli,streat dance 3 D,Utolsó dal,Nagyfiúk,Avatar,Vejedre ütök ,
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.