Killers
Kutyaszálló
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. szeptember 10. 17:09
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Iron Man 2
Még csak most néztem meg, szerintem nagyon jó lett.
Scarlett Johansson volt talán a legjobb benne.
Megvághatták volna egy kicsit, de így is megadok rá 9/10-et.
Jesse Stone: No Remorse
A legújabb film is nagyszerű lett, Tom Selleck és krimi rajongóknak ajánlott. 10/10
Prince of Persia: The Sands of Time
Egész jó kis film, de lehetett volna sokkal jobb is. Viszont jól szórakoztam, tehát 8/10.
Salt
Hm, valahogy többet vártam tőle és Angie nagyon vékony volt benne, de egy 8/10-et ez is megér.
The Helix Loaded
Lol, nagy marhaság az egész, de van pár jó csaj benne és néha nevettem rajta, tehát 6/10.
Titanic II.
Igen, van ilyen is, és nagyon pocsék. 3/10-nél nem tudok többet adni erre...
Vampires Suck
Nos, a Nyállájt szemeteknél jobb, de sokat nem lehet adni erre sem, 5/10.
Bár, van aki szerint ennyit sem ér:
Még csak most néztem meg, szerintem nagyon jó lett.
Jesse Stone: No Remorse
A legújabb film is nagyszerű lett, Tom Selleck és krimi rajongóknak ajánlott. 10/10
Prince of Persia: The Sands of Time
Egész jó kis film, de lehetett volna sokkal jobb is. Viszont jól szórakoztam, tehát 8/10.
Salt
Hm, valahogy többet vártam tőle és Angie nagyon vékony volt benne, de egy 8/10-et ez is megér.
The Helix Loaded
Lol, nagy marhaság az egész, de van pár jó csaj benne és néha nevettem rajta, tehát 6/10.
Titanic II.
Igen, van ilyen is, és nagyon pocsék. 3/10-nél nem tudok többet adni erre...
Vampires Suck
Nos, a Nyállájt szemeteknél jobb, de sokat nem lehet adni erre sem, 5/10.
Bár, van aki szerint ennyit sem ér:
2010. szeptember 10. 20:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Harry Potter és a Titkok kamrája talán 100x-ra, de megunhatatlan
Nagyon szeretem a Hp filmeket egytől-egyig. Mindet láttam már vagy ezerszer, de nem tudom megunni. Nálam mindegyik 10/10
Nagyon szeretem a Hp filmeket egytől-egyig. Mindet láttam már vagy ezerszer, de nem tudom megunni. Nálam mindegyik 10/10
2010. szeptember 10. 20:35
|
|
JustinBieber16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 617 Csatolások: 0 Azonosító: 134503 offline
|
Tébolyultak.
2010. szeptember 10. 21:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Kaptár 4 3D - Túlvilág
ÁÁÁÁ, kicseszett jó, akkora jelenetek vannak benne, beszartok
Jó, volt benne mese habbal-jelenet is, de én lehet elfogult vagyok
Nagyon tetszett, a látvány és a sztori egyaránt.
10/10***
Szerk.: Azt még elfelejtettem, hogy kicsit hiányzott a jól bevált zene, ami felcsendült a részekben, viszont ezek az új dallamok nagyon ütősek. Főleg a bevezetőben
10/10***
Szerk.: Azt még elfelejtettem, hogy kicsit hiányzott a jól bevált zene, ami felcsendült a részekben, viszont ezek az új dallamok nagyon ütősek. Főleg a bevezetőben
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 10. 23:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Minden kút Rómába vezet
Van benne néhány vicces jelenet, de amúgy nem nagy eresztés a film vagyis inkább nem az én műfajom. A legtöbb jelenetek kiszámíthatóak voltak, a vége meg nagyon összecsapott.
4/10
Van benne néhány vicces jelenet, de amúgy nem nagy eresztés a film vagyis inkább nem az én műfajom. A legtöbb jelenetek kiszámíthatóak voltak, a vége meg nagyon összecsapott.
4/10
2010. szeptember 11. 10:23
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.09.10. 21:07)
Kaptár 4 3D - Túlvilág
Jó, volt benne mese habbal-jelenet is, de én lehet elfogult vagyok
Nagyon tetszett, a látvány és a sztori egyaránt.
10/10***
10/10***
Csatlakozom hozzád. Én is tegnap láttam a filmet. Valóban nagyon látványos, én már akkor csodálkoztam, amikor nem volt bullet time effekt.
A klasszikus Kaptár dallam viszont nekem nagyon hiányzott, bár kétségtelen, hogy ez a mostani zene sem rossz, illik ide, de szerintem a film elbírta volna pár másodpercig az előző részekből már jól ismert hangokat, nem tudom, hogy milyen megfontolásból marad ez ki. Mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.
Várom a folytatást.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 11. 12:49
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
District 9 - 9-es Körzet
Hát..annyira nem voltam tőle elájulva , pedig nagyon dicsérték
De azért megérdemel egy pár pontot
5/10
Hát..annyira nem voltam tőle elájulva , pedig nagyon dicsérték
De azért megérdemel egy pár pontot
5/10
2010. szeptember 12. 00:34
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
After.Life
Hát ez érdekes volt. Elég nehézkesen indul, néha vártam már, hogy történjen valami, de azért annyira megragadott, hogy végignézzem, vajon hogy fejezik be... A színészek szerintem jók voltak és hogy pontosan miről is szólt a film? Hát ezt döntse el mindenki maga... személy szerint nem tudom mit gondoljak, egyszer erre hajlok, egyszer meg amarra...
10/8
Hát ez érdekes volt. Elég nehézkesen indul, néha vártam már, hogy történjen valami, de azért annyira megragadott, hogy végignézzem, vajon hogy fejezik be... A színészek szerintem jók voltak és hogy pontosan miről is szólt a film? Hát ezt döntse el mindenki maga... személy szerint nem tudom mit gondoljak, egyszer erre hajlok, egyszer meg amarra...
10/8
2010. szeptember 12. 11:16
RE:Afterlife röviden: elején Mika Nakashima végett néztem, a végén meg Sienna Guillory végett. Közben meg a film: 10/6 hmmm..
2010. szeptember 12. 18:14
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Tizenhárom (Thirteen) 10/7
2010. szeptember 12. 19:41
|
|
Samballa100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 251 Csatolások: 264 Azonosító: 133782 offline
|
Clash of the titans
Shrek 4
Ragadozók
The expendables
Shrek 4
Ragadozók
The expendables
2010. szeptember 12. 21:12
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Resident Evil: Afterlife (Kaptár 4: túlvilág)
A megszokott zenét én is hiányoltam, a film attól függetlenül nagyon tetszett. A látvány és az akció is. Wentworth alakítása perfect. Nekem legalábbis tetszett. Viszont Siennat nem láttam.
Mikor volt benne?
Nem értem, hogy nem vehettem észre.
Christonak igaza van, volt egy-két mese-habbal jelenet, de ez még elviselhető.
Egy dolog idegesít a filmmel kapcsolatban: megint nyitva hagyták a történetet. Alig várom a folytatását.
Vérző szívvel adok rá 9 pontot. Ez az utolsó 2 rész annyira nem jött be.
9/10
A megszokott zenét én is hiányoltam, a film attól függetlenül nagyon tetszett. A látvány és az akció is. Wentworth alakítása perfect. Nekem legalábbis tetszett. Viszont Siennat nem láttam.
Christonak igaza van, volt egy-két mese-habbal jelenet, de ez még elviselhető.
Egy dolog idegesít a filmmel kapcsolatban: megint nyitva hagyták a történetet. Alig várom a folytatását.
Vérző szívvel adok rá 9 pontot. Ez az utolsó 2 rész annyira nem jött be.
9/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.