Starity

Milyen filmet láttál legutóbb?

219 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2007. július 06. 11:07 #281
Alfaproton
Alfaproton
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 39
Azonosító: 4284
Transformers

szerintem kurvajó akárki akármit mond:P
nemsokszor vanolyan hogy hangosan nevetek egy filmen fõleg moziban:D

kedvenc rész:
Ironhide: A rodent has been detected in the vacinity. Shall I destroy it?
Sam 'Spike' Witwicky: No! No! This is a chihuahua. We love chihuahuas.
Ironhide: He's leaked lubricant on me.
Sam 'Spike' Witwicky: He did? Bad Mojo! Bad!
Ironhide: Bad Mojo! Hugghh... This is gonna rust...
2007. július 06. 11:27 #282
- törölt felhasználó -    
Idézet(Steve-O @ 2007. July 5. - 20:05)
Végre más is...azthittem már senki nem nézte meg (vagy nem meri beírni)... smileeee.gif
Egyébként én úgy néztem h egy árva rajzfilmet, képregényt nem néztem/olvastam még ebbõl..
"Kedvenc": Ironhide és Starscream...A leglátványosabbak sztem... blush.gif

Még nem néztem meg a filmet ... így véleményem sincs ... tudom-tudom, akkor minek offolok!? biggrin.gif
Nos, Steve-O szavaival élve ... a leglátványosabb az Fortress Maximus lenne, de gondolom õ nincs a filmben. rohog.gif wink.gif
2007. július 06. 13:42 #283
FlowM@N
FlowM@N
Technical Expert
Hozzászólás: 564
Csatolások: 72
Azonosító: 2
Idézet(Billy Costigan @ 2007. July 6. - 11:27)
Nos, Steve-O szavaival élve ... a leglátványosabb az Fortress Maximus lenne, de gondolom õ nincs a filmben. rohog.gif  wink.gif

Nem fért volna el a városban. biggrin.gif De nyugi, a többiek is elég látványosak, és még enyhén fejeztem ki magam. cool.gif
2007. július 07. 10:31 #284
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
tennap megnéztem a Superman 3-at...sztem jobb volt mint az elsõ 2..szórakoztató kikapcsolódás,de semmiképpen se maradandó biggrin.gif ..KiKi pedig bájos volt wub.gif wub.gif

a másik amit már igazán ajánlani tok aza 10 Csapás ( The Reaping ),bár Hilary Swankot nemnagyon szeressem,de a film nagyon jó volt..a történet röviden:
Egy egykori misszionárius (Hilary Swank) családja tragikus halála után nemcsak elfordult Istentõl, hanem hadjáratot is hirdetett ellene: és azóta a vallási kérdéseket racionális alapon cáfoló tudósok egyik legismertebb alakja lett. Ezért utazik egy világtól elzárt louisanai kisvárosba is: az a hír járja, hogy az itteniek kénytelenek újraszenvedni a bibliai tíz csapást, õ pedig be akarja bizonyítani, hogy mindez csak babonás képzelgés. Ám érkezése után egyre különösebb eseményekkel, egyre rémisztõbb helyzetekkel, egyre megmagyarázhatatlanabb jelenségekkel kell szembenéznie. Lassacskán kénytelen belátni: van, amikor a tudás és a tudomány tehetetlen. Azok a sötét erõk, melyek az õ elveszejtésére szövetkeztek, épp ésszel nem hihetõk. De aki nem hisz, az nem is marad életben.

mindenkinek ajánlom!!! beer.gif beer.gif
2007. július 08. 10:45 #285
LeonSilver
LeonSilver
ööö
Hozzászólás: 1876
Csatolások: 2511
Azonosító: 3077
Transformers:

Elõre leszögezem, h ifjonti koromban megvesztem érte... de:

Sztem nagyot akartak fogni készítõk... mert volt benne pl az elején lévõ komoly kezdés, majd egy két olyan jelenet ami sztem erõsen a komédia határát súrolta - a rossz értelemben - (értsd nagyon komolykodó akart lenni de nem sikerült) ami vhogy teljesen megbontotta a film egységét, mintha a készítõk se tudták volna, hogy most mennyire veszik magukat (és a az egész story-t?) komolyan...
Persze a hollywood-i blödségeken nem akadtam fenn, mert azért az ilyeneket az ember simán elnézi ha szórakoztat a film (lsd die hard 4.0), itt azonban már erõsen túlzásba vitték a készítõk szerintem a dolgokat, így számomra azon felül, hogy látványos volt, nem nagyon jut semmi pozitívum eszembe... (kivéve persze a dekoratív hölgyek ohmy.gif ) no sebaj... mindent egybe vetve azért moziban nézõs kategória a hanghatások és a vizuális effektek miatt...

4/10
2007. július 08. 12:48 #286
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Na, tartottam vasárnap egy filmes délutánt-estét.

Lány a vízben (Lady In The Water)
M. Night Shyamalan (remélem sikerült fejbõl helyesen leírni) féle mese, aki szereti a meséket, annak valószínûleg tetszeni fog, aki nem, annak nem. Paul Giamatti viszont ebben is remekel. 6,5/10

Felforgatókönyv (Stranger Than Fiction)
Mondahatni Will Ferrel Truman Show-ja (azaz a komédiás színészkedik), nekem az alapötlet is nagyon tetszett, a többi szereplõ is nagyon jó (Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson, Dustin Hoffmann), a film is bejött. 8/10

A gépész (The Machinist)
Nem ezt kellett volna utoljára hagyni, már elég is álmos is voltam meg aztán nem is egy 1000rel pörgõ film. Eléggé David Lynch-es, szóval lehet gondolkodni, hogy akkor most mi is történt valójában. Aki fogyózni akar, hagyja Norbit, kérdezze meg Christian Bale-et, hogy csinálta. 6/10
2007. július 08. 16:08 #287
Cira
Cira
Hozzászólás: 1406
Csatolások: 4402
Azonosító: 27501
Transformers 10/9 beer.gif
2007. július 08. 16:47 #288
robos
robos
új tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 32499
Transformers 5/10
Die Hard 4.0 5/10

Azt az 5-öst is csak a kép-/hangeffektekért, mert maga a film nem szól az égegyatta világon semmirõl.... Ma már ott tartunk, h a lényeg csak az, h a nézõ bekakaózzon, de h mire is ült be a tökmind1. Mind1 csak amerikaiakról szóljon, mert ugye õket nem lehet egyszerûen legyõzni (legalábbis a filmekbe nem) wink.gif
2007. július 08. 18:21 #289
515
515

StátuszBrowsing... :)
Hozzászólás: 1375
Csatolások: 1470
Azonosító: 3579
Transformers:

Kicsit meglepõdtem, hogy mennyi poénos jelenet volt a filmben. blink.gif Biztos voltak olyanok is, akiket ez zavart, de én nagyon jókat szórakoztam rajtuk (azért szerencsére a végére bepótolták mindezt szép kis akciójelenetekkel). biggrin.gif Nagyon bírtam pl. a szõke csaj hacker haverját, meg amúgy az egész Witwicky-család is nagy poéngyáros volt. laugh.gif
Mondjuk nekem is az volt a bajom, hogy néha az akciójelenetekbõl alig láttam valamit + egy-két szereplõt jobban kiemelhettek volna. rolleyes.gif
De amúgy nézhetõ szerintem. smileeee.gif Olyan nyári mozi, na. tongue.gif

7.5/10
2007. július 11. 09:16 #290
Ginnie
Ginnie
Hozzászólás: 658
Csatolások: 33
Azonosító: 32031
Tegnap este láttam a Felforgatókönyvet. thumbsup.gif
Csatlakozom ML véleményéhez.Szerintem nagyon jó film,az alapötlete is valami eszméletlen,de pont ettõl jó.Jók voltak a színészek,és jól is játszottak. meghajolo.gif meghajolo.gif 10/10
2007. július 12. 13:00 #291
Alfaproton
Alfaproton
visszatérő vendég
Hozzászólás: 146
Csatolások: 39
Azonosító: 4284
Harry Potter 5

Úristen én rajongó voltam....deez....totális csalódás. Egyszerûen semmi. Semmi semmi semmi érdekes nincs a filmben. a szereplõk öregedtek ennyi pozitívum. ez nagyon nagyon nagyon nagyon érdemtelen. Pedig énvoltam az eddig az összes résznél aki az összes negatív vélemény ellenére kitartott és szerette a filmeket...

10/2
2007. július 12. 16:26 #292
Transformers
Transformers
visszatérő vendég
Hozzászólás: 374
Csatolások: 853
Azonosító: 33779
Harry Potter
filmek szerintem egyre jóbbak. De a könyvek sokkal jóbbak.
Így van ez az Eragonal a könyve 1000x jóbb a filmnél.
2007. július 12. 17:14 #293
- törölt felhasználó -    
Potter 5
Óanyáááááám. Nagy társasággal néztem, remekül szórakoztunk (hm, a körülöttünk ülõktõl ismételten elnézést kérek smileeee.gif), így persze hatványozottan jobban tetszett.

SPOILER
Az ötös könyvet nem igazán szeretem, de egész jól sikerült a vászonra varázslása, így filmen jobban élveztem, mint amikor olvastam. Azt megszoktam, hogy az összes történetet megnyirbálják, lerövidítik, kiherélik, úgyhogy nem sírok amiatt, hogy a kedvenc jeleneteim többsége kimaradt/átalakult. A felnõtt színészeket szokás szerint a háttérbe szorították dry.gif, de még így is jutott nekik egy rakás remek beszólás. (Rickman és az "Elhányom magam", Imelda és a "Nem szeretem a gyerekeket", Frics és Flitwick megmozdulásai: rohog.gif )
Imelda Staunton csodás volt, olyan profin hozta azt az utálatos karaktert, hogy legszívesebben lerángattam volna a vászonról, hogy jól megtéphessem. nunchaku.gif
A látványvilág nagyszerû, és jelenleg teljesen a Voldesz-DD párbaj hatása alatt állok. ohmy.gif
Ez volt a feliratos verzió. Holnap megnézem szinkronosan is. smileeee.gif

*ááá, és jövõ szombaton jön a hetes könyv* biggrin.gif yess.gif
2007. július 12. 18:12 #294
Blamethevain
Blamethevain

Státusz"Azt hiszem, túl nagy árat kell fizetnünk néhány felejthetetlen pillanatért."
Hozzászólás: 2022
Csatolások: 5002
Azonosító: 21944
Hm, én még csak hétfõre foglaltam jegyet, de már nagyon kíváncsi vagyok rá. Ráadásul, ha jól emlékszem a könyvre ebben Sirius se csak 2 percre tûnik fel, mint az elõzõekben. wink.gif
Délután olvasgattam a neten és ezt találtam: "Radcliffe a Contactmusic szerint az egyik jelenetben csak úgy tudta hitelesen elbõgni magát, hogy két óra hiábavaló próbálkozás után a Sirius Blacket játszó Gary Oldman rendesen megrázta."
laugh.gif Hát ezt azért megnéztem volna (amennyiben tényleg így volt).
2007. július 12. 18:18 #295
Senhora
Senhora
visszatérő vendég
Hozzászólás: 232
Azonosító: 34504
Idézet(Alfaproton @ 2006. November 16. - 17:06)
Nem láttam még ilyesmi topicot viszont egy magára valamit is adó fórumon kihagyhatatlan:P 110.gif

Én pár napja néztem meg a Click(Távkapcs) címû új Adam Sandler filmet. Én alapjáraton is szeretem a filmjeit (50 first dates is one of my favourite romantic movie), de ez hatalmas nagy. Nem is igazán vígjáték, inkább dráma. Bõgtem. ohmy.gif

biggrin.gif én is bõgtem rajta...de télleg hatalmas film....
legutóbb én a Horrorra akadva részeket néztem végig (1,2,3,4)- aki ezeket kihagyta
gyorsan pótolja....
amugy Shrek3at néztem még nem rég........jó...jobb mint a második rész...de az elsõ a legjobb....megnézhetõ....de ne várjatok túl sokat cool.gif
2007. július 12. 18:26 #296
Devil
Devil
Hozzászólás: 1726
Csatolások: 982
Azonosító: 921
Nya, én tegnap lestem meg a Transformerst. Hááát, kötelezõ darab annak aki kicsit is szereti az ilyen stílusú filmeket ( meg annak is aki nem biggrin.gif )
Kizárólag MOZIBAN nézõs elsõre. SZerintem még vagy 5x meg fogom nézni. Le a kalappal a készítõk elõtt. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2007. július 12. 18:27 #297
SickBoy
SickBoy
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 3172
Antal Nimród új filmjét néztem utóljára a Vacancy-t.
Hát..... Kate Beckinsale miat érdemes csak megnézni! Egyre gyönyörûbb biggrin.gif
2007. július 12. 22:38 #298
Steve-O
Steve-O
-
Hozzászólás: 4841
Csatolások: 1052
Azonosító: 70
Romper Stomper

jórégi film, de csak most néztem meg elõször...
Az Amerikai História X jobban tetszett...de ez is nagyon jó 10/7
2007. július 12. 22:47 #299
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet(Steve-O @ 2007. July 12. - 22:38)
Romper Stomper

jórégi film, de csak most néztem meg elõször...
Az Amerikai História X jobban tetszett...de ez is nagyon jó 10/7

amikor új volt ütött erõsen, más világ volt még mint az Amerikai história X idején.
Jó film mind2, de a Romper kevésbé kidolgozott film beer.gif
2007. július 13. 15:27 #300
NetBoszi
NetBoszi
Hozzászólás: 606
Csatolások: 102
Azonosító: 27341
Most néztem meg a Ház a tónál (The Lake House) c. filmet.
Ez a film egyszerûen fantasztikus!
Mindkét fõszereplõ nagyon jó színész, és nagyon jó filmjeik vannak, de ez a közös filmjük, ez valami gyönyörû. Én 10/10-et adok neki. wub.gif wub.gif blush.gif blush.gif
219 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!