Transformers
szerintem kurvajó akárki akármit mond:P
nemsokszor vanolyan hogy hangosan nevetek egy filmen fõleg moziban:D
kedvenc rész:
Ironhide: A rodent has been detected in the vacinity. Shall I destroy it?
Sam 'Spike' Witwicky: No! No! This is a chihuahua. We love chihuahuas.
Ironhide: He's leaked lubricant on me.
Sam 'Spike' Witwicky: He did? Bad Mojo! Bad!
Ironhide: Bad Mojo! Hugghh... This is gonna rust...
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. július 06. 11:07
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
2007. július 06. 11:27
Idézet(Steve-O @ 2007. July 5. - 20:05)
Végre más is...azthittem már senki nem nézte meg (vagy nem meri beírni)...
Egyébként én úgy néztem h egy árva rajzfilmet, képregényt nem néztem/olvastam még ebbõl..
"Kedvenc": Ironhide és Starscream...A leglátványosabbak sztem...
Egyébként én úgy néztem h egy árva rajzfilmet, képregényt nem néztem/olvastam még ebbõl..
"Kedvenc": Ironhide és Starscream...A leglátványosabbak sztem...
Még nem néztem meg a filmet ... így véleményem sincs ... tudom-tudom, akkor minek offolok!?
Nos, Steve-O szavaival élve ... a leglátványosabb az Fortress Maximus lenne, de gondolom õ nincs a filmben.
2007. július 06. 13:42
|
|
FlowM@NTechnical Expert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 564 Csatolások: 72 Azonosító: 2 offline
|
Idézet(Billy Costigan @ 2007. July 6. - 11:27)
Nos, Steve-O szavaival élve ... a leglátványosabb az Fortress Maximus lenne, de gondolom õ nincs a filmben.

Nem fért volna el a városban.
2007. július 07. 10:31
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
tennap megnéztem a Superman 3-at...sztem jobb volt mint az elsõ 2..szórakoztató kikapcsolódás,de semmiképpen se maradandó
..KiKi pedig bájos volt
a másik amit már igazán ajánlani tok aza 10 Csapás ( The Reaping ),bár Hilary Swankot nemnagyon szeressem,de a film nagyon jó volt..a történet röviden:
Egy egykori misszionárius (Hilary Swank) családja tragikus halála után nemcsak elfordult Istentõl, hanem hadjáratot is hirdetett ellene: és azóta a vallási kérdéseket racionális alapon cáfoló tudósok egyik legismertebb alakja lett. Ezért utazik egy világtól elzárt louisanai kisvárosba is: az a hír járja, hogy az itteniek kénytelenek újraszenvedni a bibliai tíz csapást, õ pedig be akarja bizonyítani, hogy mindez csak babonás képzelgés. Ám érkezése után egyre különösebb eseményekkel, egyre rémisztõbb helyzetekkel, egyre megmagyarázhatatlanabb jelenségekkel kell szembenéznie. Lassacskán kénytelen belátni: van, amikor a tudás és a tudomány tehetetlen. Azok a sötét erõk, melyek az õ elveszejtésére szövetkeztek, épp ésszel nem hihetõk. De aki nem hisz, az nem is marad életben.
mindenkinek ajánlom!!!
a másik amit már igazán ajánlani tok aza 10 Csapás ( The Reaping ),bár Hilary Swankot nemnagyon szeressem,de a film nagyon jó volt..a történet röviden:
Egy egykori misszionárius (Hilary Swank) családja tragikus halála után nemcsak elfordult Istentõl, hanem hadjáratot is hirdetett ellene: és azóta a vallási kérdéseket racionális alapon cáfoló tudósok egyik legismertebb alakja lett. Ezért utazik egy világtól elzárt louisanai kisvárosba is: az a hír járja, hogy az itteniek kénytelenek újraszenvedni a bibliai tíz csapást, õ pedig be akarja bizonyítani, hogy mindez csak babonás képzelgés. Ám érkezése után egyre különösebb eseményekkel, egyre rémisztõbb helyzetekkel, egyre megmagyarázhatatlanabb jelenségekkel kell szembenéznie. Lassacskán kénytelen belátni: van, amikor a tudás és a tudomány tehetetlen. Azok a sötét erõk, melyek az õ elveszejtésére szövetkeztek, épp ésszel nem hihetõk. De aki nem hisz, az nem is marad életben.
mindenkinek ajánlom!!!
2007. július 08. 10:45
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Transformers:
Elõre leszögezem, h ifjonti koromban megvesztem érte... de:
Sztem nagyot akartak fogni készítõk... mert volt benne pl az elején lévõ komoly kezdés, majd egy két olyan jelenet ami sztem erõsen a komédia határát súrolta - a rossz értelemben - (értsd nagyon komolykodó akart lenni de nem sikerült) ami vhogy teljesen megbontotta a film egységét, mintha a készítõk se tudták volna, hogy most mennyire veszik magukat (és a az egész story-t?) komolyan...
Persze a hollywood-i blödségeken nem akadtam fenn, mert azért az ilyeneket az ember simán elnézi ha szórakoztat a film (lsd die hard 4.0), itt azonban már erõsen túlzásba vitték a készítõk szerintem a dolgokat, így számomra azon felül, hogy látványos volt, nem nagyon jut semmi pozitívum eszembe... (kivéve persze a dekoratív hölgyek
) no sebaj... mindent egybe vetve azért moziban nézõs kategória a hanghatások és a vizuális effektek miatt...
4/10
Elõre leszögezem, h ifjonti koromban megvesztem érte... de:
Sztem nagyot akartak fogni készítõk... mert volt benne pl az elején lévõ komoly kezdés, majd egy két olyan jelenet ami sztem erõsen a komédia határát súrolta - a rossz értelemben - (értsd nagyon komolykodó akart lenni de nem sikerült) ami vhogy teljesen megbontotta a film egységét, mintha a készítõk se tudták volna, hogy most mennyire veszik magukat (és a az egész story-t?) komolyan...
Persze a hollywood-i blödségeken nem akadtam fenn, mert azért az ilyeneket az ember simán elnézi ha szórakoztat a film (lsd die hard 4.0), itt azonban már erõsen túlzásba vitték a készítõk szerintem a dolgokat, így számomra azon felül, hogy látványos volt, nem nagyon jut semmi pozitívum eszembe... (kivéve persze a dekoratív hölgyek
4/10
2007. július 08. 12:48
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Na, tartottam vasárnap egy filmes délutánt-estét.
Lány a vízben (Lady In The Water)
M. Night Shyamalan (remélem sikerült fejbõl helyesen leírni) féle mese, aki szereti a meséket, annak valószínûleg tetszeni fog, aki nem, annak nem. Paul Giamatti viszont ebben is remekel. 6,5/10
Felforgatókönyv (Stranger Than Fiction)
Mondahatni Will Ferrel Truman Show-ja (azaz a komédiás színészkedik), nekem az alapötlet is nagyon tetszett, a többi szereplõ is nagyon jó (Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson, Dustin Hoffmann), a film is bejött. 8/10
A gépész (The Machinist)
Nem ezt kellett volna utoljára hagyni, már elég is álmos is voltam meg aztán nem is egy 1000rel pörgõ film. Eléggé David Lynch-es, szóval lehet gondolkodni, hogy akkor most mi is történt valójában. Aki fogyózni akar, hagyja Norbit, kérdezze meg Christian Bale-et, hogy csinálta. 6/10
Lány a vízben (Lady In The Water)
M. Night Shyamalan (remélem sikerült fejbõl helyesen leírni) féle mese, aki szereti a meséket, annak valószínûleg tetszeni fog, aki nem, annak nem. Paul Giamatti viszont ebben is remekel. 6,5/10
Felforgatókönyv (Stranger Than Fiction)
Mondahatni Will Ferrel Truman Show-ja (azaz a komédiás színészkedik), nekem az alapötlet is nagyon tetszett, a többi szereplõ is nagyon jó (Maggie Gyllenhaal, Emma Thompson, Dustin Hoffmann), a film is bejött. 8/10
A gépész (The Machinist)
Nem ezt kellett volna utoljára hagyni, már elég is álmos is voltam meg aztán nem is egy 1000rel pörgõ film. Eléggé David Lynch-es, szóval lehet gondolkodni, hogy akkor most mi is történt valójában. Aki fogyózni akar, hagyja Norbit, kérdezze meg Christian Bale-et, hogy csinálta. 6/10
2007. július 08. 16:47
|
|
robosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 32499 offline
|
Transformers 5/10
Die Hard 4.0 5/10
Azt az 5-öst is csak a kép-/hangeffektekért, mert maga a film nem szól az égegyatta világon semmirõl.... Ma már ott tartunk, h a lényeg csak az, h a nézõ bekakaózzon, de h mire is ült be a tökmind1. Mind1 csak amerikaiakról szóljon, mert ugye õket nem lehet egyszerûen legyõzni (legalábbis a filmekbe nem)
Die Hard 4.0 5/10
Azt az 5-öst is csak a kép-/hangeffektekért, mert maga a film nem szól az égegyatta világon semmirõl.... Ma már ott tartunk, h a lényeg csak az, h a nézõ bekakaózzon, de h mire is ült be a tökmind1. Mind1 csak amerikaiakról szóljon, mert ugye õket nem lehet egyszerûen legyõzni (legalábbis a filmekbe nem)
2007. július 08. 18:21
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Transformers:
Kicsit meglepõdtem, hogy mennyi poénos jelenet volt a filmben.
Biztos voltak olyanok is, akiket ez zavart, de én nagyon jókat szórakoztam rajtuk (azért szerencsére a végére bepótolták mindezt szép kis akciójelenetekkel).
Nagyon bírtam pl. a szõke csaj hacker haverját, meg amúgy az egész Witwicky-család is nagy poéngyáros volt.
Mondjuk nekem is az volt a bajom, hogy néha az akciójelenetekbõl alig láttam valamit + egy-két szereplõt jobban kiemelhettek volna.
De amúgy nézhetõ szerintem.
Olyan nyári mozi, na. 
7.5/10
Kicsit meglepõdtem, hogy mennyi poénos jelenet volt a filmben.
Mondjuk nekem is az volt a bajom, hogy néha az akciójelenetekbõl alig láttam valamit + egy-két szereplõt jobban kiemelhettek volna.
De amúgy nézhetõ szerintem.
7.5/10
2007. július 11. 09:16
|
|
Ginnie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.11. Hozzászólás: 658 Csatolások: 33 Azonosító: 32031 offline
|
Tegnap este láttam a Felforgatókönyvet.
Csatlakozom ML véleményéhez.Szerintem nagyon jó film,az alapötlete is valami eszméletlen,de pont ettõl jó.Jók voltak a színészek,és jól is játszottak.
10/10
Csatlakozom ML véleményéhez.Szerintem nagyon jó film,az alapötlete is valami eszméletlen,de pont ettõl jó.Jók voltak a színészek,és jól is játszottak.
2007. július 12. 13:00
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
Harry Potter 5
Úristen én rajongó voltam....deez....totális csalódás. Egyszerûen semmi. Semmi semmi semmi érdekes nincs a filmben. a szereplõk öregedtek ennyi pozitívum. ez nagyon nagyon nagyon nagyon érdemtelen. Pedig énvoltam az eddig az összes résznél aki az összes negatív vélemény ellenére kitartott és szerette a filmeket...
10/2
Úristen én rajongó voltam....deez....totális csalódás. Egyszerûen semmi. Semmi semmi semmi érdekes nincs a filmben. a szereplõk öregedtek ennyi pozitívum. ez nagyon nagyon nagyon nagyon érdemtelen. Pedig énvoltam az eddig az összes résznél aki az összes negatív vélemény ellenére kitartott és szerette a filmeket...
10/2
2007. július 12. 16:26
|
|
Transformersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.04. Hozzászólás: 374 Csatolások: 853 Azonosító: 33779 offline
|
Harry Potter
filmek szerintem egyre jóbbak. De a könyvek sokkal jóbbak.
Így van ez az Eragonal a könyve 1000x jóbb a filmnél.
filmek szerintem egyre jóbbak. De a könyvek sokkal jóbbak.
Így van ez az Eragonal a könyve 1000x jóbb a filmnél.
2007. július 12. 17:14
Potter 5
Óanyáááááám. Nagy társasággal néztem, remekül szórakoztunk (hm, a körülöttünk ülõktõl ismételten elnézést kérek
), így persze hatványozottan jobban tetszett.
SPOILER
Az ötös könyvet nem igazán szeretem, de egész jól sikerült a vászonra varázslása, így filmen jobban élveztem, mint amikor olvastam. Azt megszoktam, hogy az összes történetet megnyirbálják, lerövidítik, kiherélik, úgyhogy nem sírok amiatt, hogy a kedvenc jeleneteim többsége kimaradt/átalakult. A felnõtt színészeket szokás szerint a háttérbe szorították
, de még így is jutott nekik egy rakás remek beszólás. (Rickman és az "Elhányom magam", Imelda és a "Nem szeretem a gyerekeket", Frics és Flitwick megmozdulásai:
)
Imelda Staunton csodás volt, olyan profin hozta azt az utálatos karaktert, hogy legszívesebben lerángattam volna a vászonról, hogy jól megtéphessem.
A látványvilág nagyszerû, és jelenleg teljesen a Voldesz-DD párbaj hatása alatt állok.
Ez volt a feliratos verzió. Holnap megnézem szinkronosan is.
*ááá, és jövõ szombaton jön a hetes könyv*
Óanyáááááám. Nagy társasággal néztem, remekül szórakoztunk (hm, a körülöttünk ülõktõl ismételten elnézést kérek
SPOILER
Az ötös könyvet nem igazán szeretem, de egész jól sikerült a vászonra varázslása, így filmen jobban élveztem, mint amikor olvastam. Azt megszoktam, hogy az összes történetet megnyirbálják, lerövidítik, kiherélik, úgyhogy nem sírok amiatt, hogy a kedvenc jeleneteim többsége kimaradt/átalakult. A felnõtt színészeket szokás szerint a háttérbe szorították
Imelda Staunton csodás volt, olyan profin hozta azt az utálatos karaktert, hogy legszívesebben lerángattam volna a vászonról, hogy jól megtéphessem.
A látványvilág nagyszerû, és jelenleg teljesen a Voldesz-DD párbaj hatása alatt állok.
Ez volt a feliratos verzió. Holnap megnézem szinkronosan is.
*ááá, és jövõ szombaton jön a hetes könyv*
2007. július 12. 18:12
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Hm, én még csak hétfõre foglaltam jegyet, de már nagyon kíváncsi vagyok rá. Ráadásul, ha jól emlékszem a könyvre ebben Sirius se csak 2 percre tûnik fel, mint az elõzõekben.
Délután olvasgattam a neten és ezt találtam: "Radcliffe a Contactmusic szerint az egyik jelenetben csak úgy tudta hitelesen elbõgni magát, hogy két óra hiábavaló próbálkozás után a Sirius Blacket játszó Gary Oldman rendesen megrázta."
Hát ezt azért megnéztem volna (amennyiben tényleg így volt).
Délután olvasgattam a neten és ezt találtam: "Radcliffe a Contactmusic szerint az egyik jelenetben csak úgy tudta hitelesen elbõgni magát, hogy két óra hiábavaló próbálkozás után a Sirius Blacket játszó Gary Oldman rendesen megrázta."
2007. július 12. 18:18
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
Idézet(Alfaproton @ 2006. November 16. - 17:06)
Nem láttam még ilyesmi topicot viszont egy magára valamit is adó fórumon kihagyhatatlan:P
Én pár napja néztem meg a Click(Távkapcs) címû új Adam Sandler filmet. Én alapjáraton is szeretem a filmjeit (50 first dates is one of my favourite romantic movie), de ez hatalmas nagy. Nem is igazán vígjáték, inkább dráma. Bõgtem.
Én pár napja néztem meg a Click(Távkapcs) címû új Adam Sandler filmet. Én alapjáraton is szeretem a filmjeit (50 first dates is one of my favourite romantic movie), de ez hatalmas nagy. Nem is igazán vígjáték, inkább dráma. Bõgtem.
legutóbb én a Horrorra akadva részeket néztem végig (1,2,3,4)- aki ezeket kihagyta
gyorsan pótolja....
amugy Shrek3at néztem még nem rég........jó...jobb mint a második rész...de az elsõ a legjobb....megnézhetõ....de ne várjatok túl sokat
2007. július 12. 18:26
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Nya, én tegnap lestem meg a Transformerst. Hááát, kötelezõ darab annak aki kicsit is szereti az ilyen stílusú filmeket ( meg annak is aki nem
)
Kizárólag MOZIBAN nézõs elsõre. SZerintem még vagy 5x meg fogom nézni. Le a kalappal a készítõk elõtt.
Kizárólag MOZIBAN nézõs elsõre. SZerintem még vagy 5x meg fogom nézni. Le a kalappal a készítõk elõtt.
2007. július 12. 22:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet(Steve-O @ 2007. July 12. - 22:38)
Romper Stomper
jórégi film, de csak most néztem meg elõször...
Az Amerikai História X jobban tetszett...de ez is nagyon jó 10/7
jórégi film, de csak most néztem meg elõször...
Az Amerikai História X jobban tetszett...de ez is nagyon jó 10/7
amikor új volt ütött erõsen, más világ volt még mint az Amerikai história X idején.
Jó film mind2, de a Romper kevésbé kidolgozott film
2007. július 13. 15:27
|
|
NetBoszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.16. Hozzászólás: 606 Csatolások: 102 Azonosító: 27341 offline
|
Most néztem meg a Ház a tónál (The Lake House) c. filmet.
Ez a film egyszerûen fantasztikus!
Mindkét fõszereplõ nagyon jó színész, és nagyon jó filmjeik vannak, de ez a közös filmjük, ez valami gyönyörû. Én 10/10-et adok neki.
Ez a film egyszerûen fantasztikus!
Mindkét fõszereplõ nagyon jó színész, és nagyon jó filmjeik vannak, de ez a közös filmjük, ez valami gyönyörû. Én 10/10-et adok neki.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: