A Szellemíró
Hát ez bizony kurva unalmas volt.
De Nagyon. Ewan McGregor jó, de hát neki, mindegy, ő mindenben jó.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. július 20. 09:26
2010. július 20. 14:38
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Hé haver, hol a kocsim?
Már vagy tízszer láttam, és nem tudom megunni.
Bár Ashton Kutchert nem szeretem, ebben a filmben igenis megkedveltem, bár sosem tartottam, és nem is fogom tartani nagy színésznek, de ebben a filmben jó volt.
A másik idióta (persze jóértelembe
) főszereplő Seann William Scott..
szerintem nem kell magyarázni
Nagyon nagy film, én imádom. :] Ja, és 2000-ből való film.
Már vagy tízszer láttam, és nem tudom megunni.
2010. július 21. 12:29
Idézet (Solarian @ 2010.07.20. 09:26)
A Szellemíró
Tényleg? Én most készülük megnézni. Ewan miatt
2010. július 21. 18:46
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Most néztem meg a Jumanji-t
Istenem kb 7 éves lehettem (vagy talán annyi sem
) mikor láttam utoljára. Emlékszem, hogy féltem mindig a végén mikor beszippantja a vadász fejét a játék
Szerintem nagyon jó film. A végén már szomorú voltam, hogy nem kell többet dobniuk
Istenem kb 7 éves lehettem (vagy talán annyi sem
Szerintem nagyon jó film. A végén már szomorú voltam, hogy nem kell többet dobniuk
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. július 21. 18:53
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Transformers 1,2
Kicsit megterhelő volt az agyamnak ennyi rombolás, de szerintem még mindig az egyik leglátványosabb prequel (nemsokára trilógia)
Néhány robotpüfölésnél kicsit elvetették a sulykot (gondolok itt arra, hogy kicsivel rövidebben is megoldhatták volna a játékidőt a 2. résznél).
Várom a 3. filmet és akármennyire nem a szívem csücske Megan Fox, nélküle nem tudom milyen lesz az új rész...
10/9
Kicsit megterhelő volt az agyamnak ennyi rombolás, de szerintem még mindig az egyik leglátványosabb prequel (nemsokára trilógia)
Várom a 3. filmet és akármennyire nem a szívem csücske Megan Fox, nélküle nem tudom milyen lesz az új rész...
10/9
2010. július 25. 18:47
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Haverral az EuroTúrát néztük meg. Szerintem eszméletlen jó film, nekem nagyon tetszett. Viszont ha valaki a jövőben megfogja nézni, nehogy magyarul nézze, mert a szinkron borzasztó! Aki teheti és érti mindenképpen angolul nézze meg, fergeteges.
2010. július 25. 18:56
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (matessz @ 2010.07.25. 18:47)
Haverral az EuroTúrát néztük meg. Szerintem eszméletlen jó film, nekem nagyon tetszett. Viszont ha valaki a jövőben megfogja nézni, nehogy magyarul nézze, mert a szinkron borzasztó! Aki teheti és érti mindenképpen angolul nézze meg, fergeteges. 
Nagyon idióta vígjáték
2010. július 25. 19:38
|
Marvina paranoid android |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 05.07.11. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 30 Azonosító: 7472 offline
|
Redvás Åmål / Fucking Åmål (Rebecka Liljeberg és Alexandra Dahlström
…sokadjára már, de ha tévében adják a két tuti csaj miatt mindig muszáj megnéznem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.