Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. május 17. 18:08
Prince of Persia imax 2D, még pénteken láttam, szerintem elég átlagos a sztori, a tipikus van valami varázs erejű tárgy, valaki hatalomra akar kerülni, ezt megakadályozzák, közben pedig szerelmi szál is fut a történetben. Viszont látványos volt nagyon és talán az átlagosnál jobb. 8/10-et simán ér.
2010. május 18. 01:04
Nesze neked, Pete Tong !
fú, nagyon nagy film, magával ragadott teljesen
10/10
fú, nagyon nagy film, magával ragadott teljesen
10/10
2010. május 18. 01:11
Rémálom az Elm utcában..ha Katie szerepelt vna benne végig akk 10/10 de így 10/8
2010. május 18. 11:11
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nightmare on Elm Street (Remake)
Nem volt ez rossz...
SPOILER
Ez kész, hogy Katie miatt néztem meg, azt kinyírják fél óra után...életben marad az a 2 ember, aki nem is érdekelt, hogy él vagy hal-e...
Na mind1, 1x jó volt megnézni.
10/7
Nem volt ez rossz...
SPOILER
Ez kész, hogy Katie miatt néztem meg, azt kinyírják fél óra után...életben marad az a 2 ember, aki nem is érdekelt, hogy él vagy hal-e...
Na mind1, 1x jó volt megnézni.
10/7
2010. május 18. 16:39
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
Szóval... nem tetszett, de lehet velem van a baj, vagy nem tudom. Tökre nyitott vagyok az ilyen filmekre, de sajnos ez a nagy nevek ellenére se fogott meg. Néha csak néztem hogy 'mi van??' Azért lehet neki vágok még egyszer, talán pár hónap múlva, hátha akkor máshogy fogom látni ezt az egészet.
Szóval... nem tetszett, de lehet velem van a baj, vagy nem tudom. Tökre nyitott vagyok az ilyen filmekre, de sajnos ez a nagy nevek ellenére se fogott meg. Néha csak néztem hogy 'mi van??' Azért lehet neki vágok még egyszer, talán pár hónap múlva, hátha akkor máshogy fogom látni ezt az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. május 19. 17:58
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Mezsgye:
Ian miatt néztem meg, meg egy elág parás kis horrornak nézett ki. nem mondom, hogy nem ijedtem meg párszor, meg hogy nem voltak benne olyan részek amit félszemmel néztem, de annyira hű de nagyon nem volt jó
de Ian szép volt, mint mindig
7/10
Prince of Persia:
Köszi Virág itt is a mozijegyet
Nagyon jó volt, izgalmas volt, vicces, alapból imádom az ilyen stílusú filmeket. És ahogy előttünk mondták, tényleg volt benne minden. Matrix, Pókember, szerintem Trója is, meg Múmia
Volt benne egy-két nem annyira nagy csavar, Jake jól nézett ki
10/10
Ian miatt néztem meg, meg egy elág parás kis horrornak nézett ki. nem mondom, hogy nem ijedtem meg párszor, meg hogy nem voltak benne olyan részek amit félszemmel néztem, de annyira hű de nagyon nem volt jó
7/10
Prince of Persia:
Köszi Virág itt is a mozijegyet
Volt benne egy-két nem annyira nagy csavar, Jake jól nézett ki
10/10
2010. május 20. 22:20
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Just Like Heaven
Még régebben láttam, csak nem nagyon emlékeztem rá, úgyhogy megint beraktam. Lehet, hogy elsőre nem annyira fogott meg, de másodjára már nagyon tetszett. Könnyed és aranyos romantikus vígjáték Reese Witherspoon és Mark Ruffalo főszereplésével. Jó párost alkottak.
10/10
Még régebben láttam, csak nem nagyon emlékeztem rá, úgyhogy megint beraktam. Lehet, hogy elsőre nem annyira fogott meg, de másodjára már nagyon tetszett. Könnyed és aranyos romantikus vígjáték Reese Witherspoon és Mark Ruffalo főszereplésével. Jó párost alkottak.
10/10
2010. május 21. 14:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Képlet (Knowing):
Tegnap néztem meg, bár ezer éve megvan.
Kellemesen csalódtam a filmben. Másra számítottam. Igazán érdekes, és fordulatos a cselekménye. Megéri megnézni.
9/10
Utazás a Föld középpontja felé:
Nagyon jó kalandfilm. Brendan Fraser hozza a megszokott formáját. Családi mozis filmnek kitűnő.
9/10
Tegnap néztem meg, bár ezer éve megvan.
9/10
Utazás a Föld középpontja felé:
Nagyon jó kalandfilm. Brendan Fraser hozza a megszokott formáját. Családi mozis filmnek kitűnő.
9/10
2010. május 21. 18:43
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Prince of Persia - The Sands of Time
Nagyon szuper volt, ma néztem meg. Igazi jó kalandos, végigizgulós film
Elég sok benne a váratlan fordulat
és már csak Jake miatt is megéri megnézni
10/10
Nagyon szuper volt, ma néztem meg. Igazi jó kalandos, végigizgulós film
10/10
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. május 21. 19:44
Nálam a legutolsó film, amit láttam, az a Papírkutyák volt, hát kegyetlen film, Gesztesiért attól fogva még jobban rajongok!
2010. május 22. 00:30
New Moon
Bealvós-röhögős. Robert még mindig úgy beszél, mintha szorulása lenne kb... szavanként tagolja a mondatokat, végig fapofát vág. Egyszerűen nem jön át köztük az az óriási szerelem és vibrálás, ami a könyvben van. De egy ilyen könyvet kár volt megfilmesíteni, mert nem túl eseménydús, leginkább ugye a várakozásról szól, ahogy Bella képtelen feldolgozni Edward hiányát és Jacobbal mászkál addig ugye... ez filmvásznon baromi unalmas, aki nem olvasta, meghal rajta. Én spec a könyvön is szenvedtem. A farkasok óriás medvék voltak inkább.
Mondjuk 2/10
The Proposal
Teccős, kellemes kikapcsolódás. 8/10
A Walk To Remember
Bőgős. 9/10
Bealvós-röhögős. Robert még mindig úgy beszél, mintha szorulása lenne kb... szavanként tagolja a mondatokat, végig fapofát vág. Egyszerűen nem jön át köztük az az óriási szerelem és vibrálás, ami a könyvben van. De egy ilyen könyvet kár volt megfilmesíteni, mert nem túl eseménydús, leginkább ugye a várakozásról szól, ahogy Bella képtelen feldolgozni Edward hiányát és Jacobbal mászkál addig ugye... ez filmvásznon baromi unalmas, aki nem olvasta, meghal rajta. Én spec a könyvön is szenvedtem. A farkasok óriás medvék voltak inkább.
Mondjuk 2/10
The Proposal
Teccős, kellemes kikapcsolódás. 8/10
A Walk To Remember
Bőgős. 9/10
2010. május 22. 00:36
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Az energia (Push)
Felesleges "csavarok", irreális történések. Az alapsztori jó lehetett volna, de a megvalósítás nem jött össze. Ráadásul Dakota Fanning nagyon idegesítő volt. Egyszer ugyan meg lehet nézni, de nem valami nagy film.
3/10
Felesleges "csavarok", irreális történések. Az alapsztori jó lehetett volna, de a megvalósítás nem jött össze. Ráadásul Dakota Fanning nagyon idegesítő volt. Egyszer ugyan meg lehet nézni, de nem valami nagy film.
3/10
2010. május 22. 08:35
Randiztam egy sztárral
Tetszett hogy kicsit más típusu "love story" volt..Aranyos volt,és volt benne 1-2 jó poén. A történet nagyon jó,érdekes...és nem olyan sablonos..én ezt kicsit másnak éreztem mint a legtöbb hasonlót,és ez fogott meg benne.
Tetszett hogy kicsit más típusu "love story" volt..Aranyos volt,és volt benne 1-2 jó poén. A történet nagyon jó,érdekes...és nem olyan sablonos..én ezt kicsit másnak éreztem mint a legtöbb hasonlót,és ez fogott meg benne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.