Számomra ez a film megunhatatlan...
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. április 07. 17:52
|
|
luthienistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 3 Azonosító: 121770 offline
|
Precious
Hihetetlen film! Megdöbbentő és elgondolkoztató, nem véletlenül nyert 2 Oscart is (legjobb forgatókönyv + Mo'Nique alakítása)
és mellesleg Mariah Carey első értelmes filmszerepe
9/10
Hihetetlen film! Megdöbbentő és elgondolkoztató, nem véletlenül nyert 2 Oscart is (legjobb forgatókönyv + Mo'Nique alakítása)
és mellesleg Mariah Carey első értelmes filmszerepe
9/10
2010. április 08. 13:17
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Daybreakers
Hű,hát ez nagyon ott volt.Azért nem a megszokott vámpír filmecskéről beszélünk.És Ethan Hawke ismét bizonyította,hogy remek színész.Remélem lesz valamilyen folytatása.
10/10 (Mert megérdemli)
Hű,hát ez nagyon ott volt.Azért nem a megszokott vámpír filmecskéről beszélünk.És Ethan Hawke ismét bizonyította,hogy remek színész.Remélem lesz valamilyen folytatása.
10/10 (Mert megérdemli)
2010. április 09. 19:23
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
2012 5/10
Ez is csak a CGI miatt, amúgy én mire végignéztem szabályosan fáradtnak éreztem magam, fárasztó 140 percen keresztül nézni ahogy összeomlik minden...
Ez is csak a CGI miatt, amúgy én mire végignéztem szabályosan fáradtnak éreztem magam, fárasztó 140 percen keresztül nézni ahogy összeomlik minden...
2010. április 09. 20:32
Kung-Fu Panda
Jó film, jó poénokkal. Szép volt az animáció stílusa.
10/7
Vasember
Kezdem megkedvelni Robert Downey-t. Ez egy nagyon jó akciófilm, poénos beszólásokkal, nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.
10/8
Superman visszatér
Nem volt nagy durranás, nem kötött le igazán. Azért Brandon Routh jó választás volt az új Superman-ként.
10/4
A Bádogember
Egy film egy húszéves lányról, akiről kiderül, hogy valójában királylány. Lehet hogy ez így nagyon gagyinak tűnik, de nekem tetszett, nem egy átlagos történet! Ja és aki Született Feleségek rajongó, nézze meg mert Neal McDonough is szerepel benne (ő játszotta Dave Williams-t).
10/10
Jó film, jó poénokkal. Szép volt az animáció stílusa.
10/7
Vasember
Kezdem megkedvelni Robert Downey-t. Ez egy nagyon jó akciófilm, poénos beszólásokkal, nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.
10/8
Superman visszatér
Nem volt nagy durranás, nem kötött le igazán. Azért Brandon Routh jó választás volt az új Superman-ként.
10/4
A Bádogember
Egy film egy húszéves lányról, akiről kiderül, hogy valójában királylány. Lehet hogy ez így nagyon gagyinak tűnik, de nekem tetszett, nem egy átlagos történet! Ja és aki Született Feleségek rajongó, nézze meg mert Neal McDonough is szerepel benne (ő játszotta Dave Williams-t).
10/10
2010. április 09. 22:54
Exférj újratöltve
Nagyon jó történet, remek színészekkel, sok humorral!
Gerard
10/8
Nagyon jó történet, remek színészekkel, sok humorral!
Gerard
10/8
2010. április 09. 23:15
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Legion - Légió
Nagyon ütős film, átlátható történettel, érdekes cselekménnyel.
Akciódús is, viszont itt is észrevehető a kifogyhatatlan gépfegyver amivel percekig gond nélkül lövöldöznek a ,,várvédők´´
Nekem nagyon tetszett szerintem simán megkaphatja a 10/10-et
Akciódús is, viszont itt is észrevehető a kifogyhatatlan gépfegyver amivel percekig gond nélkül lövöldöznek a ,,várvédők´´
2010. április 09. 23:17
|
|
Dream7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.31. Hozzászólás: 582 Csatolások: 19 Azonosító: 47837 offline
|
Idézet (matessz @ 2010.04.09. 23:15)
Legion - Légió
nah én most ehez nagyon álmos vagyok jóéjt.
2010. április 09. 23:21
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
The Bounty Hunter
Szörnyű, borzasztó, lapos, kiszámítható. Jenniferért sosem voltam oda, de Gerry már sorjában a második értékelhetetlen filmjével bosszant (az előző a Katherine Heigl szereplésével készült mocsok). Nem lesz ez így jó.
2/10
Szörnyű, borzasztó, lapos, kiszámítható. Jenniferért sosem voltam oda, de Gerry már sorjában a második értékelhetetlen filmjével bosszant (az előző a Katherine Heigl szereplésével készült mocsok). Nem lesz ez így jó.
2/10
2010. április 09. 23:25
Sweeney Todd 10/10
Hát Johnny
egy isten ebben a filmben és isteni hangja is van!
Alan
-ről pedig már nem is beszélve!
Lányanya 10/6
Egyszer megnézhető, kicsit sírós, de azért jó. Bár a Juno jobb!
Hát Johnny
Lányanya 10/6
Egyszer megnézhető, kicsit sírós, de azért jó. Bár a Juno jobb!
2010. április 09. 23:28
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Ilcsy @ 2010.04.09. 20:32)
A Bádogember
10/10
10/10
Én a Band of Brothers óta nagyon kedvelem Nealt, ebben is nagyon jó volt.
2010. április 09. 23:32
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Az oroszlánkirály 2. - Szimba büszkesége
Imádom a Disney-ket, Az Oroszlánkirály az egyik kedvenc és ennél a mesénél nem bánom, hogy elkészítették a folytatást. Szerintem ez is nagyon jó lett, fülbemászó dallamok vannak benne, főleg az első dal a film elején.
10/10
Imádom a Disney-ket, Az Oroszlánkirály az egyik kedvenc és ennél a mesénél nem bánom, hogy elkészítették a folytatást. Szerintem ez is nagyon jó lett, fülbemászó dallamok vannak benne, főleg az első dal a film elején.
10/10
2010. április 11. 00:38
|
|
B@dB0yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 96879 offline
|
Idézet (matessz @ 2010.04.09. 23:15)
Legion - Légió
Ez nálad 10/10???
Végül is ahány ház annyi szokás...
2010. április 11. 09:49
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Possession
SMG miatt már épp ideje volt megnéznem
Régóta terveztem már. Nekem nagyon tetszett, az alapsztori, meglepő fordulat volt benne, és Sarah megintcsak a szívem csücske az alakításával. Aki szereti a kicsit misztikus, elgondolkodtató és mind e mellett romantikus filmeket az mindenképp nézze meg. Engem nagyon lekötött.
9/10
SMG miatt már épp ideje volt megnéznem
9/10
2010. április 11. 11:48
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Viasztestek
Egyszer sem láttam azelőtt (koromból is kiindulva
), és alapjában véve a horrorfilmeket is utálom, de egész jó volt. Mondjuk, a rossz részeknél elkapcsoltam, mert éjjel azért szerettem volna aludni
Szegény Jared Padaleckivel meg mit csináltak? :cry:
Elisha Cuthbert pedig vörösen sokkal dögösebb, mint szőkén. Szőkén olyan "szomszédos lányos", de vörösen kiemelkedik a többi színésznő közül. Olyan Kirsten Dunst - Mary-Jane Watson feeling
10/7
Elisha Cuthbert pedig vörösen sokkal dögösebb, mint szőkén. Szőkén olyan "szomszédos lányos", de vörösen kiemelkedik a többi színésznő közül. Olyan Kirsten Dunst - Mary-Jane Watson feeling
10/7
2010. április 11. 12:16
|
|
B@dB0yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 96879 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.04.11. 11:48)
Viasztestek
), és alapjában véve a horrorfilmeket is utálom, de egész jó volt. Mondjuk, a rossz részeknél elkapcsoltam, mert éjjel azért szerettem volna aludni
10/7
10/7
Vörös??? Látszik, hogy nem vagyok otthon a hajfestés világában, de nekem valamilyen barnás árnyalatnak tűnt.
Amúgy a filmet én már többször is láttam (pont az említett hölgy miatt
Viasztestek 8/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: