The Devil's Advocate
Hogy hagyhattam ezt eddig ki?
12/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. március 31. 10:48
2010. március 31. 14:28
Kecskebűvölők
Amennyi "lelkesedéssel" beültem és az első 10 perc után is azt hittem szenvedés lesz, pozitívan csalódtam. Voltak benne jó poénok, George Clooney pedig ismét szuper volt, főleg hosszú hajjal.
Simán 9/10
Amennyi "lelkesedéssel" beültem és az első 10 perc után is azt hittem szenvedés lesz, pozitívan csalódtam. Voltak benne jó poénok, George Clooney pedig ismét szuper volt, főleg hosszú hajjal.
2010. április 01. 00:24
|
|
B@dB0yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 96879 offline
|
A nádas (The Reeds, 2009)
Hát nem is tudom, mit mondjak róla. Ez volt a második idei Horrorfestes film, amit megnéztem. Egy csapat elindul egy nádasba hajókázni, ahol sorra meghalnak. A film végi "csattanó" már nem egy filmben volt elsütve.
2/10
Tormented (2009)
Igaz, hogy eleve horror-vígjátéknak van feltüntetve, de valahogy a humoros része (pl: az inhalálós szellem...--> már ha ezt humornak szánták egyáltalán...) nem nyerte el a tetszésem. Mostanság nem vagyok kibékülve a szellemes horrorokkal...
Mostanában ez a nyomi gyereket/ket szívatják a suliban, ezért bosszút áll/nak (hol már halála után...) téma a menő. Legalábbis nekem pár nap alatt sikerült a második ilyennel összefutnom, de lehet hogy ez csak véletlen.
3/10
Az elveszettek földje (Land of the lost, 2009)
Valamelyik nap sikerült (immár másodszor) megnéznem és még mindig tudtam rajta nevetni.
Meg a főszereplő csajt csodálni...
6/10
Daybreakers - A vámpírok kora (2009)
Láttam már pár vámpíros filmet, de nem ez lett a kedvencem. Az alapsztori még úgy ahogy elment szódával, de a történet nekem eléggé unalmas volt, és a drámai rész se jött át igazán. Többet vártam tőle.
5/10
Hát nem is tudom, mit mondjak róla. Ez volt a második idei Horrorfestes film, amit megnéztem. Egy csapat elindul egy nádasba hajókázni, ahol sorra meghalnak. A film végi "csattanó" már nem egy filmben volt elsütve.
2/10
Tormented (2009)
Igaz, hogy eleve horror-vígjátéknak van feltüntetve, de valahogy a humoros része (pl: az inhalálós szellem...--> már ha ezt humornak szánták egyáltalán...) nem nyerte el a tetszésem. Mostanság nem vagyok kibékülve a szellemes horrorokkal...
Mostanában ez a nyomi gyereket/ket szívatják a suliban, ezért bosszút áll/nak (hol már halála után...) téma a menő. Legalábbis nekem pár nap alatt sikerült a második ilyennel összefutnom, de lehet hogy ez csak véletlen.
3/10
Az elveszettek földje (Land of the lost, 2009)
Valamelyik nap sikerült (immár másodszor) megnéznem és még mindig tudtam rajta nevetni.
6/10
Daybreakers - A vámpírok kora (2009)
Láttam már pár vámpíros filmet, de nem ez lett a kedvencem. Az alapsztori még úgy ahogy elment szódával, de a történet nekem eléggé unalmas volt, és a drámai rész se jött át igazán. Többet vártam tőle.
5/10
2010. április 01. 00:32
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Shutter Island
Nem volt rossz, de nem hiszem hogy még egyszer előveszem...
10/6
The Fourth Kind
Ennek a filmnek aztán van egy hangulata...tisztára depressziós lettem tőle, és ha nem akarnák annyira rám erőltetni, hogy annyit hiszek el belőle, amennyit akarok, még el is gondolkodnék rajta...
Na jó: azért, miután megnéztem, lecsekkoltam a neten, hogy van-e valami valóság alapja, de nem találtam semmit
10/8
Nem volt rossz, de nem hiszem hogy még egyszer előveszem...
10/6
The Fourth Kind
Ennek a filmnek aztán van egy hangulata...tisztára depressziós lettem tőle, és ha nem akarnák annyira rám erőltetni, hogy annyit hiszek el belőle, amennyit akarok, még el is gondolkodnék rajta...
10/8
2010. április 01. 08:31
Én utoljára az Avatart láttam 3D-ben.
Az élmény nagyon nagy,mindenkinek ajánlom,hogy nézze meg.
Ha nem is éppen az Avatart, de valamit 3D-ben,nagyon nagy élmény.Főleg Imex moziban ajánlom,ott teljesen más a térhatás,mivel a vászon egészen kijön oldalra, a látószög határáig.
Az élmény nagyon nagy,mindenkinek ajánlom,hogy nézze meg.
Ha nem is éppen az Avatart, de valamit 3D-ben,nagyon nagy élmény.Főleg Imex moziban ajánlom,ott teljesen más a térhatás,mivel a vászon egészen kijön oldalra, a látószög határáig.
2010. április 03. 18:01
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Az időutazó felesége:
Érdekes történet, jó alakítások, dráma, szerelem, kicsi humor. Kíváncsi vagyok a könyvre is. Nagyon tetszett
Rachel,Eric
10/10
A tanú:
A régi magyar film Kállai Ferenccel. Töri órán néztük és egy csomót röhögtünk rajta az osztállyal. Nekem nagyon tetszett
Éljen Pelikán és Virág elvtárs
- Mit iszik Pelikán elvtárs?
- Én? Tulajdonképpen mindent.
10/10
New Moon:
Értékelhetetlen számomra... Ez a töménytelen fájdalom, meg szenvedés. Ha ott van Patiszon az a baj, ha nincs az a baj -.- Ezen kívül nulla színészi játék.
1/10 ( Taylor testéért )
Running Scared:
Paul Walker
Nagyon tetszett, elég durva film volt. Sok vér, bunyó. Ennyiszer én még egy filmben nem hallottam a "fuck" különböző formáit.
9/10
Into The Blue:
Szintén Póóóól. Még hozzá a film 90%-ban egy szál fürdőgatyában. Igazi eyecandy. Bár a pasiknak is ott van Jessica Alba, szintén lenge öltözetben. Tetszett ez is. Jó volt a történet, gyönyörű a tenger, a fényképezés. Tetszős volt.
10/10
Noel:
Szép karácsonyi történet Susan Sarandon, Penelopé Cruz és Robin Williams és Paul Walker főszereplésével. Kicsit misztikus is, de nagyon szép.
9/10
Érdekes történet, jó alakítások, dráma, szerelem, kicsi humor. Kíváncsi vagyok a könyvre is. Nagyon tetszett
Rachel,Eric
10/10
A tanú:
A régi magyar film Kállai Ferenccel. Töri órán néztük és egy csomót röhögtünk rajta az osztállyal. Nekem nagyon tetszett
- Mit iszik Pelikán elvtárs?
- Én? Tulajdonképpen mindent.
10/10
New Moon:
Értékelhetetlen számomra... Ez a töménytelen fájdalom, meg szenvedés. Ha ott van Patiszon az a baj, ha nincs az a baj -.- Ezen kívül nulla színészi játék.
1/10 ( Taylor testéért )
Running Scared:
Paul Walker
9/10
Into The Blue:
Szintén Póóóól. Még hozzá a film 90%-ban egy szál fürdőgatyában. Igazi eyecandy. Bár a pasiknak is ott van Jessica Alba, szintén lenge öltözetben. Tetszett ez is. Jó volt a történet, gyönyörű a tenger, a fényképezés. Tetszős volt.
10/10
Noel:
Szép karácsonyi történet Susan Sarandon, Penelopé Cruz és Robin Williams és Paul Walker főszereplésével. Kicsit misztikus is, de nagyon szép.
9/10
2010. április 03. 18:14
Idézet (bötti @ 2010.04.03. 18:01)
Az időutazó felesége:
Rachel,Eric
10/10...
Rachel,Eric
10/10...
Szerintem a könyv sokkal jobban fog tetszeni, mert jóval részletesebb, mint a film.
2010. április 03. 19:14
Idézet (bötti @ 2010.04.03. 18:01)
New Moon:
1/10 ( Taylor testéért )
Ejha, ilyet még nem pipáltam. Egy nő leszólja az Alkonyatot...
Erre inni kell:)
2010. április 03. 20:41
Én tegnap néztem meg az Alice in Wonderland-et.
2010. április 04. 15:33
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Legion
Mit is mondjak.Az én elvárásaim nagyobbak voltak.Vártam az angyalok seregét,ehelyett kaptunk egy unalmas sztori mellé néhány zombit.A fő poénokat meg úgyis lelőtték a bemutatókban.
2/10 (csak Paul Bettany miatt
)
Mit is mondjak.Az én elvárásaim nagyobbak voltak.Vártam az angyalok seregét,ehelyett kaptunk egy unalmas sztori mellé néhány zombit.A fő poénokat meg úgyis lelőtték a bemutatókban.
2/10 (csak Paul Bettany miatt
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: