Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. március 24. 12:03
Alice még egyszer, de egyszer is elég volt, most már nem annyira kötött le. Johnny Depp táncánál egyébként szerintem még rosszabb amikor a csaj nyomja be utána az embereknek.
2010. március 24. 14:26
Alice csodaországban.................
Ó édes Istenem. Régen csalódtam ekkorát. Számomra Anne Hathaway mentette meg az egész fimet, Johnny Depp-ből meg ELÉG.
Fucked-up történet. Maradok a McGee játéknál. Vagya Disney rajzfilmnél.
10//7 (Anne miatt only)
Ó édes Istenem. Régen csalódtam ekkorát. Számomra Anne Hathaway mentette meg az egész fimet, Johnny Depp-ből meg ELÉG.
Fucked-up történet. Maradok a McGee játéknál. Vagya Disney rajzfilmnél.
10//7 (Anne miatt only)
2010. március 24. 14:37
Idézet (nozso13 @ 2010.03.21. 23:33)
Szerintem sem egy nagy eresztés, Uma viszont egy zseni, ismét bebizonyította, hogy milyen fantasztikus. Egy rossz filmben is lehet jól játszani.
Nekem abszolút bejött ez a film, tetszett nagyon. Bár Luke Wilsont figyeltem szinte egész film alatt
Utoljára peig a Rémségek cirkuszát láttam. Eszelős film. 10/10
2010. március 24. 17:32
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.03.24. 14:26)
Johnny Depp-ből meg ELÉG.
10//7 (Anne miatt only)
10//7 (Anne miatt only)
Végre valaki kimondta.
Nekem Helena mentette meg, az a nő egy isten, illetve Rickman hangja, ő pedig kukacként is szexi volt.
2010. március 24. 19:39
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.03.24. 17:32)
Végre valaki kimondta.
Nekem Helena mentette meg, az a nő egy isten, illetve Rickman hangja, ő pedig kukacként is szexi volt.
Nem mondod, hogy Alan Rickman volt a vizipipázó hernyó??
2010. március 26. 13:15
|
Mister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.16. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 6221 offline
|
New Moon....
Végigszenvedtem, mert a Twighlight-ot is megnéztem, és a többi részt is meg fogom, de ez a sorozat annyira gáz és unalmas, hogy az elmondhatatlan. Szinészi játék nullaegészegytized.
Borzalom.
1/10 pont mindkét részre, úgyhogy fél pont per rész.
Végigszenvedtem, mert a Twighlight-ot is megnéztem, és a többi részt is meg fogom, de ez a sorozat annyira gáz és unalmas, hogy az elmondhatatlan. Szinészi játék nullaegészegytized.
Borzalom.
1/10 pont mindkét részre, úgyhogy fél pont per rész.
2010. március 27. 09:33
|
|
B@dB0yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 96879 offline
|
Shutter island (Viharsziget)
A trailer alapján valamivel misztikusabbra és még ennél is fordulatosabbra számítottam. Ennek ellenére azért bőven nézhető volt. 8/10
The Final (A vizsga)
Ez az első idei Horrorfest-es film, amit láttam. A történet számomra elég új volt és tetszett is. A jelenetek viszont lehettek volna véresebbek is. Egyedül a "háborús hős vagyok" karakter nem igazán jött be... 6/10
Pandorum
Az Alien óta szeretem a sci-horror stílust. A történet több része is hajaz más filmekre, de nálam ez nem rontott semmit.
7/10
A trailer alapján valamivel misztikusabbra és még ennél is fordulatosabbra számítottam. Ennek ellenére azért bőven nézhető volt. 8/10
The Final (A vizsga)
Ez az első idei Horrorfest-es film, amit láttam. A történet számomra elég új volt és tetszett is. A jelenetek viszont lehettek volna véresebbek is. Egyedül a "háborús hős vagyok" karakter nem igazán jött be... 6/10
Pandorum
Az Alien óta szeretem a sci-horror stílust. A történet több része is hajaz más filmekre, de nálam ez nem rontott semmit.
7/10
2010. március 27. 10:25
|
|
Pawiinovavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.02. Hozzászólás: 164 Csatolások: 403 Azonosító: 103728 offline
|
Alice in Wonderland (3D)
Nem csalódtam, nagyon jól megcsinálták a filmet.
Megérdemli a max pontot. 10/10
Fűrész
Igen, pár hete néztem meg az első részt (előtte nem is hallottam róla). Úgy egyébként nem érdekelnek a horrorfilmek, de ennek megfogott a története, és hát kimondom: ISTENKIRÁLY film!
A történet izgalmas, tele van fordulatokkal, nagyon jól összerakták. 10/10
Spárta a köbön
Húú, hát elég fárasztó egy film, de szerintem megérte megnézni.
Voltak elég gyenge poénok meg hülye jelenetek benne, de tűrhető.. 6/10
Nem csalódtam, nagyon jól megcsinálták a filmet.
Fűrész
Igen, pár hete néztem meg az első részt (előtte nem is hallottam róla). Úgy egyébként nem érdekelnek a horrorfilmek, de ennek megfogott a története, és hát kimondom: ISTENKIRÁLY film!
Spárta a köbön
Húú, hát elég fárasztó egy film, de szerintem megérte megnézni.
2010. március 27. 10:30
Bikinivadászok - Private Resort (1985)
Johnny Depp, Rob Morrow fiatalon, Hector Elizondo dús hajjal
10/10
Johnny Depp, Rob Morrow fiatalon, Hector Elizondo dús hajjal
10/10
2010. március 28. 11:21
|
|
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline
|
Viharsziget
Én pl. pont azt kamtam a filmtől, amit vártam, ugyanis egy jó kis rejtélyes/nyomozós filmre vágytam.
A színészek is nagyon jók voltak, és ami a legjobb, hogy a hangulatot is nagyon eltalálták. Ennyit nekem simán megér:
7,5/10
Én pl. pont azt kamtam a filmtől, amit vártam, ugyanis egy jó kis rejtélyes/nyomozós filmre vágytam.
A színészek is nagyon jók voltak, és ami a legjobb, hogy a hangulatot is nagyon eltalálták. Ennyit nekem simán megér:
7,5/10
2010. március 29. 10:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Hercules (Walt Disney)
Tegnap délután nem voltam a helyzet magaslatán, és gondoltam elkezdek valami mesét nézni. Igaz már láttam milliószor, de ez a mese nekem a szívem csücske. A dalok hatalmas jók, a szereplők nagyon jól ki vannak találva és a poénok is ütnek. Aki szereti a meséket, az mindenképpen nézze meg ha eddig nem tette volna. Pech és Pánik a legnagyobb fomák, na jó Pegazus se egyszerű. Hádész meg aztán az igazi kétbalkezes gonosz
10/10
Barbie in a mermaid tale
Szokásos Barbie mese. Én szeretem őket. Ez is nagyon aranyos lett. Hiányoztak a dalok belőle, de egyébként egész aranyos mese lett.
6/10
Beépített szépség 2.
Tegnap ment valamelyik kereskedelmi csatornán. Sandra miatt kötelező. Az egy természetesen jobb volt, de a sztorija ennek is aranyos, és szerintem kikapcsolódásként tök jó kis film.
7/10
Tegnap délután nem voltam a helyzet magaslatán, és gondoltam elkezdek valami mesét nézni. Igaz már láttam milliószor, de ez a mese nekem a szívem csücske. A dalok hatalmas jók, a szereplők nagyon jól ki vannak találva és a poénok is ütnek. Aki szereti a meséket, az mindenképpen nézze meg ha eddig nem tette volna. Pech és Pánik a legnagyobb fomák, na jó Pegazus se egyszerű. Hádész meg aztán az igazi kétbalkezes gonosz
10/10
Barbie in a mermaid tale
Szokásos Barbie mese. Én szeretem őket. Ez is nagyon aranyos lett. Hiányoztak a dalok belőle, de egyébként egész aranyos mese lett.
6/10
Beépített szépség 2.
Tegnap ment valamelyik kereskedelmi csatornán. Sandra miatt kötelező. Az egy természetesen jobb volt, de a sztorija ennek is aranyos, és szerintem kikapcsolódásként tök jó kis film.
7/10
2010. március 29. 16:11
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Én most láttam 1 hete az Alice csodaországaban-t 3D-ben. Fantasztikusan jó film és nem csak azért mert a kedvenc színészem(
Johnny Depp
) is játszik benne! Az effektek nagyon jók és bár sokak szerint a sztori nem eget rengető, nekem az is nagyon tetszett! Ajánlom mindenkinek! A végén egy kicsit csalódtam, de nem volt rossz! Pont ilyenre számítottam!
2010. március 31. 00:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Villámtolvaj - Percy Jackson és az Olimposziak
Hát ezen a filmen szétröhögtem az agyam
Nagyon tetszett, az effektek is fergetegesek voltak, Columbus meg tudhat valamit, ha mindig megszerzi a filmjeihez a 'nagyok' egy részét. Ebben is annyi ismerős arc van, mint a HP-ben.
10/10
Nem tudom, amúgy lesz ennek folytatása?
Hát ezen a filmen szétröhögtem az agyam
10/10
Nem tudom, amúgy lesz ennek folytatása?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: