27idegen igen
Aranyos,bár az elején lehet tudni mi lesz végén.Legyen....7/10
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. március 08. 15:39
Idézet(AFCgirl @ 2010. March 8. - 12:21)
27idegen igen
Szintén. Pont tegnap este ment a TV-ben. Csak fél szemmel néztem, volt pár jobb poén benne de szokásos nyálas kis film. Eléggé kiszámítható. 5/10
2010. március 08. 15:46
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
The Hurt Locker/Bombák földjén
Háborús filmek rajongóinak esetleg tudom ajánlani, mert egynek elmegy, van benne néhány jól sikerült jelenet, de sorolhatnék egy "pár" filmet, hogy melyiket érdemes inkább megnézni. Szerintem nagyon túl lett értékelve az Oscar díjátadón, én egy szobrot sem adtam volna neki és a jelöléseken is erõsen elgondolkoztam volna, voltak jobbak nála minden téren... De legalább Evangeline Lilly is feltûnt benne egy kicsit, ez plusz fél pont.
De így is csak 6.5/10.
Háborús filmek rajongóinak esetleg tudom ajánlani, mert egynek elmegy, van benne néhány jól sikerült jelenet, de sorolhatnék egy "pár" filmet, hogy melyiket érdemes inkább megnézni. Szerintem nagyon túl lett értékelve az Oscar díjátadón, én egy szobrot sem adtam volna neki és a jelöléseken is erõsen elgondolkoztam volna, voltak jobbak nála minden téren... De legalább Evangeline Lilly is feltûnt benne egy kicsit, ez plusz fél pont.
2010. március 08. 15:47
The Crazies
Nem rossz, nem rossz, sõt! Végre egy normálisabb film!
Nem rossz, nem rossz, sõt! Végre egy normálisabb film!
2010. március 08. 16:23
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Idézet(Regina @ 2010. March 8. - 15:39)
Szintén. Pont tegnap este ment a TV-ben. Csak fél szemmel néztem, volt pár jobb poén benne de szokásos nyálas kis film. Eléggé kiszámítható. 5/10
én is a Tvbe néztem,de a végén már többször mondtam h mikor lesz már vége,túlságosan el lett nyújtva
2010. március 08. 17:15
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
27 idegen igen (szintén)
Ott porosodik a polcomon DVD-n, de valahogy sose volt hangulatom megnézni. Tegnap este viszont pont adta a tv, úgyhogy gondoltam, most vagy soha. Nem néztem feszült figyelemmel, mert annyira nem kötött le. Pozitívum volt Malin Akerman szerepe. Nagyon jó volt a karaktere. Szerintem verte a fõszereplõkét is. Aranyos jelenet volt a végén amikor megcsókololja Katherine a fõnökét, de sejthetõ volt ugye már az elején, hogy James karjaiban fog kikötni... De nem is azért szeretjük az ilyen filmeket, mert sokat kell logikázva gondolkozni rajta, hogy vajon mi lesz a vége.
Vasárnapi szappannak jó volt.
6/10
Dögölj meg John Tucker
Uncsiztam. Rájöttem, hogy meg akarok nézni valami vígjátékot, és újra erre esett a választásom. Nekem nagyon bejön ez a film. Igazi tinivígjáték. A szereposztás szuper. Arielle nagyon édes, Sophia csodás és igazi hp (imádnivaló) Brittany pedig csodaszép. Kegyetlen, ahogy megszivatják a pasit.
Engem ez a film teljesen kikapcsol, úgyhogy mindenkinek csak ajánlom.
8/10
Ott porosodik a polcomon DVD-n, de valahogy sose volt hangulatom megnézni. Tegnap este viszont pont adta a tv, úgyhogy gondoltam, most vagy soha. Nem néztem feszült figyelemmel, mert annyira nem kötött le. Pozitívum volt Malin Akerman szerepe. Nagyon jó volt a karaktere. Szerintem verte a fõszereplõkét is. Aranyos jelenet volt a végén amikor megcsókololja Katherine a fõnökét, de sejthetõ volt ugye már az elején, hogy James karjaiban fog kikötni... De nem is azért szeretjük az ilyen filmeket, mert sokat kell logikázva gondolkozni rajta, hogy vajon mi lesz a vége.
Vasárnapi szappannak jó volt.
6/10
Dögölj meg John Tucker
Uncsiztam. Rájöttem, hogy meg akarok nézni valami vígjátékot, és újra erre esett a választásom. Nekem nagyon bejön ez a film. Igazi tinivígjáték. A szereposztás szuper. Arielle nagyon édes, Sophia csodás és igazi hp (imádnivaló) Brittany pedig csodaszép. Kegyetlen, ahogy megszivatják a pasit.
8/10
2010. március 08. 19:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
27 idegen igen
Régóta meg akartam nézni és a TV-ben most adott volt a lehetõség. A bûbájos James Marsden aranyos volt, de szerintem a másik szinkronhagn sokkal jobban illik hozzá, mint ami itt volt. A vége tényleg elég kiszámítható, de azért aranyos. Vicces volt, mikor ott tornyosultak a koszorúslányok
10/7
Alice Csodaországban 3D
Húú... elsõ 3D-s élményem, hál' istennek felejthetetlen
Pont tegnap délelõtt néztem és még mindig a hatása alatt vagyok. Csodálatos film legjobb színészekkel, ráadásul mindez Tim Burton összeállításában. 10-bõl 200 pontot adhatok?
Régóta meg akartam nézni és a TV-ben most adott volt a lehetõség. A bûbájos James Marsden aranyos volt, de szerintem a másik szinkronhagn sokkal jobban illik hozzá, mint ami itt volt. A vége tényleg elég kiszámítható, de azért aranyos. Vicces volt, mikor ott tornyosultak a koszorúslányok
Alice Csodaországban 3D
Húú... elsõ 3D-s élményem, hál' istennek felejthetetlen
2010. március 10. 22:05
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Ugyancsak Alice:
Pff... borzasztó forgatókönyv, remek film. Fantasztikusan megálmodott és kidolgozott karakterek, gyönyörû és elmebeteg minden. Tim elszabadult, szerecsére nem állította meg senki.
Ez egy nagy örömfilm számomra.
10/100000000000000000000000000000000000
Pff... borzasztó forgatókönyv, remek film. Fantasztikusan megálmodott és kidolgozott karakterek, gyönyörû és elmebeteg minden. Tim elszabadult, szerecsére nem állította meg senki.
Ez egy nagy örömfilm számomra.
10/100000000000000000000000000000000000
2010. március 10. 22:43
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
no lássuk, termékeny hétvége volt.
Ice Age 2-3:
a kettõt már láttam hármat nem de mindegyiken könnyesre röhögtem magam bizonyos részeknél. tökjó karakterek, szép minõség, a történet is tetszett.
10/10
Alien vs. Predator Requiem 1-2:
gyermekkorom nagy rémálma volt az élien, sosem mertem megnézni a filmet, pedig érdekelt. De most rávettek, 18 éves fejjel már nem félelmetes ( még szerencse
) Az elsõ rész tetszett, de szerintem a második nem sikerült olyan jóra. De az ötlet érdekes.
8/10
Mirrors:
Na erre a filmre is azt mondtam, hogy soha, mert a házunk tele van tükörrel
de nem volt olyan vészes kb kétszer ijedtem meg. A történet jó, bár a végén azt a démonos fájtingot kicsit túlzásba vitték de a záró jelenet WTF volt. Azonkívül Kefírt szeressük a 24 óta. És ez a film is tele volt a jólbevált damn it -tel

8/10
I.E. 10000:
Csak Steven Strait miatt érdekelt, nem vártam sokat, nem is kaptam, nem olyan rossz a sztori, de nekem nem jött be nagyon. Egyszer meg lehet nézni
6/10
Eight Below:
Szerelmes lettem. A kutyákba és Paul Walkerbe még jobban
Gyönyörû film, igaz történet alapján. Végigizgultam, hogy mi lesz sírós rész is bõven akadt. Imádtam 
1000000/10
Alice in Wonderland 3D:
Teccõs volt, a karakterek, fõleg Johnny és Helena tetszettek. Alice engem kicsit irritált. Nem tudom miért, nem volt szimpi Mia
Viszont a film nagyon okés, szórakoztató teljesen más világ. Olyan mint egy flesselés 
10/10
Ice Age 2-3:
a kettõt már láttam hármat nem de mindegyiken könnyesre röhögtem magam bizonyos részeknél. tökjó karakterek, szép minõség, a történet is tetszett.
10/10
Alien vs. Predator Requiem 1-2:
gyermekkorom nagy rémálma volt az élien, sosem mertem megnézni a filmet, pedig érdekelt. De most rávettek, 18 éves fejjel már nem félelmetes ( még szerencse
8/10
Mirrors:
Na erre a filmre is azt mondtam, hogy soha, mert a házunk tele van tükörrel
8/10
I.E. 10000:
Csak Steven Strait miatt érdekelt, nem vártam sokat, nem is kaptam, nem olyan rossz a sztori, de nekem nem jött be nagyon. Egyszer meg lehet nézni
6/10
Eight Below:
Szerelmes lettem. A kutyákba és Paul Walkerbe még jobban
1000000/10
Alice in Wonderland 3D:
Teccõs volt, a karakterek, fõleg Johnny és Helena tetszettek. Alice engem kicsit irritált. Nem tudom miért, nem volt szimpi Mia
10/10
2010. március 12. 21:50
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Alice 3D
isteni,Most értem haza és még mindig a hatása alatt vagyok.Csodálatos, nekem Helena,Jonny és a bolond nyuszi tetszett legjobban,de Mia is jól játszott.Anne meg....hát elég gyengus de beleillett a karaktere a filmbe. Egy egész életre való élmény,fõleg ha haverral nézed és végig hülyüli melletted a filmbe.
Kötelezõ a megtekintés(csak is IMAX 3D-be)!Az összes Oscart a filmnek!
10/amennyit csak adni lehet,a világ összes pontja sem elég
isteni,Most értem haza és még mindig a hatása alatt vagyok.Csodálatos, nekem Helena,Jonny és a bolond nyuszi tetszett legjobban,de Mia is jól játszott.Anne meg....hát elég gyengus de beleillett a karaktere a filmbe. Egy egész életre való élmény,fõleg ha haverral nézed és végig hülyüli melletted a filmbe.
Kötelezõ a megtekintés(csak is IMAX 3D-be)!Az összes Oscart a filmnek!
10/amennyit csak adni lehet,a világ összes pontja sem elég
2010. március 12. 22:29
Koldusbottal Beverly Hills-ben - Down and Out in Beverly Hills(1986)
Nagyon régen láttam, már ideje volt megnézni. Jó kis film.
És a végefõcím: TALKING HEADS - Once in a Lifetime
Nagyon régen láttam, már ideje volt megnézni. Jó kis film.
És a végefõcím: TALKING HEADS - Once in a Lifetime
2010. március 12. 22:37
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Escape from Hell
nem holywoodi szuperprodukció, sõt
egy egyszerû kis történet, egy dokiról, aki megrendezte halálát, csakhogy megismerje milyen a halálközeli élmény...
1 h 15 perc, szóval csak amolyan vlmt bemutató, nem is film talán, nem tudom hova tenni.... vallásfelkészítõn
)
nem holywoodi szuperprodukció, sõt
egy egyszerû kis történet, egy dokiról, aki megrendezte halálát, csakhogy megismerje milyen a halálközeli élmény...
1 h 15 perc, szóval csak amolyan vlmt bemutató, nem is film talán, nem tudom hova tenni.... vallásfelkészítõn
2010. március 13. 16:19
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
FÛRÉSZ 6
Nincs sok írni valóm , ugyan olyan jó volt mint a többi , ugyanolyan durva és gusztustalan , de jó
Egyébként csak azért kap 10/9 - et mert a végén nem volt olyan nagyon nagy WTF jelenet , a többinél számomra nagyobb volt a vége , de le a kalappal , szerintem nagyon jó lett !
Várom már a 7. részt , állítólag 3D-ben lesz
Nincs sok írni valóm , ugyan olyan jó volt mint a többi , ugyanolyan durva és gusztustalan , de jó
Egyébként csak azért kap 10/9 - et mert a végén nem volt olyan nagyon nagy WTF jelenet , a többinél számomra nagyobb volt a vége , de le a kalappal , szerintem nagyon jó lett !
Várom már a 7. részt , állítólag 3D-ben lesz
2010. március 13. 16:23
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
the orphan 8/10
2010. március 14. 12:27
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
The Road
fsz: Viggo Mortensen meg a kölyök
Húúú ember... ennél erõteljesebb apokalipszis utáni filmet még nem láttam. Szó szerint ez egy csöves film. élelem nuku, remény nuku, béke nuku, csak a apa-fia közti szeretett maradt meg.
És a filmvilág olyan kemény, hogy hideg futkosott a hátamon. Kannibalizmus, embervadászat, semmi nincs ami jónak mondható.
Az apa kitart, a fia is kitart, reménykedve hátha találnak jobb világot, jobb társaságot, jobb esélyt az életben maradáshoz.
A film, hogy is mondjam, aki nem bírja az erõszakot, a vért, az kerülje.
9/10
fsz: Viggo Mortensen meg a kölyök
Húúú ember... ennél erõteljesebb apokalipszis utáni filmet még nem láttam. Szó szerint ez egy csöves film. élelem nuku, remény nuku, béke nuku, csak a apa-fia közti szeretett maradt meg.
És a filmvilág olyan kemény, hogy hideg futkosott a hátamon. Kannibalizmus, embervadászat, semmi nincs ami jónak mondható.
Az apa kitart, a fia is kitart, reménykedve hátha találnak jobb világot, jobb társaságot, jobb esélyt az életben maradáshoz.
A film, hogy is mondjam, aki nem bírja az erõszakot, a vért, az kerülje.
9/10
2010. március 14. 12:33
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
hallottam már róla, de valahogy kimaradt. köszi hogy eszembe juttattad
nézem is.
2010. március 14. 12:46
Jégi dicsõség
Nagyon szeretem benne a korcsolyázós részeket! William Fichtner
pedig imádni való benne, csak kár h az elején van csak.
10/10
Csontdaráló
Ez vmi naon jó film, a héten már hetedjére nézem meg, annyira imádom. Természetesen ebben is William Fichtner
van benne, na meg a jóképû, amerikai focista fegyõrök szûk cuccokban
és persze Nelly
.
Nagyon szeretem benne a korcsolyázós részeket! William Fichtner
10/10
Csontdaráló
Ez vmi naon jó film, a héten már hetedjére nézem meg, annyira imádom. Természetesen ebben is William Fichtner
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: