Idézet(Niszrok @ 2010. January 18. - 21:01)
Scanner Darkly:
Érdekes volt a stílusa mint képileg, mint mondanivalóban. A látvány miatt nem sok látszott a mimikából, de a jó színészek kevéssel is tudnak nagyot alkotni.
7/10
Érdekes volt a stílusa mint képileg, mint mondanivalóban. A látvány miatt nem sok látszott a mimikából, de a jó színészek kevéssel is tudnak nagyot alkotni.
Nekem nagyon tetszett, mikor megnéztem, legalább 9/10-et mondanék rá. Jó lenne, ha mások is csinálnának hasonló vizuális stílusban filmeket, nekem bejön.
Idézet(fuge7 @ 2010. January 18. - 19:47)
TITOKZATOS FOLYÓ
nagyon szeretem a Clint Eastwood filmeket, de ez a film valahogy nem mûködött. nem volt benne kellõ feszültség, csomó helyen vontatott volt, kiszámítható párbeszédekkel, a színészi játék sem volt mindenhol meggyõzõ (kivéve talán Sean Penn-t
). nem volt rossz film, 1x nézhetõ, de a Nincs Bocsánat, vagy a Tökéletes Világ sokkal jobban tetszett.
10/6
nagyon szeretem a Clint Eastwood filmeket, de ez a film valahogy nem mûködött. nem volt benne kellõ feszültség, csomó helyen vontatott volt, kiszámítható párbeszédekkel, a színészi játék sem volt mindenhol meggyõzõ (kivéve talán Sean Penn-t
10/6
Ízlések és pofonok, nálam ez abszolút 10/10, kiváló filmnek tartom.

0 felhasználónak tetszik: