Fehér tenyér
Nagyon jó volt.
Milyen filmet láttál legutóbb?
2010. január 02. 23:08
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet(zolcsy77 @ 2010. January 2. - 21:48)
Kötelezõ!!!
Szenzációs... Nekem az év legjobb filmje volt!!!
Kötelezõ!!!
Szenzációs... Nekem az év legjobb filmje volt!!!
2009 vagy 2010 legjobb filmje?
2010. január 03. 01:36
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
The Hangover
már rég terveztem,de csak most nemrég volt rá idõm,hát szerintem csúcsszuper volt
annyira eszement és hihetetlen,hogy az már remek
Bradley Cooper plusz pont még 
10/10
Excsajok szelleme
mikor ment a mozikban el akartam rá menni,de aztán nem jött össze,amit most már nem bánok,mert bár nem volt rossz film,moziba nem mentem volna érte így utólag,akkor már sokkal inkább a 'The Proposal',még ha a sztori teljesen más is,a mûfaj hasonló
meg nekem ez a Karácsonyi ének utánzása a szellemekkel kicsit érdekes volt
azért nem bántam meg,hogy megnéztem,csak kicsit jobbra számítottam
talán a "kémia" hiányzott Jennifer meg Matthew között,nem igazán hittem el neki,hogy annyira akarja a csajt,mint amennyire mutatja...
10/7
A csúf igazság
nem olyan ropogósan friss már,de azért még moziba láttam,igaz Mûvészetek házába 450 Ft-ért,de annyit megért
Gerard Butlert én személy szerint nem nagyon kedvelem és nem is értem miért olyan jó pasi sokaknak,de a táncolós jelenet nagyon ott volt
meg a végén a hõlégballonos is jó 
ja meg persze a "bugyis",az ultragáz XD
10/8.5
Az idõutazó felesége
szintén mozi,szintén 450-ért
ez ugye egy köny alapján készült amit sajnos nem olvastam,de barátnõim akikkel voltam igen és õk azt mondták,hogy eléggé csak nyomokban hasonlít a történet,de hát ezt már megszoktuk sajnos
kifejezetten jó film volt,bár mint minden idõutazós/napok felcserélõdtek filmnél (kivéve talán a Vissza a jövõbét) itt is voltak benne alapvetõ logikai hibák pl.mikor a férfi találkozik a jövõben a 10 éves lányával megtudja,hogy hogy hívják így mikor visszamegy a saját jelenébe ahol a felesége még terhes,azért nevezik el a gyereket úgy ahogy,mert a jövõben is úgy hívják...de akkor a 10 éves gyerek múltjában mi alapján nevezték el?elvileg akkor is az apja mondta,mivel a jövõben találkozott vele és tudta,hogy mi a neve...szóval a gyerek nevezi el saját magát vagy mi van?
nem tudom ez a könyvbe hogy van,de van még 1-2 ilyen dolog
összességében élveztem,bár Eric Bana tényleg végig egy arccal játszik benne ahogy pár kritikában ezt kiemelték
Rachel McAdams meg aranyos,bár szerintem ebben a filmben semmi extra,de a történet meg hangulat miatt
10/8
már rég terveztem,de csak most nemrég volt rá idõm,hát szerintem csúcsszuper volt
10/10
Excsajok szelleme
mikor ment a mozikban el akartam rá menni,de aztán nem jött össze,amit most már nem bánok,mert bár nem volt rossz film,moziba nem mentem volna érte így utólag,akkor már sokkal inkább a 'The Proposal',még ha a sztori teljesen más is,a mûfaj hasonló
azért nem bántam meg,hogy megnéztem,csak kicsit jobbra számítottam
talán a "kémia" hiányzott Jennifer meg Matthew között,nem igazán hittem el neki,hogy annyira akarja a csajt,mint amennyire mutatja...
10/7
A csúf igazság
nem olyan ropogósan friss már,de azért még moziba láttam,igaz Mûvészetek házába 450 Ft-ért,de annyit megért
ja meg persze a "bugyis",az ultragáz XD
10/8.5
Az idõutazó felesége
szintén mozi,szintén 450-ért
kifejezetten jó film volt,bár mint minden idõutazós/napok felcserélõdtek filmnél (kivéve talán a Vissza a jövõbét) itt is voltak benne alapvetõ logikai hibák pl.mikor a férfi találkozik a jövõben a 10 éves lányával megtudja,hogy hogy hívják így mikor visszamegy a saját jelenébe ahol a felesége még terhes,azért nevezik el a gyereket úgy ahogy,mert a jövõben is úgy hívják...de akkor a 10 éves gyerek múltjában mi alapján nevezték el?elvileg akkor is az apja mondta,mivel a jövõben találkozott vele és tudta,hogy mi a neve...szóval a gyerek nevezi el saját magát vagy mi van?
10/8
2010. január 03. 14:40
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Hasonmás
Érdekes történet, de gyenge cselekmény! Azért nem annyira rossz mint ahogy mondják! Nézhetõ,látványos Bruce hozza a megszokott formáját! A hasonló jövõ vízióval foglalkozó A sziget viszont messze jobb film!
6/10
Excsajok szelleme
Szórakoztató rom vígjáték,de egy kicsit jobbat vártam volna! A McConaughey-Garner páros nem mûködik olyan jól mint egy McConaughey-Hudson kettõs!
7/10
Érdekes történet, de gyenge cselekmény! Azért nem annyira rossz mint ahogy mondják! Nézhetõ,látványos Bruce hozza a megszokott formáját! A hasonló jövõ vízióval foglalkozó A sziget viszont messze jobb film!
6/10
Excsajok szelleme
Szórakoztató rom vígjáték,de egy kicsit jobbat vártam volna! A McConaughey-Garner páros nem mûködik olyan jól mint egy McConaughey-Hudson kettõs!
7/10
2010. január 03. 15:05
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Jessy, te is miskolci vagy?
The Box:
számomra értékelhetetlen. ki is kapcsoltam a háromnegyednél, megmondom õszintén. gáz történet nagyon unalmas kivitelezésben. ez a 70es évekes feeling meg még rosszabbá tette az egészet szerintem
0/10
The Saw 6:
hát egyik legbrutálabb rész szerintem, fõleg az elsõ feladat és a végén az utolsó. nagyon kegyetlen. igaz, hogy nagyon újat nem tudtak mutatni, de még mindig elborzaszt és még mindig tetszik ami az érdeme. 
Nem tudjátok, hogy lesz-e még következõ része? Mert elég lezáratlanul hagyták a végét.
9/10
The Box:
számomra értékelhetetlen. ki is kapcsoltam a háromnegyednél, megmondom õszintén. gáz történet nagyon unalmas kivitelezésben. ez a 70es évekes feeling meg még rosszabbá tette az egészet szerintem
0/10
The Saw 6:
Nem tudjátok, hogy lesz-e még következõ része? Mert elég lezáratlanul hagyták a végét.
9/10
2010. január 03. 15:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet(bötti @ 2010. January 3. - 15:05)
The Box:
0/10
The Saw 6:
hát egyik legbrutálabb rész szerintem, fõleg az elsõ feladat és a végén az utolsó. nagyon kegyetlen. igaz, hogy nagyon újat nem tudtak mutatni, de még mindig elborzaszt és még mindig tetszik ami az érdeme. 
9/10
The Box:
0/10
The Saw 6:
9/10
Én úgy tudom , hogy csak egy lesz ami 3D-s lesz
Arra kíváncsi leszek
2010. január 03. 18:04
|
|
Britney boyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 116463 offline
|
Louis de Funes: Egy kis kiruccanás
ÁLLATi JÓ!!!
10/10
ÁLLATi JÓ!!!
10/10
2010. január 03. 18:41
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Moon
Aki szereti a kubrick féle 2001 -et, vagy a Solarist, akkor melegen ajánlom. Én is e közé tartozom.
10/10
Law Abiding citizen
Kellemes kis thriller, Butler és Jamie hozta a formáját.
8/10
Pandorum
Lószar.
0/10
2012
a CGI odab*szott... nagyon látványosra sikeredett. Bár a sztori... Olyan szitukról menekülnek meg ami lehetetlen... a többi okés.
8/10
G.I. Joe
egyszernézhetõs
5/10
Unborn
végre egy olyan film, amitõl befostam 2x.
5/10
The Hurt Locker
Aki csípi a Black Hawk Down -ot, annak melegen ajánlom. Nagyon kafa film. Jeremy -t meg csípem, egyik kedvenc színészem.
10/10
Aki szereti a kubrick féle 2001 -et, vagy a Solarist, akkor melegen ajánlom. Én is e közé tartozom.
10/10
Law Abiding citizen
Kellemes kis thriller, Butler és Jamie hozta a formáját.
8/10
Pandorum
Lószar.
0/10
2012
a CGI odab*szott... nagyon látványosra sikeredett. Bár a sztori... Olyan szitukról menekülnek meg ami lehetetlen... a többi okés.
8/10
G.I. Joe
egyszernézhetõs
5/10
Unborn
végre egy olyan film, amitõl befostam 2x.
5/10
The Hurt Locker
Aki csípi a Black Hawk Down -ot, annak melegen ajánlom. Nagyon kafa film. Jeremy -t meg csípem, egyik kedvenc színészem.
10/10
2010. január 03. 19:00
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(bötti @ 2010. January 3. - 16:05)
aha
ON:
Férjhez mész,mert azt mondtam
vmelyik nap adták a tv-ben,úgyhogy megnéztem újra,de így másodszorra nekem már nem volt olyan vicces,azok a jelenetek meg mikor egyszerre beszél a 4 nõ rendesen fárasztottak is...Mandy Moore aranyos volt benne,de úgy látom nekem kicsit ilyen egyszernézõs lett,pedig elsõre tetszett
10/6
2010. január 03. 19:29
"Louis de Funes"
Soha nem értettem, hogy mi a vicces ebben az emberben és/vagy a filmjeiben...
2010. január 03. 19:31
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Jessy @ 2010. January 3. - 19:00)
aha
a mûvészetek háza árult el,mi?
bizony bizony
Le roi soleil
Nem tudom ki mennyire szereti a musicaleket. De ha egy kicsit is, és még a francia nyelvet is szereti, az gyorsan töltse le mert istenkirály
Én már minimum két hónapja függõ vagyok. Karácsonyi ajándékom a gyûjtõi DVD volt
15/10
2010. január 03. 19:35
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Sasszem/Eagle Eye
Izgalmas történet,bár a film elején rájöttem ki irányítja a szálakat.
10/9
Leszbikus vámpírok gyilkosai /Lesbian Vampire Killers
Jó humorú film,azoknak persze akik szeretik az angol humort.
10/8
Ördög bújt beléd /Jennifer's Body
Én elsõnek többet vártam volna,de a történet és Megan Fox alakítása egyenlõ a nullával számomra.
10/2
Izgalmas történet,bár a film elején rájöttem ki irányítja a szálakat.
10/9
Leszbikus vámpírok gyilkosai /Lesbian Vampire Killers
Jó humorú film,azoknak persze akik szeretik az angol humort.
10/8
Ördög bújt beléd /Jennifer's Body
Én elsõnek többet vártam volna,de a történet és Megan Fox alakítása egyenlõ a nullával számomra.
10/2
2010. január 03. 19:53
Kárhozottak Királynõje
Ez rendesen megkavarta a Rice-i vámpír univerzumot, és csak egy kupac szar lett az eredmény.
Színészi játék: 0
Történet: 0
Megvalósítás: 0
10/0
Unborn
Unalmas, klisés, szar, 'minden-percét-elõre-tudom' gané.
10/0
Ez rendesen megkavarta a Rice-i vámpír univerzumot, és csak egy kupac szar lett az eredmény.
Színészi játék: 0
Történet: 0
Megvalósítás: 0
10/0
Unborn
Unalmas, klisés, szar, 'minden-percét-elõre-tudom' gané.
10/0
2010. január 03. 21:36
Idézet(Solarian @ 2010. January 3. - 19:29)
"Louis de Funes"
Megvan a maga hangulata a filmjeinek, én speciel imádom. Én ahhoz tudnám hasonlítani, mint pl a Nosfretau, ami így elsõre eszembe jutott: horror, és a maga idejében az embereknek félelmetes is volt, médián meg a "félõs" részeknél egybehangzó óriásröhögések voltak
2010. január 03. 21:55
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Alvin és a mókusok 2
Nagyon aranyos, vicces, a zenék is jók benne. Bár inkább kisebb gyereknek való már csak azért is mert mese, de minden korosztálynak el tudja nyerni a tetszését
9/10
Nagyon aranyos, vicces, a zenék is jók benne. Bár inkább kisebb gyereknek való már csak azért is mert mese, de minden korosztálynak el tudja nyerni a tetszését
9/10
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: