Nagyon coool, ajánlom mindenkinek, aki szeret nevetni!
Milyen filmet láttál legutóbb?
2007. április 20. 00:16
|
pjotr83visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.21. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 11151 offline
|
Tenacious D - The Pick of Destiny
többször is megnéztem és végigröhögtem, Jack Black egyik legújabb marhasága.
és nagyszerû rockzenék szólnak végig a film alatt, JB ugyanis a Tenacious D nevû rock-duó egyik tagja.
többször is megnéztem és végigröhögtem, Jack Black egyik legújabb marhasága.
és nagyszerû rockzenék szólnak végig a film alatt, JB ugyanis a Tenacious D nevû rock-duó egyik tagja.
2007. április 27. 17:39
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Epic movie - Bazi nagy film
Vááh, valami eszméletlen komoly volt...
Kb minden egyes percében röhögtünk, annyira poénos volt az egész. Az alakítások, a paródiák, a poénok... hát kész.
Látni akarom, még egyszer
10/10
10/10
2007. április 27. 22:03
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Taxi 4 - idõpocsékolás volt, az egész olyan kiégett már, lapos poénok stb...
nekem speciel nem tetszett 10/4.5
The Departed - A Donnie Brasco óta nem láttam ilyen jót, ebben a mûfajban.
Kítûnõen alakított fõhõsök, és még DiCaprio is jó volt, pedig nem sok jó filmjét láttam(na jó a "Kapj el ha tudszban is OK volt) 10/9
nekem speciel nem tetszett 10/4.5
The Departed - A Donnie Brasco óta nem láttam ilyen jót, ebben a mûfajban.
Kítûnõen alakított fõhõsök, és még DiCaprio is jó volt, pedig nem sok jó filmjét láttam(na jó a "Kapj el ha tudszban is OK volt) 10/9
2007. április 27. 22:13
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Hard Candy
Tényleg kellemes meglepetés, nem mindennapi film, és Ellen Page elõtt le akalappel. Valószínûleg nem fogom sokszor megnézni, de határozottan tetszett. 8/10
Daredevil Director's Cut
Én (valószínûleg) azon kevesek közé tartozom, akinek tetszett a film, a rendezõi változatban 1-2 jelenetet másképp forgattak le, és kb. +25 percet hozzátettek. Pár dolgot érthetõbbé tesz talán, néhány jelenet tényleg felesleges, összességében véve talán kicsivel jobb, mint a mozis változat. Nekem 7/10
pio: A Hotel Ruanda nekem is nagyon tetszett, még anno moziban láttam. Nem nagyon tudtam megszólalni úgy 5-10 percig... 9/10
Tényleg kellemes meglepetés, nem mindennapi film, és Ellen Page elõtt le akalappel. Valószínûleg nem fogom sokszor megnézni, de határozottan tetszett. 8/10
Daredevil Director's Cut
Én (valószínûleg) azon kevesek közé tartozom, akinek tetszett a film, a rendezõi változatban 1-2 jelenetet másképp forgattak le, és kb. +25 percet hozzátettek. Pár dolgot érthetõbbé tesz talán, néhány jelenet tényleg felesleges, összességében véve talán kicsivel jobb, mint a mozis változat. Nekem 7/10
pio: A Hotel Ruanda nekem is nagyon tetszett, még anno moziban láttam. Nem nagyon tudtam megszólalni úgy 5-10 percig... 9/10
2007. április 27. 22:18
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
Idézet(ML @ 2007. April 27. - 22:13)
én TV-ben de ott is hatásos volt...egyébként nem tudja valaki mi annak a számnak az elõadója/címe ami a végefõcím alatt ment? Amiben gyerekek énekelték a refrént...
2007. április 27. 22:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Alfred Hitchcock: Szédülés
hiába több, mint 50 éves film - még mindig hatásos történet.
James Stewart és Doris Day tökéletesen egészítik ki egymást és a történetet. Idõsebbek biztos látták valaha, fiatalabbak meg pótolják - s többi klasszikus Hitchcock filmel együtt hisz ezek a filmek minden krimi és thrillerek alapjai !
hiába több, mint 50 éves film - még mindig hatásos történet.
James Stewart és Doris Day tökéletesen egészítik ki egymást és a történetet. Idõsebbek biztos látták valaha, fiatalabbak meg pótolják - s többi klasszikus Hitchcock filmel együtt hisz ezek a filmek minden krimi és thrillerek alapjai !
2007. április 27. 23:37
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(DDodo @ 2007. April 27. - 17:39)
Epic movie - Bazi nagy film
Kb minden egyes percében röhögtünk, annyira poénos volt az egész. Az alakítások, a paródiák, a poénok... hát kész.
Látni akarom, még egyszer
10/10
Hát nem tudom, ez a csávó más véleményen van, ráadásul az imbd-s átlaga 2.1/10. Asszem én távol tartom magam ettõl a filmtõl. Vááh, valami eszméletlen komoly volt...
10/10
2007. április 27. 23:53
|
|
qawsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 11261 offline
|
Hello mindenki!
Én a Sunshine c. újabb zseniális Danny Boyle filmet láttam a moziban (3x)!!!
Mindenkinek ajánlom,aki szereti a feszült,igényes sci-fit,mert ez nagyon az!
Kiváló movie,Cillian Murphy ismét nagyon jó!!!!
Gyerünk a moziba be!!
jo8
Én a Sunshine c. újabb zseniális Danny Boyle filmet láttam a moziban (3x)!!!
Mindenkinek ajánlom,aki szereti a feszült,igényes sci-fit,mert ez nagyon az!
Kiváló movie,Cillian Murphy ismét nagyon jó!!!!
Gyerünk a moziba be!!
jo8
2007. április 29. 09:13
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Idézet(Raymond @ 2007. April 27. - 23:37)
Hát nem tudom, ez a csávó más véleményen van, ráadásul az imbd-s átlaga 2.1/10. Asszem én távol tartom magam ettõl a filmtõl. 
Hát nem tudom, nálunk a moziban mindenki végig röhögte, és nekem spec. tetszett..
2007. április 29. 11:28
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(DDodo @ 2007. April 29. - 09:13)
Hát nem tudom, nálunk a moziban mindenki végig röhögte, és nekem spec. tetszett.. 
15 évesen lehet nekem is tetszett volna. Hogy on is legyek: tegnap láttam a Torrente-t. Az alapsztori nem lett volna rossz, a fõszereplõt nagyon eltalálták (
2007. április 29. 14:00
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
The Fountain-A Forrás
Szerintem kissé túl lett bonyolítva, legalábbis én nem vagyok benn biztos hogy teljesen átláttam a történet szövevényén. Mindenesetre épp aktuális a téma rám nézve úgyhogy lehet hogy azért mondom azt hogy tetszett.
Az én szemszögembõl szép szerelmi dráma.
70%
Smokin' Aces-Füstölgõ Ászok
Érdekes film, valaki írta hogy hasonlít a Lucky Number Slevin-hez és ebben tényleg van valami. Mindenesetre nekem úgynézki nagyon bejönnek ezek a típusú filmek. Érdekes sztori, szép képek és szituációk. Hangulatos akciófilm, a színészek sem épp rosszak.
75%
Perfume-The Story of a Murderer-Parfüm
Jókisfilm ez. A fõszereplõ srác nagyon jól játszik végig, érdekes, jólmegkomponált sztorilájn. A végkifejlet pedig döbbenetesre sikerült szerintem, mondom szerintem érdemes megnézni ha látni akartok egy "Jókis" filmet.
85%
Szerintem kissé túl lett bonyolítva, legalábbis én nem vagyok benn biztos hogy teljesen átláttam a történet szövevényén. Mindenesetre épp aktuális a téma rám nézve úgyhogy lehet hogy azért mondom azt hogy tetszett.
Az én szemszögembõl szép szerelmi dráma.
70%
Smokin' Aces-Füstölgõ Ászok
Érdekes film, valaki írta hogy hasonlít a Lucky Number Slevin-hez és ebben tényleg van valami. Mindenesetre nekem úgynézki nagyon bejönnek ezek a típusú filmek. Érdekes sztori, szép képek és szituációk. Hangulatos akciófilm, a színészek sem épp rosszak.
75%
Perfume-The Story of a Murderer-Parfüm
Jókisfilm ez. A fõszereplõ srác nagyon jól játszik végig, érdekes, jólmegkomponált sztorilájn. A végkifejlet pedig döbbenetesre sikerült szerintem, mondom szerintem érdemes megnézni ha látni akartok egy "Jókis" filmet.
85%
2007. április 30. 21:28
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Pókember 2.1 (Pókember 2 bõvített változat)
Az 1. rész kellemes meglepetés volt annak idején, mert sokkal rosszabbat vártam, ez meg szerintem kb. ugyanolyan színvonal, mint az 1. rész volt. 6,5/10
Catch & Release
Nem egészen szokványos romantikus komédia, a szokottnál több drámával, de azért happy end-del (állítólag az eredeti befejezés nem ez volt), 1 bûbájos Jennifer Garnerrel
és 1 sziporkázó Kevin Smith-szel (nem, nem õk jönnek össze
). 7/10
Children Of Men
A 12 Majom óta nem láttam ilyen sötét sci-fi-t. Nem nagyon írnék róla, meg kell nézni. 8/10
Az 1. rész kellemes meglepetés volt annak idején, mert sokkal rosszabbat vártam, ez meg szerintem kb. ugyanolyan színvonal, mint az 1. rész volt. 6,5/10
Catch & Release
Nem egészen szokványos romantikus komédia, a szokottnál több drámával, de azért happy end-del (állítólag az eredeti befejezés nem ez volt), 1 bûbájos Jennifer Garnerrel
Children Of Men
A 12 Majom óta nem láttam ilyen sötét sci-fi-t. Nem nagyon írnék róla, meg kell nézni. 8/10
2007. április 30. 23:11
Last Man Standing / Az utolsó emberig /
régi-régi film, de ...
Hangulatos és kellõen maffiás, 30-as évek, rengeteg " puhakalaposfickók " akik lõnek ... kellõen morbid és vad, a zene nem egetrengetõ, de a hatás fokozásakor kegyetlen jó a pengetés .
A lényeg persze Bruce papa, neki való szerep.
Nálam õ a romlatlan hõs, nos itt is az, csúúúúnyán néz / ahogy szokott, kemény és félelmetes/ .
A történet, no igen itt lehet 1 kis gond ... aki látott már Clint Eastwood-s westernt, az az elején érteni és ismerni fogja a történetecskét. Hiszen azonos és nem is kicsit, de éppen ezért jó a film ... csak ajánlani tudom ..... modernkori western
régi-régi film, de ...
Hangulatos és kellõen maffiás, 30-as évek, rengeteg " puhakalaposfickók " akik lõnek ... kellõen morbid és vad, a zene nem egetrengetõ, de a hatás fokozásakor kegyetlen jó a pengetés .
A lényeg persze Bruce papa, neki való szerep.
Nálam õ a romlatlan hõs, nos itt is az, csúúúúnyán néz / ahogy szokott, kemény és félelmetes/ .
A történet, no igen itt lehet 1 kis gond ... aki látott már Clint Eastwood-s westernt, az az elején érteni és ismerni fogja a történetecskét. Hiszen azonos és nem is kicsit, de éppen ezért jó a film ... csak ajánlani tudom ..... modernkori western
2007. május 01. 22:11
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
White Noise 2:
Nyahh szal az elsõ rész (és Michael Keaton) után ezt mondom meglesem... az elsõ döbbenet: Nathan Fillion (aka Capt. Malcolm 'Mal' Reynolds
) a fõszerepben nahh ez már kapásból pár pluszpont, ezt követõen viszont sajnos egy közepes alkotás következett... mindent összevetve 1x nézhetõ kategória:
6/10
Vitathatatlan:
Nem mostani film az tény, de Wesley Snipes és Ving Rhames egy filmben.. .meg bunyó... rossz nem lehet... hát nem tom, ez is elég gyenguska lett az én olvasatomban.
Az, hogy bemegy a nagy boksz vb és laposra veri a fél elítélti társadalmat az egy dolog, de hogy mindezt büntetlenül...nahh ez itt nekem kicsit erõs volt... ismét egy 1x nézhetõ kategória sajnos... :
6/10
(Ui.: viszont Peter Falk-nak van benne egy monológja ami vagy 2 perces és kb minden második szava káromkodás
nahh ezt a szinkront öröm volt hallgatni kivétélesen, kíváncsi lettem volna rá, hogy egy kereskedelmi tv-ben ez így lement volna -e
)
Nyahh szal az elsõ rész (és Michael Keaton) után ezt mondom meglesem... az elsõ döbbenet: Nathan Fillion (aka Capt. Malcolm 'Mal' Reynolds
6/10
Vitathatatlan:
Nem mostani film az tény, de Wesley Snipes és Ving Rhames egy filmben.. .meg bunyó... rossz nem lehet... hát nem tom, ez is elég gyenguska lett az én olvasatomban.
Az, hogy bemegy a nagy boksz vb és laposra veri a fél elítélti társadalmat az egy dolog, de hogy mindezt büntetlenül...nahh ez itt nekem kicsit erõs volt... ismét egy 1x nézhetõ kategória sajnos... :
6/10
(Ui.: viszont Peter Falk-nak van benne egy monológja ami vagy 2 perces és kb minden második szava káromkodás
2007. május 06. 16:05
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Raymond @ 2007. April 29. - 11:28)
15 évesen lehet nekem is tetszett volna.
Én 23 vagyok, de néha én is jót röhögtem rajta.
Pókember 3:
Hát, azt elõre bocsátom, hogy nekem az elsõ két rész sem jött be igazán. A sztori most rendben van, az effektekrõl nem nyilatkozok, nem moziban néztem. De a színészi játék most sincs a helyzet magaslatán és nekem úgy tûnik, a célközönség a fiatal tinik korosztálya, már csak a szereplõ válogatást tekintve is. Olyan 6/10, talán... Ha lesz negyedik rész, jó lenne teljesen átdolgozni az egészet, és új szereplõgárdát keresni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: