Madonna bátyja a híd alatt él
2011. október 24. 11:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem ismerem Madonna életét, de azt tudom, hogy jótékonykodik, nem is keveset. Hiszen nehéz sorsú gyermekeket is fogadott örökbe. Akik vádolják, nem gondoltak még arra, hogy talán már próbált segíteni a testvérén, de az eljátszotta az utolsó esélyét is? Vannak olyan emberek, akik reménytelenül javíthatatlanok ilyen-olyan okokból és egy idő után még a saját családjuk is lemond róluk. Csak azon lehet segíteni, aki akarja, hogy segítsenek neki. Nem biztos, hogy Madonna nem próbálta meg. Mondok egy példát. Jó tíz éve egy asszony odajött hozzám az utcán, karján egy két év körüli gyermekkel és kérte, hogy adjak neki pénzt, mert éhezik a kicsi. Mondtam, hogy pénzem nincs, de volt nálam fél liter kakaó és két zsömle. Mikor felajánlottam, hogy neki adom, azt mondta, hogy menjek az anyámba és faképnél hagyott. Na, remélem mindenki érti, mire gondolok, hogy lehet, hogy Madonna próbált segíteni.
2011. október 24. 12:11
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Sajnálom azokat a hozzászólókat akik lenézik Madonnát egyből egyetlen cikk miatt.
1.Nem kell mindent elhinni a sajtónak.Amerika messze van!
2.Mielőtt ítélkezünk meg kellene hallgatni a másik felet is!
3.Sok a munkanélküli Amerikában.Főleg iskolázatlanok vagy iskolázottak akik nem adják alább a szakmájuknál és inkább kevés pénzért nem vállalnak munkát inkább a segélyt válasszák +
.(ahogy nálunk is)
3.Más államba is el lehetne menni munkát keresni és nem a gazdag rokonra várni.
4.Miután nyilatkozik Madonna el lehet dönteni kinek van igaza.És akkor meg az lesz a hír hogy ki-kinek hisz?
1.Nem kell mindent elhinni a sajtónak.Amerika messze van!
2.Mielőtt ítélkezünk meg kellene hallgatni a másik felet is!
3.Sok a munkanélküli Amerikában.Főleg iskolázatlanok vagy iskolázottak akik nem adják alább a szakmájuknál és inkább kevés pénzért nem vállalnak munkát inkább a segélyt válasszák +
3.Más államba is el lehetne menni munkát keresni és nem a gazdag rokonra várni.
4.Miután nyilatkozik Madonna el lehet dönteni kinek van igaza.És akkor meg az lesz a hír hogy ki-kinek hisz?
2011. október 24. 13:09
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Loulou Loulou , teljesen igazad van.
miért nem tud segíteni a testvérén?
persze JÓTÉKONYKODIK, oké biztos rengeteg pénzel segíti a rászorulókat! de ugyan MINEK IS TESZI EZT KÖZHÍRÉ ?
miért nem tud segíteni a testvérén?
persze JÓTÉKONYKODIK, oké biztos rengeteg pénzel segíti a rászorulókat! de ugyan MINEK IS TESZI EZT KÖZHÍRÉ ?
2011. október 24. 13:24
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Hát nem tudom mi igaz ebből. Őszintén? Szerintem semmi. Ezért nem is traktálom magamat, hogy valami épkézláb magyarázatot tudjak adni.
2011. december 10. 18:40
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Na most tényleg rohadt büszke lehet magára Madonna
legalább 1 dollárt adna neki de annyira önző h még azt is sajnálja tőle.Én sose viselkednék így a testvéremmel én befogadnám és eltartanám.De én nem vagyok miliárdos és nem él a bátyám a híd alatt szóval nem szóltam ....
(
2011. december 11. 11:53
|
Kemény-dióúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 165106 offline
|
Ily nevetséges cikket rég olvastam!Ami pedig az occset Cristofelt illeti.Már rég a sullyesztoben van , néhány hétig tartott a rivaldafény az ócska konyvével.
2011. december 11. 17:23
Én komolyan nem értem Madonnát! Bár már csak a 27-34 év közötti emberek rajonganak érte, attól még sikeres, és így bánik a saját testvérével?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: