Madonna bátyja a híd alatt él
2011. október 23. 19:17
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ha milliomos lennék, akármit is tett volna a testvérem, akkor is segítettem volna neki, mert mégis testvér... Ez nagyon szemét dolog Madonnától
2011. október 23. 19:47
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Én nem értem Madonnát!
Először megvádolja LADY GAGA-t hogy másol! Utána meg nem segíti a saját testvérét!?
Először megvádolja LADY GAGA-t hogy másol! Utána meg nem segíti a saját testvérét!?
2011. október 23. 19:50
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Azért kisegíthetné egy kis pénzzel,úgyis van neki elég..
2011. október 23. 19:56
Sokan elítélitek Madonnát, de nyilván nyomós oka van arra, hogy miért nem támogatja minimálisan sem a testvérét.
Igazából a véleményetek addig nem fog változni, és addig nem is fogjátok megérteni, amíg nem kerültök olyan helyzetbe, hogy nem fog érdekelni, mi van a másikkal. Kívánom hogy ne kerüljetek ilyen helyzetbe, de Madonnát meg ne nézzétek le, mindennek oka van.
Hogy jön ide Gaga?
Igazából a véleményetek addig nem fog változni, és addig nem is fogjátok megérteni, amíg nem kerültök olyan helyzetbe, hogy nem fog érdekelni, mi van a másikkal. Kívánom hogy ne kerüljetek ilyen helyzetbe, de Madonnát meg ne nézzétek le, mindennek oka van.
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.10.23. 19:47)
Én nem értem Madonnát!
Hogy jön ide Gaga?
2011. október 23. 19:59
bezzeg vadidegeneknek ad pénzt, meg minden, de a saját tesójának azért már még is...
2011. október 23. 20:13
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Hát nem vagyok egy véleményen MissMadonnával, mert most a saját testvéréről van szó..
2011. október 23. 20:18
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Én megértem Madonnát. És ahogy a cikkben is írva van.. biztos hogy nyomós oka van annak, hogy nem támogatja a testvérét. Madonna nem szívtelen.
Amíg nem tudjátok az okát, hogy miért nem segít, addig nem kéne elítélni Őt.
Amíg nem tudjátok az okát, hogy miért nem segít, addig nem kéne elítélni Őt.
2011. október 23. 20:21
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Valószínűleg van oka, nem nézném ki Madonnából, hogy ok nélkül így bánna a tesójával. De akármit is csinált, azt azért mégse kéne hagyni, hogy megfagyjon a saját testvére.
2011. október 23. 20:35
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet
ám arra nem tért ki, hogy testvére miért hagyja mindezt.
Milyen érdekes, pont a legfontosabb lényegre nem tért ki. Madonnának nyilván nyomós oka van ezt tenni, de Anthony ezt nem mondhatja ki, mert akkor ugrott az, hogy megsajnálják az emberek. Ez az egész csak arra megy ki, hogy lejárassa Madonnát, és sajnáltassa magát ország-világ előtt. Én mondhatni figyelemmel követem Madonna életét, interjúkat is olvasgatok/ nézegetek és higgyétek el, nem egy rossz ember ő. Ha hagyja, hogy a testvére ilyen körülmények között éljen, biztos meg van rá az oka. Az én családomban is van arra példa, hogy olyan szinten nem törődünk a másikkal, hogy azt sem tudjuk, hogy hol él és mit csinál. Ennek egy erős családi veszekedés az oka. Ne ítéljétek el Madonnát, képzeljétek magatokat a helyébe!
2011. október 23. 20:51
Remélem, hogy kibékülnek, nem jó, ha ilyen viszonyban van a család.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: