Starity

Farsang...nálatok ez hogy megy? :D

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 07. 16:53 #41
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Hú nálunk tegnap volt,és eszméletlen nagy bulit csaptunk.
A mi osztályunkról tudni kell,hogy nem az a félénk típus,ezért ordított a zene a rádióból,közben a tanterem ajtaja nyitva volt és az egész emelet zengett.Az ofőnk,azt tervezte,hogy menjünk át az A-sokhoz,de 2 perc után visszajöttünk,mert lapos volt az egész.
Csináltunk versenyeket.Például volt székfoglaló,meg olyan is,hogy a lufikat(3 lufi)fent kellett tartani a levegőben.Volt még nutelláskenyér evő verseny.Na az durva volt.Fel voltak kötve madzagra és úgy kellett enni.Szépen nézhettem ki,főleg,hogy utána majdnem visszajött a kenyér.
Szóval nálunk eszméletlen buli volt és amíg az alsósok táncolva nyomorogtak a tornateremben,mi azt táncoltunk/énekeltünk/hallgattunk,amit mi szerettünk volna,a saját termünkbe két hosszú asztalnyi kajával.Volt vagy 20 féle üdítő is.Nekünk is muszáj volt beöltözni,a buliért cserébe,hiába felsősök vagyunk és én DJ voltam biggrin.gif
2015. február 18. 13:14 #42
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Nálunk február 6.-án volt. Nagy buli volt, magyarul ilyenekre gondolok, hogy /nem dedós/ játékok voltak aztán ment a zene és mindnki addig táncolt amíg össze nem esett. heart.gif
2015. február 19. 17:27 #43
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Nálunk sajnos ez sehogy nem megy.Pedig a ruhás szekrényem kínálatából simán be tudnék öltözni valaminek,vagy valakinek...még egy parókám is van...igaz party paróka.. laugh.gif
2015. április 16. 19:01 #44
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
idén nem volt, miért? mert én szerveztem volna, aztán meg mások, végül böjt lett, aztán meg nem volt ofő, lényeg a lényeg, idén kimaradt. ami a színvonalat ismerve nem is katasztrófa.. ._.
nálunk ez úgy szokott alakulni - 5.ben öltöztünk be utoljára, azóta már jópár éve nem -, vége a pénteknek, mindenki hazaszállingózik, közben mi, a nagyonrendesek széthúzzuk a padokat, székeket elrendezzük, tehát teremdekor. aztán díszek ideoda-amoda, és parti képes lett az osztály. majd akikre a kaja-üdítők voltak bízva, előbb behozzák magukat és a dínomdánomat. és egy kis csemegézés következik. (:
végül, mikor meg lett beszélve hogy kezdünk, és mindenki ideért, el is kezdjük az előtte alakult csapatokkal a versenyt. eddig egyszer sem nyertünk az enyéimmel :'D
majd jön a silány része, youtube lejátszó lista, sötétség - konkrétan le van üvöltve az, aki véletlen fel meri kapcsolni a villanyt - és 'tánc'.
ennyi. de vannak hatalmas pillanatok is a farsangunkon, de most már egyre sz.rabb, már bocsánat.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!