Farsang...nálatok ez hogy megy? :D
2012. január 24. 16:33
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát nálunk már szerencsére nem divat, de azért hiányzik egy kicsit, habár a beöltözős része nagyon nem.
2012. január 26. 18:48
az én sulim általános suli ez így van:
kb.2-4-ig a kicsiknek vagyis az 1-től a 4-ig aki beöltözött azok felvonúlnak.majd nekik 4-6-ig van csak buli.a felső tagozatosoknak ( nekünk ) 6-9-ig van a discóó
kb.2-4-ig a kicsiknek vagyis az 1-től a 4-ig aki beöltözött azok felvonúlnak.majd nekik 4-6-ig van csak buli.a felső tagozatosoknak ( nekünk ) 6-9-ig van a discóó
2012. január 26. 19:12
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Mikor suliba jártam,pl.általánosban akk alsóban beöltöztünk,velünk indult a Farsangi Bál.
Amikor felsős lettem általában 5-9 között buliztunk.
Középsuliban nem volt kimondottan Farsangi Bál de diszkó az volt
9-től éjfélig.
Amióta meg dolgozom vagy házibuli van vagy elmegyünk egy diszkóba.Pécsen elég sok helyen van kimondottan "Farsangi" buli
Hogy idén Farsangkor mi lesz még a jövő zenéje!!!
Középsuliban nem volt kimondottan Farsangi Bál de diszkó az volt
9-től éjfélig.
Amióta meg dolgozom vagy házibuli van vagy elmegyünk egy diszkóba.Pécsen elég sok helyen van kimondottan "Farsangi" buli
Hogy idén Farsangkor mi lesz még a jövő zenéje!!!
2012. január 26. 19:16
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Hát nálunk sulifarsang van...a keringővel kezdik (
) utána különböző előadások fél 7 körül megnyitják a sulidiscót...közben van egy sztárvendég de a sulidisco és a keringő szokott nagyot aratni szal elmész azt jól érzed magad
2012. január 28. 19:07
Hát nálunk szokott egyéni és csoportos is lenni..de mi (a nyolcadikosok) nem öltözünk be...én leszek az egyik zsűri meg az egyik osztálytársam
1 felhasználónak tetszik:
delenagirl_
2012. január 28. 20:01
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Hát nálunk úgy van, hogy alsóban mindenkinek kötelező volt beöltöznie, műsort adni szerencsére nem kellett. Illetve minden évben más-más osztályt választanak ki de akkor is csak egyet akik a színpadon tartanak egy előadást. Akkor még az osztálytermekben voltak ilyen játékos feladatok, meg zene...stb... Ott 17:00-tól 19:00-ig van a "buli". A felsősöknél van ilyen disco ami idén 300 Ft ott az aulában jönnek ilyen DJ-sek és hát.. táncolunk. ( Tavaly nagyon klassz volt, remélem idén is az lesz). Lehet a büfében kaját, innivalót venni...stb...Az 19:30-tól 21:00-ig tart.
2012. január 28. 23:01
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Hát nekünk téma kellene, hogy mik legyünk,de még nem tudjuk mi az XD nekem semmi kedvem,mert minden évben hülyén nézünk ki
2012. február 01. 20:02
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Nálunk ez így megy:
Külön van az alsósoknak és felsősöknek. Nekünk most pénteken( Feb.28) lesz! Ezért minden osztályból vagy 7-8 ember táncol. És minden osztály (vagy aki táncol) előadják a műsorukat!
És... utána 16.00-tól 20.00-ig disco van! Szerintem ez a legjobb benne! Lesz büfé és 200 Ft belépő kifizetése után táncolunk egy jót! Mi már nem öltözünk be, csak az alsósok!
Úgy hogy ennyi és már nagyon várom!
Külön van az alsósoknak és felsősöknek. Nekünk most pénteken( Feb.28) lesz! Ezért minden osztályból vagy 7-8 ember táncol. És minden osztály (vagy aki táncol) előadják a műsorukat!
És... utána 16.00-tól 20.00-ig disco van! Szerintem ez a legjobb benne! Lesz büfé és 200 Ft belépő kifizetése után táncolunk egy jót! Mi már nem öltözünk be, csak az alsósok!
Úgy hogy ennyi és már nagyon várom!
2012. május 01. 13:30
Én nem veszek részt rajta, mert mindig valami nagyon cikiset csinálnak
2012. június 25. 03:10
|
|
rtz456visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.08. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 170819 offline
|
2 hónappal a farsang előtt drága ofőm elkezd cs*szegetni, hogy állítsak össze egy műsor-t (Hála az igazgatónőnknek ez minden osztályban kötelező
). Úgyhogy a téli szünetem másról sem szól csakhogy anyámmal azon agyalunk mit kéne csinálni. Persze közben 6-szor egymásnak esünk (óránként!). Mire a téli szünet véget ér lassan már kezdek reménykedni, hogy az idei farsang talán nem lesz olyan borzasztó, mint az múlt évi.
Pedig de.
Még el sem kezdem megmutatni a koreográfiát már jönnek a benyögések:
- Ez a zene de sz*r...
- MÉ' NEM LMFAO, TE GYÖKÉR??
stb..
Aztán a farsangig másról sem szól az egész "tánctanulás", mint az én b*szogatásomról.
Mindeközben az állítólagos "legjobbhaverjaim" a háttérből buzdítják a népet.
Szóval nálunk így telik a farsang.
[Jövőre inkább kitöröm a lábam, úgy tudom azzal sokáig otthon lehet maradni]
Pedig de.
Még el sem kezdem megmutatni a koreográfiát már jönnek a benyögések:
- Ez a zene de sz*r...
- MÉ' NEM LMFAO, TE GYÖKÉR??
stb..
Aztán a farsangig másról sem szól az egész "tánctanulás", mint az én b*szogatásomról.
Mindeközben az állítólagos "legjobbhaverjaim" a háttérből buzdítják a népet.
Szóval nálunk így telik a farsang.
[Jövőre inkább kitöröm a lábam, úgy tudom azzal sokáig otthon lehet maradni]
2012. augusztus 26. 09:58
Nálunk (a volt általánosomban) a nyolcadikosok hagyományosan keringőznek, a többi osztály meg ha akar táncolhat.
2012. augusztus 26. 12:32
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
tornaterem,diszkófény,zene,lekapcsolt villany.
2012. december 26. 22:15
Mi LMFAO voltunk "Every Day Im Shufflin" Legeslegjobb volt.Nyertünk is aztán
Nekünk az aulában volt megtartva.Időpont változó.Az alsós és a felsős farsang külön van megtartva. És ebben az évben KERINGŐ
Nekünk az aulában volt megtartva.Időpont változó.Az alsós és a felsős farsang külön van megtartva. És ebben az évben KERINGŐ
2014. augusztus 06. 02:13
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nekünk mindig is táncolni, vagy elő kellett adni valamit, még akkor is, ha nem akartunk. Manapság már be sem öltözünk emiatt annak, amit elképzeltünk, és így más semmit sem ér az egész...
2014. augusztus 12. 12:38
kivesszük az ebédlőt, aki akar beöltözik, csinálunk feladatokat, utána meg buli
2014. október 04. 18:13
Nálunk februárban van a farsang, és általában öttől kilencig. Az alsósoknak kis jelmezes verseny, tombola meg zene van nálunk felsőben minden évfolyamnak kell készíteni egy produkciót.
A farsangot a tanárok és a Diák Önkormányzatunk ( többek között én is) szervezi
A farsangot a tanárok és a Diák Önkormányzatunk ( többek között én is) szervezi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.