Farsang...nálatok ez hogy megy? :D
2011. október 23. 15:04
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nálatok mikor van farsang? Ki rendezi? Meddig bulizhattok? Csak egyéni verseny van, vagy csoportos? A 8-osok is beöltöznek, vagy nekik táncolni kell? És az utolsó...ti az eddigi farsangokon mik voltatok?
2011. október 23. 15:06
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Mi már nem farsangozhatunk,mert az csak a kicsiknek engedélyezett
Pedig én még szívesen beöltöznék
2011. október 23. 15:12
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Idézet (Pixie Buue @ 2011.10.23. 15:06)
Mi már nem farsangozhatunk,mert az csak a kicsiknek engedélyezett

Az kár...
2011. október 23. 16:06
Hát az osztály vagy vállalja,hogy együtt öltözünk be,vagy nem.
Olyan is volt már hogy az osztályból csak egy kisebb csoport (10-12 fő) öltözik be együtt,a többi meg nagyrészt el se jön
.Nyolcadikba kötelező táncolni az egész osztálynak,amit valami tánctanár tanít be.Ami elég sz*r mert nekünk ez jóvőre lesz
.A diszkó este nyolcig tart,de mindenki addig marad amíg a szülei elengedik. Tavaly mondjuk fél hétkor hazamentem mert már fájt a fejem a dübörgő zenétől és beengedtek egy csomó cigányt is.Másnap a többiek mondták hogy a cigányok össze-vissza fogdostak mindenkit és fél órán belül szépen ők is leléptek..
Olyan is volt már hogy az osztályból csak egy kisebb csoport (10-12 fő) öltözik be együtt,a többi meg nagyrészt el se jön
2011. október 23. 16:15
Igen, nálunk működik. Nem tudom hogy van, tavaly 5.-dikbe még lehetett menni, de az hogy 6.-diktól felfelé hogy csoportosan, vagy külön lehet csak menni, azt nem tudom.
2011. október 23. 16:31
|
|
zsanatamuse. |
|
Idézet (Christinna @ 2011.10.23. 16:06)
Hát az osztály vagy vállalja,hogy együtt öltözünk be,vagy nem.
.Nyolcadikba kötelező táncolni az egész osztálynak,amit valami tánctanár tanít be.Ami elég sz*r mert nekünk ez jóvőre lesz
.A diszkó este nyolcig tart,de mindenki addig marad amíg a szülei elengedik. Tavaly mondjuk fél hétkor hazamentem mert már fájt a fejem a dübörgő zenétől és beengedtek egy csomó cigányt is.Másnap a többiek mondták hogy a cigányok össze-vissza fogdostak mindenkit és fél órán belül szépen ők is leléptek..
jajj! :/ nekünk idén kell táncolni, mert most vagyok 8-os. amúgy csak 8-ig van buli??
2011. október 23. 16:33
|
|
zsanatamuse. |
|
Idézet (KathPierce. @ 2011.10.23. 16:15)
Igen, nálunk működik. Nem tudom hogy van, tavaly 5.-dikbe még lehetett menni, de az hogy 6.-diktól felfelé hogy csoportosan, vagy külön lehet csak menni, azt nem tudom. 
Szerintem biztos lesz. :-)
2011. október 26. 09:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát elég régen voltam általános iskolás.
De amikor még az voltam, akkor nálunk úgy volt, hogy 4. osztályos korunkig kötelező volt beöltözni. Műsort adni nem. Ha jól emlékszem, az osztályom először és utoljára 1. osztályban adott műsort.
Az iskola tornatermében volt mindig a "buli". Mindig lehetett venni az aulában üdítőt, pogit, sütiket, stb.
Osztályonként növekvő sorrendben ment a felvonulás (már hogy elsősök, másodikosok, stb.), aztán jöttek a műsorok, aki készült valami műsorral. Aztán volt tátika, nekem ez volt a kedvencem (én sosem vettem rajta részt, de szerettem röhögni a többieken), és ha jól emlékszem ez után volt tombola, aztán pedig "dizsi", amiben csak egyszer maradtam ott, de akkor sem végig. Nem szeretem a tömeget, meg a hülyéket.
Plusz a zenék sem tetszettek igazán, amiket ott adni szoktak.
Ötödiktől pedig szinte senki nem öltözött már be, mert szerencsére nem volt kötelező.
Gimnáziumban meg aztán végképp nem öltöztem be. Sosem élveztem az ilyesmit, csak nyűgnek tartottam.
Osztályonként növekvő sorrendben ment a felvonulás (már hogy elsősök, másodikosok, stb.), aztán jöttek a műsorok, aki készült valami műsorral. Aztán volt tátika, nekem ez volt a kedvencem (én sosem vettem rajta részt, de szerettem röhögni a többieken), és ha jól emlékszem ez után volt tombola, aztán pedig "dizsi", amiben csak egyszer maradtam ott, de akkor sem végig. Nem szeretem a tömeget, meg a hülyéket.
Ötödiktől pedig szinte senki nem öltözött már be, mert szerencsére nem volt kötelező.
Gimnáziumban meg aztán végképp nem öltöztem be. Sosem élveztem az ilyesmit, csak nyűgnek tartottam.
2011. október 30. 18:12
Más időpontban van az alsós és a felsős farsang.A felsősök már nem szoktak beöltözni,hanem az osztályoknak ki kell találni valamilyen műsort és azt adják elő.Kivéve nyolcadikban mert akkor keringőzni kell és bálkirályt és bálkirálynőt választunk
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2011. október 30. 18:15
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Osztályonként és mindig egységes az öltözék,illetve egy tematika szerint vonulunk fel.Alsósok és felsősök külön...és utána a felsősöknek 22:30-ig party van.Általában február első felében tartjuk és mi az utolsón diákok voltunk,tudjátok tipikus hózentróger időszak.
2011. október 30. 18:24
Nálunk az alsósoknak be kell öltözniük a felsősöknek nem muszály csak lehet.Alsósok nem jöhetnek a farsangi diszkóba csak a felsősök fél 5-től fél 9-ig.Az alsósoknak külön van délután valami , de akkor csak nekik kell bent lenniük ebéd után és csak fél ötig.Utána jön a felsősöknek a diszkó a tornaterembe.Nagyon jó szokott lenni
2011. november 03. 10:37
Nem szoktunk beöltözni. Egyébként meg egy rakás kaki... múltkor se maradtam ott. Persze, hogy a mizura, meg az egyéb trágyaságokra táncoljak. Oké..
2011. november 03. 10:44
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Hát a régi sulimba alsóban ugy volt h az alsósoknak meg a felsösöknek máskor volt az alsósoknak be kellett öltözni és délután volt valami az osztályban meg felsőben is ez egészen 7.-ig 7-8-ban a torna terembe volt kb fél 9-ig diszko..most 9.-ben már más suliban vok és most volt gólya bálunk és 10-ig volt buli kurvva jó volt
2012. január 08. 10:20
|
|
zsanatamuse. |
|
Megvan az idei táncunk! Grease-re táncolunk!
És miénk a fő tánc, 2x táncoljuk el hogy mindenki láthassa, mindenki a miénkre vár. Nagyon várom! ^^ Várom a további élményeket, ötleteket, beszámolókat.
2012. január 09. 14:20
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
3 órakor kezdődik és kemény 6-ig tart.
Be lehet mindenkinek öltözni (egész osztály együtt, kisebb csapatok vagy egyénileg), de soha nem volt kötelező. A legszebb része pedig a keringő. A 8. osztályosok betanulnak egy keringő táncot és gyönyörű esküvői ruhákban előadják. Aztán jön a nagy "buli", ami többnyire abból áll, hogy egyik tanár beáll a dj pult mögé, betesz egy zenét, az 5.-esek meg fogócskáznak és mindenkit fellöknek. Egyedül azért szoktam elmenni, hogy telezabáljam magam, abból a kajából, amit az osztály visz.
Meg persze a keringő miatt, mert azt egy élmény látni. Mindig gyönyörű volt.
2012. január 09. 16:44
A művelődési házban van minden évben február 16-a körül. 1-8. osztályosokig mindenki beöltözhet, ovisoknak külön van. Általában 20-40 emberkét lehet megcsodálni, tavalyelőtt, amikor voltam, voltak csoportok is
Eszméletlen volt a 2010-es farsang, demjén rózsitól kezdve kozsóig mindenki megtalálható volt egy gruppenbandában, valami dalszerűséget adtak elő, de haláli volt
zsanata
2012. január 09. 16:47
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Nálunk 6 órától 10-ig van a farsang.Alsóból mindenki beöltözik.Semmi extra.A kaja miatt járunk az osztálytársakkal mert..hmm nagyon finom.
zsanata
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.