Starity

Farsang...nálatok ez hogy megy? :D

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 23. 15:04 #1
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Nálatok mikor van farsang? Ki rendezi? Meddig bulizhattok? Csak egyéni verseny van, vagy csoportos? A 8-osok is beöltöznek, vagy nekik táncolni kell? És az utolsó...ti az eddigi farsangokon mik voltatok? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixie Buue, patrícia4
2011. október 23. 15:06 #2
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Mi már nem farsangozhatunk,mert az csak a kicsiknek engedélyezett dry.gif
Pedig én még szívesen beöltöznék laugh.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: zsanata, Christinna
2011. október 23. 15:12 #3
zsanata
zsanata
muse.

Idézet (Pixie Buue @ 2011.10.23. 15:06)
Mi már nem farsangozhatunk,mert az csak a kicsiknek engedélyezett dry.gif 
Pedig én még szívesen beöltöznék laugh.gif  rohog.gif

Az kár...sad.gif Nekünk lehet. biggrin.gif Vagyis 8-ba táncolni kell, amit tanár tanít be, de a többibe nem. De nem is az benne a lényeg, hanem a buli. thumbsup.gif
2011. október 23. 16:06 #4
- törölt felhasználó -    
Hát az osztály vagy vállalja,hogy együtt öltözünk be,vagy nem.
Olyan is volt már hogy az osztályból csak egy kisebb csoport (10-12 fő) öltözik be együtt,a többi meg nagyrészt el se jön rohog.gif .Nyolcadikba kötelező táncolni az egész osztálynak,amit valami tánctanár tanít be.Ami elég sz*r mert nekünk ez jóvőre lesz sad.gif .A diszkó este nyolcig tart,de mindenki addig marad amíg a szülei elengedik. Tavaly mondjuk fél hétkor hazamentem mert már fájt a fejem a dübörgő zenétől és beengedtek egy csomó cigányt is.Másnap a többiek mondták hogy a cigányok össze-vissza fogdostak mindenkit és fél órán belül szépen ők is leléptek..
2011. október 23. 16:15 #5
- törölt felhasználó -    
Igen, nálunk működik. Nem tudom hogy van, tavaly 5.-dikbe még lehetett menni, de az hogy 6.-diktól felfelé hogy csoportosan, vagy külön lehet csak menni, azt nem tudom. rolleyes.gif
2011. október 23. 16:31 #6
zsanata
zsanata
muse.

Idézet (Christinna @ 2011.10.23. 16:06)
Hát az osztály vagy vállalja,hogy együtt öltözünk be,vagy nem.
Olyan is volt már hogy az osztályból csak egy kisebb csoport (10-12 fő) öltözik be együtt,a többi meg nagyrészt el se jön rohog.gif .Nyolcadikba kötelező táncolni az egész osztálynak,amit valami tánctanár tanít be.Ami elég sz*r mert nekünk ez jóvőre lesz sad.gif .A diszkó este nyolcig tart,de mindenki addig marad amíg a szülei elengedik. Tavaly mondjuk fél hétkor hazamentem mert már fájt a fejem a dübörgő zenétől és beengedtek egy csomó cigányt is.Másnap a többiek mondták hogy a cigányok össze-vissza fogdostak mindenkit és fél órán belül szépen ők is leléptek..

jajj! :/ nekünk idén kell táncolni, mert most vagyok 8-os. amúgy csak 8-ig van buli?? ohmy.gif Atya ég! Meg hát a cigányos sem jó! Hozzánk biztos nem engedtek volna be felnőtt cigányokat annyi gyerek közé!
2011. október 23. 16:33 #7
zsanata
zsanata
muse.

Idézet (KathPierce. @ 2011.10.23. 16:15)
Igen, nálunk működik. Nem tudom hogy van, tavaly 5.-dikbe még lehetett menni, de az hogy 6.-diktól felfelé hogy csoportosan, vagy külön lehet csak menni, azt nem tudom. rolleyes.gif

Szerintem biztos lesz. :-)
2011. október 24. 14:04 #8
melasz12
melasz12

Státusz<3
Hozzászólás: 2039
Csatolások: 333
Azonosító: 142106
Nálunk a tanár rendezi a farsangot.Csoportokba szoktunk lenni és általában kettőig tart és onnantól diszkóó vagy 5-6 óráig!!biggrin.gif
2011. október 26. 09:06 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Hát elég régen voltam általános iskolás. rohog.gif De amikor még az voltam, akkor nálunk úgy volt, hogy 4. osztályos korunkig kötelező volt beöltözni. Műsort adni nem. Ha jól emlékszem, az osztályom először és utoljára 1. osztályban adott műsort. rohog.gif Az iskola tornatermében volt mindig a "buli". Mindig lehetett venni az aulában üdítőt, pogit, sütiket, stb.
Osztályonként növekvő sorrendben ment a felvonulás (már hogy elsősök, másodikosok, stb.), aztán jöttek a műsorok, aki készült valami műsorral. Aztán volt tátika, nekem ez volt a kedvencem (én sosem vettem rajta részt, de szerettem röhögni a többieken), és ha jól emlékszem ez után volt tombola, aztán pedig "dizsi", amiben csak egyszer maradtam ott, de akkor sem végig. Nem szeretem a tömeget, meg a hülyéket. rolleyes.gif Plusz a zenék sem tetszettek igazán, amiket ott adni szoktak.
Ötödiktől pedig szinte senki nem öltözött már be, mert szerencsére nem volt kötelező.
Gimnáziumban meg aztán végképp nem öltöztem be. Sosem élveztem az ilyesmit, csak nyűgnek tartottam. rolleyes.gif
2011. október 30. 18:12 #10
- törölt felhasználó -    
Más időpontban van az alsós és a felsős farsang.A felsősök már nem szoktak beöltözni,hanem az osztályoknak ki kell találni valamilyen műsort és azt adják elő.Kivéve nyolcadikban mert akkor keringőzni kell és bálkirályt és bálkirálynőt választunk smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: csilagoseg
2011. október 30. 18:15 #11
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Osztályonként és mindig egységes az öltözék,illetve egy tematika szerint vonulunk fel.Alsósok és felsősök külön...és utána a felsősöknek 22:30-ig party van.Általában február első felében tartjuk és mi az utolsón diákok voltunk,tudjátok tipikus hózentróger időszak. rohog.gif
2011. október 30. 18:24 #12
- törölt felhasználó -    
Nálunk az alsósoknak be kell öltözniük a felsősöknek nem muszály csak lehet.Alsósok nem jöhetnek a farsangi diszkóba csak a felsősök fél 5-től fél 9-ig.Az alsósoknak külön van délután valami , de akkor csak nekik kell bent lenniük ebéd után és csak fél ötig.Utána jön a felsősöknek a diszkó a tornaterembe.Nagyon jó szokott lenni smileeee.gif
2011. november 03. 10:37 #13
- törölt felhasználó -    
Nem szoktunk beöltözni. Egyébként meg egy rakás kaki... múltkor se maradtam ott. Persze, hogy a mizura, meg az egyéb trágyaságokra táncoljak. Oké..
2011. november 03. 10:44 #14
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2484
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
Hát a régi sulimba alsóban ugy volt h az alsósoknak meg a felsösöknek máskor volt az alsósoknak be kellett öltözni és délután volt valami az osztályban meg felsőben is ez egészen 7.-ig 7-8-ban a torna terembe volt kb fél 9-ig diszko..most 9.-ben már más suliban vok és most volt gólya bálunk és 10-ig volt buli kurvva jó volt smileeee.gif
2012. január 08. 10:20 #15
zsanata
zsanata
muse.

Megvan az idei táncunk! Grease-re táncolunk! biggrin.gif És miénk a fő tánc, 2x táncoljuk el hogy mindenki láthassa, mindenki a miénkre vár. Nagyon várom! ^^ Várom a további élményeket, ötleteket, beszámolókat. wink.gif
2012. január 09. 14:09 #16
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Az alsósók még beöltöznek, de m már nem.Nálunk úgy van, hogy adnak egy országot és annak kell beöltözni, vagy valahogy így.. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: zsanata
2012. január 09. 14:20 #17
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
3 órakor kezdődik és kemény 6-ig tart. blink.gif Be lehet mindenkinek öltözni (egész osztály együtt, kisebb csapatok vagy egyénileg), de soha nem volt kötelező. A legszebb része pedig a keringő. A 8. osztályosok betanulnak egy keringő táncot és gyönyörű esküvői ruhákban előadják. Aztán jön a nagy "buli", ami többnyire abból áll, hogy egyik tanár beáll a dj pult mögé, betesz egy zenét, az 5.-esek meg fogócskáznak és mindenkit fellöknek. Egyedül azért szoktam elmenni, hogy telezabáljam magam, abból a kajából, amit az osztály visz. rohog.gif Meg persze a keringő miatt, mert azt egy élmény látni. Mindig gyönyörű volt. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Anna_Toth, zsanata
2012. január 09. 14:28 #18
- törölt felhasználó -    
Alsósok beöltöznek, és körbejárják a sulit. Mi nyolcadikosok, szoktunk tartani egy kisebb bulit, ami végül őrjöngésbe torkollik. Idén nem biztos hogy tartunk, sajna az oszifőnk az utóbbi időben eléggé bekattant. bolond.gif blink.gif
2012. január 09. 16:44 #19
- törölt felhasználó -    
A művelődési házban van minden évben február 16-a körül. 1-8. osztályosokig mindenki beöltözhet, ovisoknak külön van. Általában 20-40 emberkét lehet megcsodálni, tavalyelőtt, amikor voltam, voltak csoportok is biggrin.gif Eszméletlen volt a 2010-es farsang, demjén rózsitól kezdve kozsóig mindenki megtalálható volt egy gruppenbandában, valami dalszerűséget adtak elő, de haláli volt rohog.gif
2012. január 09. 16:47 #20
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Nálunk 6 órától 10-ig van a farsang.Alsóból mindenki beöltözik.Semmi extra.A kaja miatt járunk az osztálytársakkal mert..hmm nagyon finom. rohog.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!