Demes Tamás az X-Faktor második kiesője
2011. október 23. 09:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem láttam a műsort és a produkciókba se néztem bele ( valószínű nem is fogok, nem kínzom magam), de a cikk alapján nekem az jön le, hogy ugyanaz a séma, mint tavaly. Ildikó műhisztiket vág le, veszekszik Gesztivel és a legtehetségtelenebb nyomorékról állítja, hogy világszínvonalú tehetség és akkor is állítja mindezt, ha mindenki más ellentmond neki. Nem gondolt még bele, hogy ha mindenki ellentmond neki, talán mégsem neki van igazad? Ugyanez volt tavaly Király L. Norbival. Sorra küldték haza azokat, akik ugyan nem voltak túl nagy számok, de azért jobbak voltak, mint Norbi. Ezzel a kis szerencsétlen Csabával is ez lesz. Ellavíroztatják a negyedik helyig, mert akkora showman és mert annyira megosztó személyiség, hogy még azok is róla beszélnek folyton, akik utálják. Érdemes bent tartani, szóval szerintem bent marad még jó darabig. Fogadják őszinte és szívből jövő gratulációmat mindazok, akik esetleg még élvezettel is tudják hallgatni a képzetlen, nyeretlen nyávogását.
2011. október 23. 09:54
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=0Q02_Kfy0FE
az ezst fénypontja
az ezst fénypontja
2011. október 23. 09:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Lil C nagyon erős volt a párbajdalban
Tamás bármit énekelt, számmora unalmas volt, nem bírta átadni a személyiségét.
Szerintem ez most jogos volt
Tamás bármit énekelt, számmora unalmas volt, nem bírta átadni a személyiségét.
Szerintem ez most jogos volt
2011. október 23. 10:07
NA VÉGRE MÁR!
múlt héten is neki kellett volna mennie, egyszerűen katasztrófa volt a let it be-je (IS). annyira unszimpatikus ez a gyerek, mindig olyan fejet vágott, mint egy hivatásos bérgyilkos. wáhh annyira nem illett a műsorba...!!! örülök, hogy végre elment!!
múlt héten is neki kellett volna mennie, egyszerűen katasztrófa volt a let it be-je (IS). annyira unszimpatikus ez a gyerek, mindig olyan fejet vágott, mint egy hivatásos bérgyilkos. wáhh annyira nem illett a műsorba...!!! örülök, hogy végre elment!!
2011. október 23. 10:11
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
hát én nem vok oda se demes tomiért se lil c ért.sztem tegnap egyformán rosszak voltak.lil c nek semmi egyénisége,olyan akar lenni mint michael jackson,és nincs is olyan jó hangja,bár a párbajban elég jó volt.demes tomi pedig sokszor volt hamis,nekem nem igazán tetszett.az ikrekből meg tiszta cicababákat csináltak,és ők se vmi nagy szám..én verának,enikőnek,tarány tamásnak,kocsis tibinek,és az apollo23nak szurkolok
<3
2011. október 23. 10:14
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
nagyon sajnálom őt mert borzalmasan jó hangja volt. De én Lil C-t se utálom , ezért ha én választottam volna inkább Lil C-t ejtettem volna ki . Bár én most inkább az Ikreket ejtettem volna ki.
2011. október 23. 10:15
Jobb is így ha nem itt esik ki kiesik máskor
de legalább nem az Apolló 23 esett ki
de legalább nem az Apolló 23 esett ki
2011. október 23. 10:24
Hát lilc is hazamehetett volna de há tamás sem voltolyan jó...
2011. október 23. 10:24
Hát szerintem egyikőjüknek sem kellett volna párbajozni,voltak náluk sokkal gyengébbek is,mint például az Ikrek.Nagyon sajnáltam Tamást hogy kiesett,de Lil C a párbajon szerintem erősebb volt.Nagyon jól elénekelte a számot,meg is lepődtem rajta.
De az már csak hiszti volt amit Keresztes Ildikó a végén csinált,én elhiszem hogy nehéz volt a döntés meg minden de ő már nagyon túlzásba vitte.Amúgy szerintem Baricz Gergő sem volt valami jó most.Nekem személy szerint Kocsis Tibi és Muri Enikő volt a legjobb.Ők tényleg megérdemelnék a győzelmet!!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. október 23. 10:25
Szerintem nem neki kellett volna mennie, ahogyan Gyurcsík Tibinek sem!
Az Ikrek aranyosak meg minden, de annyira rosszak a mezőnyhöz képest, hogy az hihetetlen!!
2011. október 23. 10:28
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát, én bevallom, egyáltalán nem számítottam rá, hogy ők mennek majd párbajozni, Tamás is angyon jó volt a párbajon, úgyhogy sajnálom, hogy kiesett...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.