A négytagú fiúbanda hazájában és több külföldi országban is sikeresnek mondhatja magát. Dalaikat folyamatosan játsszák az amerikai rádióadók, a Bleed című számuk pedig már Magyarországon is hódít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovatóval duettezik a HCR
2011. október 22. 15:14
2011. október 22. 15:20
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nah hááátt hamár okt.20-án nem lesz Miley film bemutató...legalábbb vaami vígasztal...
2011. október 22. 15:39
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát, kíváncsi avgyok, mert ezt a zenekart nem szeretem, Demit viszont imádom.
2011. október 22. 15:41
Hát erre nem számítottam de biztos jo lesz 
Demi ♥
Demi ♥
2011. október 22. 15:42
Demi+ Hot Chelle Rae =
Demit és a HCR-t is imádom, így kíváncsi leszek mit hoznak össze együtt. Így előre nem merek minősíteni, de abban biztos vagyok, hogy Demi erőteljes hangja miatt jobb lesz mint a Taylor-os duett.
Demit és a HCR-t is imádom, így kíváncsi leszek mit hoznak össze együtt. Így előre nem merek minősíteni, de abban biztos vagyok, hogy Demi erőteljes hangja miatt jobb lesz mint a Taylor-os duett.
2011. október 22. 16:19
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Kiváncsi vagyok, mit hoznak össze, mind Taylorral, mind Demivel.
Amúgy már régóta meg akartam tudni, hogy mi ennek a bandának a neve. Most legalább már tudom
Amúgy már régóta meg akartam tudni, hogy mi ennek a bandának a neve. Most legalább már tudom
2011. október 22. 16:34
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kiváncsian várom
2011. október 22. 16:47
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Biztos remek lesz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: