A színész a TMZ-nek nyilatkozott vegyes érzelmeiről, szerinte ugyanis gúnyt űznek abból, amit ő hátrahagyott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csalódott a sorozatban Charlie Sheen
2011. október 22. 15:06
2011. október 22. 15:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én kedvelem Charlie-t mint színész, mint ember már nem!
Szerintem már nem sok köze van hozzá, hagyni kéne most már azt a sorozatot. Mármint mióta tervbe vették a folytatást Charlie össze-vissza nyilatkozik. Először azt mondta hogy Ashton rossz választás. Aztán jött a duma hogy sok sikert kíván most meg jön azzal hogy csalódott
Valóban, én imádom azt a sorozatot, de Charlie-val. Ezért nem is kezdek bele az Ashton-os részekbe.
Szerintem Charlie-nak most sokkal inkább avval kellene foglalkoznia hogy leszokjon az alkoholról és hogy szépen visszatérjen a szakmában. Ne ez legyen már a legnagyobb gondja!
Szerintem már nem sok köze van hozzá, hagyni kéne most már azt a sorozatot. Mármint mióta tervbe vették a folytatást Charlie össze-vissza nyilatkozik. Először azt mondta hogy Ashton rossz választás. Aztán jött a duma hogy sok sikert kíván most meg jön azzal hogy csalódott
Valóban, én imádom azt a sorozatot, de Charlie-val. Ezért nem is kezdek bele az Ashton-os részekbe.
Szerintem Charlie-nak most sokkal inkább avval kellene foglalkoznia hogy leszokjon az alkoholról és hogy szépen visszatérjen a szakmában. Ne ez legyen már a legnagyobb gondja!
2011. október 22. 15:24
Teljes mértékben egyetértek vele. Amikor megnéztem az évadpremiert, úgy véltem, "na, ez nem is olyan rossz". Aztán a második rész után egyre inkább lejjebb ment a színvonal, meg a kedvem is, manapság már eltöprengek azon, miért is nézem.
2011. október 22. 16:50
Angus T. Jones miatt kötelező néznem
de Charlie azért hiányzik
2011. október 22. 16:57
Egyetértek House Of Wax-al: színészkánt én is kedvelem Charlie, de mint ember...
Túlléphetne már ezen! Teljesen lejáratta magát. Inkább próbáljon más munkát találni, hátha sikerül neki!
Túlléphetne már ezen! Teljesen lejáratta magát. Inkább próbáljon más munkát találni, hátha sikerül neki!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 22. 18:01
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Angus T. Jones nagyon cuki,de Charlie hiányzik nélküle sokkal roszabb
2011. október 22. 22:13
Mint már annyiszor mondogattam Charlie nélkül nem az igazi,de már Ashton van bent..Sajnos..
2011. október 22. 22:17
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Engem nem érdekelnek Charlie botrányai, az az ő dolga!!! Az egyik kedvenc sorozatom VOLT!!! Eston (direkt írtam így) egy nyálas kis kölyök!!!
2011. október 23. 10:46
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
egyetértek az előttem szólókkal,Charlie nélkül a sorozat sosem lesz ugyanaz ):
2011. október 23. 15:46
Szerintem ez hülyeség hogy a főszereplőjét egy sorozatnak kiírják.Charlie nélkül semmit sem ér az egész.Én sem fogom már nézni.
2011. október 23. 16:48
Hát igen... Ennyi erővel egy új sorozatot is csinálhattak volna, vagy akkor szüntessék meg az egészet... Ki csodálkozik a sokkal kisebb nézettségen? Hát én biztos, hogy nem.
2011. október 23. 18:25
|
|
Pulykííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 62 Csatolások: 248 Azonosító: 145703 offline
|
Charlie nélkül sosem lesz a régi. Most megy a 8. évad a Viasaton, és Ashton sosem fog részegen a kanapén feküdni...
még nézem a részeket, de Charlie hiányzik a képből...
még nézem a részeket, de Charlie hiányzik a képből...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.