Demi édesapja kétségbeesetten hívogatja lányát
2011. október 22. 14:02
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Ha elég fontos lett volna neki a lánya, akkor kereste volna hamarabb .............
2011. október 22. 14:06
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Persze...Mikor Demi ÚGY van anyagilag, hirtelen felbukkan a rég nem látott apja(aki eddig sz.rt rá), és csak szeretetre vágyik. Azért ennyire ne nézze már madárnak az embereket -.-
2011. október 22. 14:15
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
És miért csak most jön rá, hogy mennyire szereti a lányát?
2011. október 22. 14:26
|
|
Szabina0725új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 161121 offline
|
Az édesapjára szerintem kell hogy jusson ideje mert, igaz egy sztárnak a rajongók is fontosak de nem értem hogy miért nem nem foglalkozik vele.:S:(Sajnálom az apukáját.....
2011. október 22. 14:26
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
remélhetőleg megbocsájt :/ mert neki is jó lenne lehet. Amúgy meg ez az apuka hiibája..elváltak,de lehetett volna tartani a kapcsot,és nem pedig évek után újra felvenni..ez egy gyereknek nehéz ..
2011. október 22. 14:45
na hát az én apám is lelécelt, mikor betöltöttem a 3 éves kort és most csodák csodájára 10 év után engem is felkeresett, de én úgy vok vele, h nem tudja bepótolni és visszadni azt az elveszett 10 év, akárhogy is akarja!!
én sosem fogok a saját apámnak megbocsátani és én miért érzem úgy, h Demi apja csak a hírnév miatt próbál utána kaparni? Ez nekem sandít nagyon! Ha annyira érdekelte volna a lányát, hamarabb felkeresi, nem csak miután sztár lesz belőle...
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
én sosem fogok a saját apámnak megbocsátani és én miért érzem úgy, h Demi apja csak a hírnév miatt próbál utána kaparni? Ez nekem sandít nagyon! Ha annyira érdekelte volna a lányát, hamarabb felkeresi, nem csak miután sztár lesz belőle...
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
2011. október 22. 14:59
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
Hát igen.De szerintem Demi elfoglalt.. És tudom,hogy Deminek fontosak a rajongói,na de azért a családjával is foglalkozhatna..Persze azért nem azt mondom hogy elhanyagolta őket..
2011. október 22. 15:01
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
egy pillanat! ez a kedves apuka, mikor Demi fel akarta és fel is vette vele a kapcsolatot, akkor pénzért főleg mindent összehazudott egy interviewban a saját lányáról..ekkor Deminek ez nagyon fájt természetesen és megírta a for the love of a daughtert, ahol mindent meglehet tudni, aki meghallgatja a dal hangvételét meg a szövegét, és meg is szüntette vele a kapcsolatot. most meg az apja szeretni akarja? hát ássa el magát-
2011. október 22. 15:03
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
a nevelőapja szerette úgy mint a sajátját, és ő adott meg neki mindent, és még most is ott van a nevelt lánya mellett. ennek az undorító embernek meg a saját vére Demi, és képes ilyet tenni?! na azért mindennek van határa -.-
2011. október 22. 15:26
Nem tudom teljesen átélni Demi helyzetét, de egy szinten meg tudom érteni, akármilyen döntést is hoz majd a jövőben ezt illetően. Apukám már 5 éve felém se konyít, még a gyerektartást is b.szta elküldeni amíg bíróságra nem lett hívva. Ennyit az apai szeretetről. 
Én Demi helyében tartanám vele a kapcsolatot telefonon, de nyilván nem adnék a kezébe pénzt, és nem engedném túl közel magamhoz...
Én Demi helyében tartanám vele a kapcsolatot telefonon, de nyilván nem adnék a kezébe pénzt, és nem engedném túl közel magamhoz...
2011. október 22. 15:34
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
hát nem valami jó apa
( szegény Demi...de remélem, azért rendbe jön a kapcsolatuk. De én is furcsállom, hogy pont most kezdi el érdekelni...eddig vajon miért nem?!?! :/
2011. október 22. 15:35
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
remélem Demi megbocsájt az apjának,de szerintem csak a felhajtás jelent meg az apja...eddig nem is érdekelte őt se Dallas,se Demi most elég érdekes amikor Demi egyre sikeresebb lesz ő pont megjelenik....
2011. október 22. 15:45
Abbol nem értem meg az apját , hogy volt rá 10 éve és nem jelntkezett (habár kitudja)
Biztos azért van mert kiderültek ezek a dolgok Demiről és most aggódik , hát szurkolok nekik hogy végre Deminek is legyen normális élete egy apával !
Biztos azért van mert kiderültek ezek a dolgok Demiről és most aggódik , hát szurkolok nekik hogy végre Deminek is legyen normális élete egy apával !
2011. október 22. 15:45
Sajnálom Patrick-ot, de arra gondolhatna, hogy Deminek és a testvérének mennyire fájt, amikor részegen üvöltözött az anyjával. Mert ezt írta meg a For The Love Of a Daughter dalban. Elhiszem, hogy Patrick szeretné hallani a lányát, de amiket régen tett azok nehezen megbocsájtható dolgok. Demi helyében én rengeteget hezitálnék és gondolkoznák azon, hogy érdemes lenne-e megbocsájtani, és megpróbálni újrakezdeni.
2011. október 22. 15:46
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ez... ezt nem hiszem el komolyan, nagyon mesterkélt az a szöveg is amit benyögött
ha majd azt is megmondja hogy miért csak most hiányoznak neki a lányai akkor hitelesebb lesz.
ha majd azt is megmondja hogy miért csak most hiányoznak neki a lányai akkor hitelesebb lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Joy_xS
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.