Starity

Cobra Starship

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 21. 21:57 #1
- törölt felhasználó -    
Sajnos nálunk még nem nagyon ismerik őket, pedig eszméletlen jók - remélem, többen is felfigyelnek majd rájuk, de egyelőre nagyon kevesen vagyunk, akik igazán szeretik őket. Addig is, remélem, sikerül valamennyire beindítani ezt a témát. biggrin.gif Fangs up!
1 felhasználónak tetszik: SpankyTheKing
2012. március 18. 16:05 #2
- törölt felhasználó -    
Nem nagyon szoktam hallgatni,de van egy számuk a You make me feel.Na azt nagyon szeretem.smileeee.gif<3
1 felhasználónak tetszik: melasz12
2012. március 18. 16:09 #3
- törölt felhasználó -    
Imádom a You make me feel és a Good girls go bad c. számaikat. wub.gif Az utóbbiban Leighton Meester is énekel. laugh.gif
2012. április 05. 19:39 #4
- törölt felhasználó -    
jaj, mióta nem néztem ide! biggrin.gif tényleg letettem arról, hogy valaha jobban meg fogják ismerni őket nálunk, de a You make me feel elég jól berobbant hozzánk is. Ezen kívül sajna sokan még mindig nem hallgatják a zenéiket, de remélem, ez változhat... smileeee.gif

2012. április 14. 10:03 #5
- törölt felhasználó -    
Imádom a Cobra Starship-et. smileeee.gif Szerintem nagyon jók. Ha valaki szereti őket akkor nézze meg a COBRACAM.TV-t. Eszéletlen wink.gif
2012. április 21. 22:27 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2012.04.14. 10:03)
Imádom a Cobra Starship-et. smileeee.gif Szerintem nagyon jók. Ha valaki szereti őket akkor nézze meg a COBRACAM.TV-t. Eszéletlen wink.gif

imádom a CobraCamet, hihetetlen biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!