Nah erre kíváncsi leszek.Olyan szerepbe bújt,ami egy kicsit gusztustalan,de kíváncsi vagyok rá nagyon!
Nem hiszem el,hogy még mindig a HM-en vagytok felakadva.Valahol el kell kezdeni.Nem kezdhet egy túl felnőttes szerepben azért,lássátok be!Kell valahol gyereknek is lennie,ha már ennyire megismerte őt a világ!
Miley Cyrus új filmje jövőre érkezik
2011. október 21. 22:49
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Huh, tényleg nagyon kiváncsi vagyok Miley-ra. A The Last Song csak izelítő volt, és szerintem azóta fejlödött is a színészi tehetsége. A karaktere ezek alapján egy kicsit hasonló lesz, csak a lázadó, mégis jószívű csaj helyett, inkább egy tapasztalatlan lányt fog játszani aki megismeri a világot. Illik rá a szerep, és várom már az drogos alakítását.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat kell várni a filmre. A 4. albuma is még odébb van, nem is tudok semmi infót, hogy körülbelül mikor adják ki. Nagyon régóta nem hallottam semmit Miley-ról, azaz arról, hogy éppen mivel foglalkozik.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat kell várni a filmre. A 4. albuma is még odébb van, nem is tudok semmi infót, hogy körülbelül mikor adják ki. Nagyon régóta nem hallottam semmit Miley-ról, azaz arról, hogy éppen mivel foglalkozik.
2011. október 21. 23:42
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
annyira várom a filmet
már ígéretesnek hangzik
♥Miley♥ *-*
2011. október 22. 06:16
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Hát kicsit elég betegnek hangzik ez a "lolaakit ugye Miley fog eljátszani.De msot kiváncsi lettem,mivel tényleg nem hangzik rosszul.
Most azt mondom hogy várom de szerintem egy hónap múlva elfogom felejtenii
2011. október 22. 07:36
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Biztosan meg fogom nézni
2011. október 22. 08:00
Ez tök szupin hangzik, megnézem(talán a szüleim is
)
2011. október 22. 08:22
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Biztos megnézem
2011. október 22. 08:47
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
biztos nagyon jó film..én tuti hogy megnézem, úgyis olyan keveset lehet hallani mostanában mileyról
2011. október 22. 09:02
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
jaaj, jó sokára lesz!
De nagyon várom már!! Érdekes a téma, szerintem Miley-hoz illik, mert ő már NEM az a kis Hannah Montana, aki volt (vagyis akivé Disney tette)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: