Justin Timberlake ismét zenél
2011. október 21. 20:34
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
ez a szám nem annyira jött be de egész jó
2011. október 22. 10:15
Hát, nem tudom, eddig nem igazán érdekel Timberlake, de a Love Dealer egy r@hadt jó szám. Nem lett rossz ez se, de színészként egyenlőre jobban bírom
2011. október 22. 10:19
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem nem tetszik ez a szám.
2011. október 22. 10:42
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
azokvoltak az idők...
amikor még a justin névről mindenkinek timberlake jutott az eszébe és nem a bíbörke.
amikor a gugugagák helyett a backstreet boys, christina aquleira, jennifer lopez és britney számítottak...
esküszöm sajnálom hogy nem 10évvel előbb születtem, akkor nem ezen a mai szennyen kéne felnőnöm.
amikor még a justin névről mindenkinek timberlake jutott az eszébe és nem a bíbörke.
amikor a gugugagák helyett a backstreet boys, christina aquleira, jennifer lopez és britney számítottak...
esküszöm sajnálom hogy nem 10évvel előbb születtem, akkor nem ezen a mai szennyen kéne felnőnöm.
2011. október 22. 11:41
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
hát Esztija meg többiek: sajnálhatjátok is. Én nagyon örülök, h Britneyn és BSB-n nőttem fel, de azért sajnálom, hogy azok az idők elmúltak. Annyira jó és méltóságteljes volt. nem a lotyókért meg a kis tápos nyomikért rajongtunk hanem igazi egyéniségekért.
2011. október 22. 11:42
Örülök hogy nem adta fel teljesen a zenélést.Eszméletlenül tehetséges,imádom a hangját.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: