November 21-én érkezik a Grammy-díjas énekesnő legújabb remixalbuma, amely a nemrég megjelent, nagy sikerű Born This Way dalainak remixváltozatait fogja tartalmazni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik Lady Gaga remixlemeze
2011. október 21. 18:05
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ez a borító rohadt jól néz ki, a lemez meg gondolom jó lesz, szeretem a Born This Way dalait. A Marry The Night kliptől viszont a képek és az eddigi klipek alapján nem várok sokat ..
2011. október 21. 20:36
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Ha gaga csinálni fog most klippet akkor én szó szerint félni fogok megnézni. de amugy várom az albumot.!
2011. október 22. 08:47
de jó lesz a november
pont a szülinapom előtt egy héttel
D egyébként nekem tetszik mind2 borító, bármelyik jobb lett volna az album borítójának, mint amit kiválasztottak.
2011. október 22. 16:50
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Ááá!
ezek szerint November 21.-e lesz az év legjobb napja!!!
ahogy kijön a Collection én megveszem!!!
ezek szerint November 21.-e lesz az év legjobb napja!!!
ahogy kijön a Collection én megveszem!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: