Október 21-én jelent meg hivatalosan az American Idol-nyertes énekesnő új lemeze, a Stronger.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Kelly Clarkson legújabb albuma
2011. október 21. 16:54
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Huu meghallgatom:D biztos jó lett.Régen nagyon szerettem a számait:O
2011. október 21. 17:29
Joggal nyert akkoriban ...Nagyon jó énekesnő.Britney meg elbújhat a nyekergésével...sztárolják, és ha csak fele annyira tudna énekelni mint Kelly többen szeretnék...ennyi.
2011. október 21. 17:32
jajj ez biztos nagyon jóra sikerült, nemsokára meghallgatom
már nagyon vártam
2011. október 21. 23:15
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nem szeretem Kelly Clarksont, mert nem szeretem a géptuccal tunningolt popzenét, a dívákat meg még kevésbé, de élőben akkorákat énekel, hogy leesek lábról tőle. Nekem olyan lemez kell tőle, ahol koncerten, élő zenekarral adja elő a dalait. Azt szívesen hallgatnám.
2011. október 22. 09:38
Jól énekel,pár száma az albumról nagyon tetszik^^
2011. október 22. 10:24
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem jó album lett.
2011. október 25. 16:17
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Imádom Kelly Clarkson-t, nagyon jó hangja van.♥ Az album, véleményem szerint egészen jóra sikeredett, bár eddig még csak két dalt hallgattam meg róla. A Mr. Know It All és a What Doesn't Kill You (Stronger) is a kedvencek között van, mindkét dal nagyon tetszik, de a közvéleménnyel egyetértve, szerintem is az utóbbi lett az eddigi legjobb Kelly dal.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

1 felhasználónak tetszik: