Megverték Selena Gomezt
2011. október 21. 16:38
ajj pedig megkönnyebbültem mikor elolvastam a cikk címét
2011. október 21. 16:42
Idézet (Cynthia @ 2011.10.21, 16:28)
Azért szívesen megkérdezném azokat, akik úgy gondolják, hogy a valóságban kellene megverni, hogy miért? Ennyi erővel Bíbert meg robbantsuk fel, vagy küldjük ki Irakba, és majd az idő elvégzi a feladatát, nem?
Félreértés ne essék, nem a kedvenceim, de a két fent említettnek csak annyi a bűne, hogy marhára idegesítőek, nem több. És akkor ezért komolyan verés járna? Emberek, ha az IQ szintetek nem éri el a minimálisan várhatót, akkor sem kellene ilyeneket nyilatkozni, a saját szegénységi bizonyítványotokat állítjátok fel.
A 21. században élünk, nem a középkorban...
Félreértés ne essék, nem a kedvenceim, de a két fent említettnek csak annyi a bűne, hogy marhára idegesítőek, nem több. És akkor ezért komolyan verés járna? Emberek, ha az IQ szintetek nem éri el a minimálisan várhatót, akkor sem kellene ilyeneket nyilatkozni, a saját szegénységi bizonyítványotokat állítjátok fel.
A 21. században élünk, nem a középkorban...
Teljes mértékben egyet értek. Akinek egyszerűen csak unszimpatikus a csaj, annak sem kéne ilyet kívánnia..
Ami azt illeti ez eléggé morbid, és szemétség.
1 felhasználónak tetszik:
cukorbogyo
2011. október 21. 16:42
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Jajj hátt ez most úgy kellett idee.xd :ddd
2011. október 21. 16:43
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
komolyan azt hittem,hogy megverték
2011. október 21. 16:45
|
|
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline
|
Jézusom Én is azt hittem hogy igaziból!!
2011. október 21. 16:47
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
úristen.
én már azt hittem h tényleg és tök megijedtem!
2011. október 21. 16:49
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Jjézusom, ez a South Park! Az ilyenen nem megdöbbenni kell, hanem elfogadni, hogy ez egy ilyen beteg mese. Már a 14. vagy a 15. széria megy, én nem tudom, de a degenerált amerikaiak meg a világ többi részén élő elmebeteg is szereti, és az ilyen Selena-féle sztárokra vannak specializálódva. Már Mileyt is sokszor elővették, meg a Jonas tesókat, a Disney nagyon a begyükben van.
És hogy mit szól hozzá Selena? Mit tudna szegény? :S
És hogy mit szól hozzá Selena? Mit tudna szegény? :S
2011. október 21. 16:51
már azt hittem tényleg megverték 
South Park!!
Kedvenc részem, amikor kinyírják Justin Biebert, mert kanadai
South Park!!
2011. október 21. 16:51
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.21. 16:32)
És a Selena-rajongók bebizonyították, h a rajongásuk beteges!
Írjátok, h nem normális, aki Selenát ki akarja nyírni, de szinte mindegyikőtök mondandójának az a vége, h kinyírnátok azt, aki ezt tenné! Ti sem vagytok jobbak! Baromira túlzásba estek rajongási téren! Szeretitek őt, oké. De nem kell átesni a ló túlsó oldalára!
Bezzeg ha olyan vki került volna a műsorba, akit nem kedveltek, akkor az rendben lenne igaz? Gondolkozzatok már!
Írjátok, h nem normális, aki Selenát ki akarja nyírni, de szinte mindegyikőtök mondandójának az a vége, h kinyírnátok azt, aki ezt tenné! Ti sem vagytok jobbak! Baromira túlzásba estek rajongási téren! Szeretitek őt, oké. De nem kell átesni a ló túlsó oldalára!
Bezzeg ha olyan vki került volna a műsorba, akit nem kedveltek, akkor az rendben lenne igaz? Gondolkozzatok már!
Szabad egyetérteni?
Nem tudom mi ez az általános nagy felháborodás?! A South Park a kezdetek óta ilyen. Mindig előszedték azokat, akik valami miatt felkapottak lettek. Volt olyan rész, amiben Tiger Woodsot a felesége golfütővel verte meg, P. Diddy szavazós kampányát is kiparodizálták, Mel Gibson Passiójáról is volt szó, de szerepelt még benne Paris Hilton, a Jonas Brothers, Jennifer Lopez, sőt még Russell Crowe agresszivitását is bemutatták. Nyilván akkor még nem volt a magazin részleg, de gondolom ezen nem hőbörögtek volna ennyit a Selena-fanok, mint most.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Miley-fan09,
Eszter655,
Josh_,
An_d_a,
tya04,
Thora_90,
dave095
2011. október 21. 16:53
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Bár a helyében nem tudnék még csak egy erőltetett mosolyt sem kicsalni magamból, ha megkérdeznék, hogy tetszett-e.
Ki a fenének lenne ínyére, ha látnia kéne, ahogy agyonverik, még ha olyan primitív rajzos figura formájában is, amit a SP képvilága nyújt?
Erőszakos, barom amerikai népség.
Pont ezt kell az emberek szájába rágni.
Ki a fenének lenne ínyére, ha látnia kéne, ahogy agyonverik, még ha olyan primitív rajzos figura formájában is, amit a SP képvilága nyújt?
2011. október 21. 16:53
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Amúgy nem semmi,hogy csak Mo.-on van ez az óriási nagy Selena iránti rajongás. Itt ingyen lehet szavazni és az eredményen eléggé le fogsz fagyni
Amúgy nem kell komolyan venni ezt,csak egy sorozat és igen,azért így nekem sem esne jól ha kifiguráznának,de legyintenék rá és gondolom Selena is ezt teszi
Amúgy nem kell komolyan venni ezt,csak egy sorozat és igen,azért így nekem sem esne jól ha kifiguráznának,de legyintenék rá és gondolom Selena is ezt teszi
2011. október 21. 16:54
Idézet (Kokonuth @ 2011.10.21. 16:53)
ha nem tetszik,akkor nézz VV-t
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 21. 16:56
Idézet (szavy @ 2011.10.21. 16:51)
Szabad egyetérteni?
Nem tudom mi ez az általános nagy felháborodás?! A South Park a kezdetek óta ilyen. Mindig előszedték azokat, akik valami miatt felkapottak lettek. Volt olyan rész, amiben Tiger Woodsot a felesége golfütővel verte meg, P. Diddy szavazós kampányát is kiparodizálták, Mel Gibson Passiójáról is volt szó, de szerepelt még benne Paris Hilton, a Jonas Brothers, Jennifer Lopez, sőt még Russell Crowe agresszivitását is bemutatták. Nyilván akkor még nem volt a magazin részleg, de gondolom ezen nem hőbörögtek volna ennyit a Selena-fanok, mint most.
Ez csak egy rajzfilm. Nem kell bosszút forralni a két készítő, Trey Parker és Matt Stone ellen. Inkább hallgassátok meg a kedvencetektől a Love You Like a Love Songot, és békére leltek. 
Ahh, most elárultad a nevüket, beindul a kiskamaszok busszúja
2011. október 21. 16:59
Na ná, h lehet
És veled?
És veled?
Idézet (szavy @ 2011.10.21. 16:51)
Szabad egyetérteni?
Ez csak egy rajzfilm. Nem kell bosszút forralni a két készítő, Trey Parker és Matt Stone ellen. Inkább hallgassátok meg a kedvencetektől a Love You Like a Love Songot, és békére leltek. 
2011. október 21. 17:02
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
jááá XDDD én nagyon szeretem a south parkot
megnézném ezt a részt
2011. október 21. 17:04
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Szerintem ezen nem kell hőbörögni, mert - mint már írták egy páran - másokat is mindig kiparodizálnak. A rajongóknak sem kell rögtön támadni, az utálóknak sem kell azt írni, hogy bárcsak a valóságban is ezt tennék. Ez csak egy vicc. Semmi több. Igaz, hogy semmi nevetséges nincs benne, de lehet, hogy valaki értékeli az efféle humort, nyilván azoknak készítették...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.