Megverték Selena Gomezt
2011. október 21. 16:22
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
azé ez má durva még ha selena gomez is
2011. október 21. 16:24
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Szegény!
Ilyet!
Egy lányt "Jó"Lányt megvernek!
És Selena hejében kiszálnák az epizódbol!
Imádom Selyt!
Ki nyírom azt aki bántja!
Ilyet!
Imádom Selyt!
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (csdorka6 @ 2011.10.21. 16:20)
idióóóóóóóóóóóóóóóóta egy társaság az bisztos ki kíván bárkinek is ilyen marhaságot
Én személy szerint nem kívánom hogy a valóságban megverjék, de ez a videó igen is vicces
Nyilván a kedvenced, neked nem tetszik, oké, de attól még nem kell "idiótának" nevezni a másikat
Itt tudod vannak szabályok is
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet
Aggodalomra viszont nincs ok (...)
Ki aggódott?
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Eszter655,
Sabrina_0508,
Miley-fan09,
An_d_a,
UnhappyMeals,
tya04
2011. október 21. 16:26
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
ninaa. igen szerintem is mindenki megmondhatja a véleményét de nem hurroghassa le a másikot én nem szeretem a South Park ot és nem is fogom van aki nem szereti Selena Gomezt de szerintem mindkettőt tisztelni kéne egy féle szinten
2011. október 21. 16:28
Azért szívesen megkérdezném azokat, akik úgy gondolják, hogy a valóságban kellene megverni, hogy miért? Ennyi erővel Bíbert meg robbantsuk fel, vagy küldjük ki Irakba, és majd az idő elvégzi a feladatát, nem?
Félreértés ne essék, nem a kedvenceim, de a két fent említettnek csak annyi a bűne, hogy marhára idegesítőek, nem több. És akkor ezért komolyan verés járna? Emberek, ha az IQ szintetek nem éri el a minimálisan várhatót, akkor sem kellene ilyeneket nyilatkozni, a saját szegénységi bizonyítványotokat állítjátok fel.
A 21. században élünk, nem a középkorban...
Félreértés ne essék, nem a kedvenceim, de a két fent említettnek csak annyi a bűne, hogy marhára idegesítőek, nem több. És akkor ezért komolyan verés járna? Emberek, ha az IQ szintetek nem éri el a minimálisan várhatót, akkor sem kellene ilyeneket nyilatkozni, a saját szegénységi bizonyítványotokat állítjátok fel.
A 21. században élünk, nem a középkorban...
2011. október 21. 16:28
Idézet (Kovács Adél @ 2011.10.21. 16:24)
Szegény!
Ilyet!
Imádom Selyt!
Ilyet!
Imádom Selyt!
Jó lányt?
2011. október 21. 16:31
|
|
csdorka6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 198 Csatolások: 561 Azonosító: 153858 offline
|
House of Wax rájöttem és tudom hogy nem kellett volna ilyet mondanom de legalább visszavonom és sokan sajnos ilyeneket kiváánna k Selenának de elhiszem hogy te nem és szerintem nem szeretné senki sem látni azt hogy benne van egy animációs sorozatba és hogy elméletileg "megverik" tehát nem tudom de szerintem senki sem örülne
2011. október 21. 16:32
És a Selena-rajongók bebizonyították, h a rajongásuk beteges!
Írjátok, h nem normális, aki Selenát ki akarja nyírni, de szinte mindegyikőtök mondandójának az a vége, h kinyírnátok azt, aki ezt tenné! Ti sem vagytok jobbak! Baromira túlzásba estek rajongási téren! Szeretitek őt, oké. De nem kell átesni a ló túlsó oldalára!
Bezzeg ha olyan vki került volna a műsorba, akit nem kedveltek, akkor az rendben lenne igaz? Gondolkozzatok már!
Írjátok, h nem normális, aki Selenát ki akarja nyírni, de szinte mindegyikőtök mondandójának az a vége, h kinyírnátok azt, aki ezt tenné! Ti sem vagytok jobbak! Baromira túlzásba estek rajongási téren! Szeretitek őt, oké. De nem kell átesni a ló túlsó oldalára!
Bezzeg ha olyan vki került volna a műsorba, akit nem kedveltek, akkor az rendben lenne igaz? Gondolkozzatok már!
2011. október 21. 16:35
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Imádtam mindig is a South Parkot
Nekem állatira tetszik az egész és komolyabban nincs bajom, hogy az egyik kedvencem verik, egy jópofa sorozat, igaz nem kulturált és most az egyik kedvencem vették áldozatba, de függetlenül ettől nincs semmi baj, ez csak egy sorozat
Nekem állatira tetszik az egész és komolyabban nincs bajom, hogy az egyik kedvencem verik, egy jópofa sorozat, igaz nem kulturált és most az egyik kedvencem vették áldozatba, de függetlenül ettől nincs semmi baj, ez csak egy sorozat
2011. október 21. 16:36
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
megtévesztő a cím
2011. október 21. 16:36
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Majd megnézem
2011. október 21. 16:37
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (itsmedemz @ 2011.10.21. 16:28)
Jó lányt?
Inkább álszent, de szerintem csak félreírtál valamit. Selena nem szerepel az epizódban, semmi köze sincs hozzá, mint ahogy Justinnak sem ahhoz, hogy egy sárkány letépte a fejét a sorozat egyik epizódjában. A készítők megtehetik. Áldja őket Isten
Tudod, a törvény bünteti a gyilkosságot, de te tudod. Szerintem a fél világot megverhetnéd, biztos jó piros lenne az öklöd estére 
totál egyetértek
cikkhez hozzászólva:ezért imádom a south parkot.
annyira szívesen megnézném az arcát,amikor meglátja a videót,ugyanis ha interjúban kérdezik róla,tuti azt mondja majd,hogy nevetett rajta.
de a valódi reakciója száz százalék,hogy nem nevetés lesz
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. október 21. 16:38
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
azt hittem h tényleg megverték!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.