Kell valami ami visszavesz Selena egojából
Megverték Selena Gomezt
2011. október 21. 16:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én sosem néztem és sosem szerettem ezt a műsor de ennek örülök
2011. október 21. 16:08
|
|
Fergie97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 326 Csatolások: 28 Azonosító: 141036 offline
|
akkora egy idióta baromság ez a South park hogy az hihetetlen egy hülyeség nem is értem azokat az embereket Akik ezt szeritik megalázzák azokat a sztárokat akik igenis befutottak és ezzel a szarsággal akarnka az ilyen feltünési viszketegséggel élő emberek előrukkolni SZÁNALMAS -.-"
2011. október 21. 16:09
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
azt hittem a cím alapján hogy tényleg megverték.
House Of Wax a számból vetted ki a szót.!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 21. 16:10
A CIKKET OLVASSÁTOK MÁR EL VÉGIG! Nem azért írta meg a szerkesztő, h elolvassátok a címet, aztán hülyeségeket irogassatok! Tényleg ennyire semmibe veszitek más munkáját?
A cikkről:
Olvastam a címet, eléggé meglepődtem. Bár nem csodálkoznék rajta azok után, h a múltkor jól szájbaverték a szerencsétlent.
De ezek a South Parkosok nagyon durvák XDXD
A videó annyira nem durva, de nyilván Selena nem örült neki. A Jussysról nincs videó? Szívesen megnézném azt is
És kíváncsian várom, legközelebb melyik diznist rakják be a sorozatba
A cikkről:
Olvastam a címet, eléggé meglepődtem. Bár nem csodálkoznék rajta azok után, h a múltkor jól szájbaverték a szerencsétlent.
De ezek a South Parkosok nagyon durvák XDXD
A videó annyira nem durva, de nyilván Selena nem örült neki. A Jussysról nincs videó? Szívesen megnézném azt is
2011. október 21. 16:10
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (Fergie97 @ 2011.10.21. 16:08)
akkora egy idióta baromság ez a South park hogy az hihetetlen egy hülyeség nem is értem azokat az embereket Akik ezt szeritik megalázzák azokat a sztárokat akik igenis befutottak és ezzel a szarsággal akarnka az ilyen feltünési viszketegséggel élő emberek előrukkolni SZÁNALMAS -.-"
Én inkább Selikét mondanám szánalmasnak.
Mi a frászt rakott le az asztalra,természetesen egy poháron kívül?
Idézet
az tény hogy selenát megakarják ölni de ez csak egy epizod amit mi most olvastunk de szegénynek félni kell mert muldkor olvastam hogy a testőre véte meg mert majdnem megverték
de igen meg akarják ölni selenát CSAK NEM TUDOM KI AZ A HÜLYE HOGY MEG ÖLI HOGY AZT AZ EMBERT FELGYUJTANÁM
de igen meg akarják ölni selenát CSAK NEM TUDOM KI AZ A HÜLYE HOGY MEG ÖLI HOGY AZT AZ EMBERT FELGYUJTANÁM
Már nem azért,de akkor Te is embert ölnél.
Egyébként amikor elolvastam a címet,arra gondoltam h a valóságban.
Mindegy,mert annak is örültem volna.
South Park
2011. október 21. 16:11
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Heheh xD...megnéztem volna basszus xDDD
2011. október 21. 16:12
az tény hogy selenát megakarják ölni de ez csak egy epizod amit mi most olvastunk de szegénynek félni kell mert muldkor olvastam hogy a testőre véte meg mert majdnem megverték
2011. október 21. 16:14
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Idézet (Fergie97 @ 2011.10.21. 16:08)
Már ne is haragudj,de a te kis Szellikéd a szánalmas.Jó,tény, hogy a South Park nem tartozik a legkultúráltabb műsorok közé, de gondolj bele:az imádott mániád nem szenved feltűnési viszketegségben?Visszaszólhatsz,de nem érdekel,mert mindenki elmondhatja a véleményét.
2011. október 21. 16:15
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Kicsit sem túloznak a videóban... amúgy a címet elolvasva én is először arra gondoltam, hogy valamelyik JB fan jól elbánt vele...
2011. október 21. 16:16
Jajj megnéztem a videót ,nagyon nagy, mondjuk még sose hallottam erről... de minden esetre jót röhögtem
2011. október 21. 16:16
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Már megörültem hogy igazábol verték mer
2011. október 21. 16:18
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
I
South Park.
Amikor olvastam, hogy Cartmant kérték fel, hogy a cikizéseknek vessen véget... mondom WTF? Pont őt, aki minden ilyen alkalmat kihasznál? De aztán nem hazudtolta meg magát, és kért cserébe valamit.
Mondjuk ahhoz képest, hogy már a 15. évad megy az Usába, én talán a 8-at láttam utoljára. Pedig már mióta készülök bepótolni.
Amikor olvastam, hogy Cartmant kérték fel, hogy a cikizéseknek vessen véget... mondom WTF? Pont őt, aki minden ilyen alkalmat kihasznál? De aztán nem hazudtolta meg magát, és kért cserébe valamit.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.