Megverték Selena Gomezt
2011. október 26. 19:04
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
amúgy a gyereknek nem elszakad a nadrágja abban a részben, hanem összefossa magát... amikor meg összeverik selenát az rohadt jó jelenet
2011. október 27. 14:50
Igazából nem szeretem a South Parkot, de nagyon neevtséges rész volt
Azért a Justin Bieberes se semmi!
2011. október 27. 18:03
|
|
vampire_girl_09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 162739 offline
|
2011. október 27. 20:35
|
Angel wok tsőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.10. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 160346 offline
|
Kezdtem örülni h tényleg megverték!! Sajnálom h nem !! ://
2011. október 28. 19:29
én NEM örülök neki hogy megfenyegették!!!!!!
És remélem hogy SOHASEM fogják megverni,mert ha megvernék nagyon szomorú lennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És remélem hogy SOHASEM fogják megverni,mert ha megvernék nagyon szomorú lennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. október 28. 19:31
Ja,és UUUUTÁLOM a south parkot!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. október 28. 19:37
Ez nem volt valami kedves!!
Pont őt?? INkább Miley cyrust kellett volna!! aki még cigizik is!!
2011. október 29. 01:13
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
órákig vitatkozhatnánk arról, hogy kit miért utálunk, valós vagy mondvacsinált okok miatt... Ezek sztárok, közszájon forognak.
Miért szereti őket az ember, ha nem ismeri egyiküket sem? Csak a menedzserek által kialakított és jól eladott képet ismerjük. Sem az imádatnak, sem az utálatnak nincs valós alapja.
Miért szereti őket az ember, ha nem ismeri egyiküket sem? Csak a menedzserek által kialakított és jól eladott képet ismerjük. Sem az imádatnak, sem az utálatnak nincs valós alapja.
2011. október 29. 13:01
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
Gyáj...pedig amikor megláttam a címet úgy megörültem,h végre...sajnálom,h nem igaz,és azt is,h nem a "barátocskájával" együtt verték meg.
2011. október 29. 13:20
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
annyira beteg emberek vannak itt:
azthittem tényleg megverték, de sajnos nem...
jézusom ti tényleg ennyire idióták vagytok??? lehet h nem a kedvencetek, de könyörgöm ő is egy ember! semmiben sem különb bárkinél!! -.-""
azthittem tényleg megverték, de sajnos nem...
jézusom ti tényleg ennyire idióták vagytok??? lehet h nem a kedvencetek, de könyörgöm ő is egy ember! semmiben sem különb bárkinél!! -.-""
2011. október 29. 16:36
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
méri91: egyetértek xd
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: