Megverték Selena Gomezt
2011. október 22. 16:08
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
háhhááááá meg kell nézni azt a részt
engem nagyon érdekel. Plusz, mikor a Cthulhu letépi Bieber fejét
azon mennyit röhögtem. picur103 azért hozták létre a South Park -ot, hogy a világ összes híres emberét ki legyen gúnyolva. Ha te nem érted a poént akkor nagyon is sajnállak.
2011. október 22. 16:11
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Idézet (DemiLovatooh @ 2011.10.22. 15:36)
Hááát... Nem szeretem annyira,de azért bepánikoltam egy icike picikét... Erre csak egy hülye buziságról szól az egész... Nem lehetett volna aza a cím hogy: Hülyeség-Selena Gomezt megverték ?? haaa nah hát énse olv. több Sel híreket SugarGirl-től.. Mert még akármilyen hírt olvastam tőle mindig le kellett írnom a "Buziság" szóót... :/ Tiszta h*lye vagy SugarGirl, már bocss
Kedves DemiLovatooh!
Először is szeretnék gratulálni ehhez az értelmes megnyilvánulásodhoz: Gratulálok! Utána pedig ha ilyen "menő" hozzászólást szeretnél írni, egy kicsit gondolkodj is előtte. Szerinted milyen cím az, hogy Hülyeség-Selena Gomezt megverték ? Láttál már valaha is efféle címet a főoldalon? Mert én nem hinném. Aztán pedig ne állíts valótlan dolgokat! Ez az első cikkem, amihez kommentelsz, szóval eleve hülyeség, hogy az összes cikkemhez le kellett írnod, hogy "buziság". Attól, mert még egy cikk nem arról szól, amiről szeretnéd, nem kell lehülyézni senkit sem, a hatalmas 11 éves egoddal. Egyébként is vicces, hogy pont te kritizálsz, aki még egy cikket sem írt. Mondjuk ezt meg is tudom érteni, mivel egy értelmes magyar mondatot nem sikerült leírnod. Úgy gondolom, túl fogom élni, ha nem olvasol tőlem több szelenás cikket, úgyhogy emiatt egy pillanatig sem kell aggódnod. És arra meg, hogy hulye vagyok, csak annyit, hogy ezzel a hozzászólással csak magadat égetted le. Nem hinném, hogy azért hulye vagyok, mert figyelemfelkeltőbb címet adtam a cikkemnek. Nőj fel!
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2011. október 22. 17:00
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Egy pillanatra megijedtem!!
Ja és @DemiLovatooh-Amikor legutóljára ilyet írtdm majdnem kitettek az oldalról!!
ugy hogy a helyedben sürgôsen bocsánatot kérnék!
(Csak egy jó tanács!)
Ja és @DemiLovatooh-Amikor legutóljára ilyet írtdm majdnem kitettek az oldalról!!
ugy hogy a helyedben sürgôsen bocsánatot kérnék!
(Csak egy jó tanács!)
2011. október 22. 19:38
azt hittem valami baj van erre csak v mi hülye filmről van szó???? -.-"
2011. október 22. 20:06
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
Azt hittem a zaklatással van kapcsolatban
2011. október 22. 21:34
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ezek a kétértelmű cikkek.. Na, de szívesen megnézném azt a részt.
2011. október 22. 21:56
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (picur103 @ 2011.10.22. 13:50)
istenem az ember azt hiszi h tényleg vmi baja van erre csak meg erről a baromságról írnak!!!én az eész south parkot egy bazi nagy hülyeségnek tartom.am meg nem értem mi a fene baja van mindenkinek selenaval amikor nagyon rendes,értelmes és tehetséges lány.igen,rossz az ízlése,ha már mindenképp csajjal akart járni jobbat is találhatott volna,mint justin,de ezért nem értem mért kell rá pikkelni,...
Jaj, te jó ég! Megverték egy rajzfilmben a picike Selikét, most mi lesz? Összedől a világ! Imádom ezt a sorozatot. Képzeld, az én kedvenceimet is kiparodizálták benne és megverték, mégis szeretem és nevetek rajta, sőt inkább csak örülök, hogy benne van. És elárulok egy titkot: akit kiparodizálnak, az csak nagyobb sztár lesz, szóval inkább örülj, hogy még egy helyen láthatod.. Mellesleg nyugodj már le, ez rohadtul nem azt jelenti, hogy bármi bajuk lenne vele. Minden sztárt kiparodizálnak, sőt volt akivel durvábbakat is csináltak, például Britneynek a fél fejét lelőtték, szóval, ha ennyire nem tudsz beletörődni, akkor inkább csak nézd a jó oldalát: nem halt meg ez a "nagyon rendes, értelmes és tehetséges lány".. Dicsérjük még tovább a tökéletes Selikét?
2011. október 23. 06:44
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
jól teszik!!!!!!
2011. október 23. 09:48
Jajj istenem attól még hogy egy filmben egy filmben! megverték nem kéne ekkora ügyet csinálni és nem igazából verték meg úgy hogy nem értem mi ez a nagy siránkozás
D
2011. október 23. 10:19
|
|
bvviktoria2011új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 90 Csatolások: 3 Azonosító: 154126 offline
|
Ez nagyon durva remélem igaz ábol nem verik meg
2011. október 23. 10:56
|
|
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline
|
Cassie3:Ízlések és pofonok,nem kell tovább dícsérnünk,de úgy gondolom,hogy sokkal természetesebb és tehetségesebb,mint mondjuk Miley akinek szitén nincs olyan jó hangja élőben,ahogy Selenanak sincs.Ez van.Félreértés ne essék én nem vagyok nagy Selena Gomez fan én csak tisztelem.
2011. október 23. 10:59
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Lulubaba99 Igazad vann
)))
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.