Liptait is kirúghatják TV2-től
2011. október 21. 11:39
Szégyellheti magát, hogy tönkretett nem is egy családot! Undorító ez a nőszemély.
2011. október 21. 13:30
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
kit érdekel ?! ...
2011. október 21. 13:50
Én sem szeretem mert tényleg sok család életet romba döntötte, de attól még Alexa szerepét jól játsza..
2011. október 21. 15:32
Engem személy szerint irritál, de egyáltalán nem kívánok neki semmi rosszat. Csak gondoljatok bele, a mai világban ha valaki elveszti a munkáját, az szörnyű. Ha ki is rúgják a TV2-től, remélem azért hamar el tud majd valahol helyezkedni.
2011. október 21. 18:56
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Nem lennének rossz álmaim tőle! Nekem nagyon mindegy ki távozik a TV2-től...
2011. október 21. 20:15
Gratulálok a tv2-nek! Mostantól remek valóságsók lesznek és minden tehetséges műsor vezetőt kidobnak.
Szerintem mostantól egyáltalán nem nézek tvt úgy is tele van szeméttel.
Szerintem mostantól egyáltalán nem nézek tvt úgy is tele van szeméttel.
2011. október 21. 21:37
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
A valóságshow sztárok gondolom jól megélnek.Mekkora luxus a VV is.Közben mit mutatnak föl?Semmit,csak azt,hogy kinek mocskosabb a szája,kb.Ha ebből meg lehet élni,elmegyek már én is annak komolyan,és kapok egy "jól megérdemelt" sztáradatlapot itt is....
csak gratulálni tudok,hogy kb 2 nézhető sorozat van össz-visz,a többi reklám és valóvilág(villa) és valótlan világ(hahó,itt kint a villán kívül -.-").Akor fizessétek meg a "tehetséges színészeket",vagyis valóságshowosakat,akik meg értenek a munkájukhoz szépen kirúgjátok.Gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: