Kayla Ewell kócos tincsei
2011. október 21. 17:30
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
és a mai részben már elis tünt xdd
2011. október 21. 18:25
Én nagyon meglepődtem rajta,hogy visszatér,nekem sosem volt a szívem csücske.De a hajával semmi bajom nincs,nekem tetszik és tényleg ügyesek lehetnek a fodrászok,ha mindig sikerül nekik ugyanolyanra megcsinálni.Nekem szerencsére nincsenek ilyen problémáim egyszer kivasalom és 1-2 napig úgy marad,de ha nem is vasalom ki akkor is elég egyenes.
2011. október 22. 08:38
Szegény csajszi
a végére már annyira nyúzott-húzott haja lesz..amúgy örülök,hogy visszatér a sorozatba
2011. október 22. 12:09
|
|
ButterflyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.15. Hozzászólás: 20 Csatolások: 59 Azonosító: 160633 offline
|
Én nem szeretem őt és nem is annyira örülök neki hogy visszatért a sorozatba.De a haja mindig jól szokott állni és mindig nagyon szépen meg van csinálva.Én is eléggé át tudom élni az érzéseit,mert nekem is elég göndör a hajam.
2011. október 22. 17:36
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Szerintem sem kell annyira sajnálni
Ha valaki a világ egyik legfelkapotabb sorozatában szerepel a haja legyen a legcsekéjebb problémája xDDD Küll. én örülöki neki,hogy visszatért
^^
2012. június 09. 11:09
|
|
Florcika18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 159043 offline
|
nekem ha esik az eső úgy szétáll a hajam minthaa kisebb bombát robbantottak volna benne
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: