Az új Bourne-film már forgatások alatt áll, és ahogyan megtudhattuk, ezúttal nem Matt Damon lesz a főszereplője, helyét Jeremy Renner vette át.
A teljes cikkhez kattints ide!
Már forgatják az új Bourne-filmet
2011. október 20. 12:42
2011. október 20. 16:02
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Neeee!!! Annyira bíztam benne, hogy Jake Gyllenhaal kapja meg! Legalábbis a lehetséges színészek közül őt szerettem volna Bourne-ként látni. De már önmagában az, hogy nem Matt Damon játsza, eléggé letaglózott, de most ez a hír?!
Persze nincsenek előítéleteim Jeremy iránt, az is lehet, hogy kellemesen fogok benne csalódni! Az biztos, hogy Rachel és Edward miatt már megéri elmenni! Továbbá azt is remélem, hogy jó lesz a film, és nem süllyed a színvonal, mert én a harmadik részt már nem találtam olyan ütősnek, mint az első kettőt.
Persze nincsenek előítéleteim Jeremy iránt, az is lehet, hogy kellemesen fogok benne csalódni! Az biztos, hogy Rachel és Edward miatt már megéri elmenni! Továbbá azt is remélem, hogy jó lesz a film, és nem süllyed a színvonal, mert én a harmadik részt már nem találtam olyan ütősnek, mint az első kettőt.
2011. október 20. 16:33
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Hát ez érdekes lesz. Én bevallom, óriási rajongója vagyok a Bourne filmeknek, de azt hiszem, ezzel nem is vagyok egyedül. Viszont, az új 4. résszel kapcsolatban, vannak kétségeim.
Bár Jeremy Renner remek színész (Town című filmben engem meggyőzött) mégis úgy gondolom, felesleges a folytatás. Pláne, az igazi Bourne nélkül. Már előre látom, hogy az első percekben is Matt Damon-t fogom várni, és emiatt mindenképp csalódás lesz a mozi.
De, azt kell mondjam, Jeremy jobb választás erre a karakterre, mint Jake. Nem azért, Mr. Gyllenhaal is jó színész, de valahogy, Jason Bourne-ként, nem tudom elképzelni. Ezt a karaktert Matt Damon keltette életre, az Ő játéka miatt volt állati jó mind a három rész, és nélküle ez a folytatás olyan lesz kb. mintha az Indiana Jones-t akarnák Harrison Ford nélkül folytatni, vagy, ha a Die Hard filmeket Bruce Willis nélkül. Az igazi Bourne úgyis Matt Damon marad.
Köszi a cikket Kris, mindenképp meg fogom nézni a filmet.
De, azt kell mondjam, Jeremy jobb választás erre a karakterre, mint Jake. Nem azért, Mr. Gyllenhaal is jó színész, de valahogy, Jason Bourne-ként, nem tudom elképzelni. Ezt a karaktert Matt Damon keltette életre, az Ő játéka miatt volt állati jó mind a három rész, és nélküle ez a folytatás olyan lesz kb. mintha az Indiana Jones-t akarnák Harrison Ford nélkül folytatni, vagy, ha a Die Hard filmeket Bruce Willis nélkül. Az igazi Bourne úgyis Matt Damon marad.
Köszi a cikket Kris, mindenképp meg fogom nézni a filmet.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2012. május 16. 19:20
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
http://www.imdb.com/title/tt1194173/
Jason Bourne benne sincs.Nézzétek meg a szereplőket.Nem átvette Matt helyét hanem ő egy tök új szereplő,és ez egy tök már bourne mentes bourne folytatás
Jason Bourne benne sincs.Nézzétek meg a szereplőket.Nem átvette Matt helyét hanem ő egy tök új szereplő,és ez egy tök már bourne mentes bourne folytatás
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.