Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.20. 19:07)
Minden beküldött cikkhez linkelni kell a forrást, ha ez hiányzik vagy nem valós, hiteltelen, akkor a cikk sem kerül ki. Ilyen egyszerű.
Legjobb példa erre az én egyik korábbi gagás cikkem melyben megírtam, hogy a sok festéstöl hullik a haja, erre az összes litölfaker hazugnak nevezett, pedig gaga nyilatkozta, nem én találtam ki. Aztán hónapokkal késöbb más interjúban és cikkben is elhangzott ugyanez, de addigra mindenki elfelejtette, hogy korábban még hazugnak neveztek miatta és sajnálkoztak, hogy szegény gyagya így meg úgy és vigyázzon jobban magára.
Ami nem tetszik azt tagadjátok, elutasítjátok, hogy az nem lehet, mert ő szent és sérthetetlen, közben meg ugyanolyan büdöset szarik, mint mindenki más.
Legjobb példa erre az én egyik korábbi gagás cikkem melyben megírtam, hogy a sok festéstöl hullik a haja, erre az összes litölfaker hazugnak nevezett, pedig gaga nyilatkozta, nem én találtam ki. Aztán hónapokkal késöbb más interjúban és cikkben is elhangzott ugyanez, de addigra mindenki elfelejtette, hogy korábban még hazugnak neveztek miatta és sajnálkoztak, hogy szegény gyagya így meg úgy és vigyázzon jobban magára.
Ami nem tetszik azt tagadjátok, elutasítjátok, hogy az nem lehet, mert ő szent és sérthetetlen, közben meg ugyanolyan büdöset szarik, mint mindenki más.
Nekem első sorban az bökte a csőrömet, hogy ennek a cikknek a hátterében nemhogy valóság, hanem hír sem áll. Annyi pletyka, annyi alaptalan dolog kerül fel az internetre, hogy kedvünkre válogathatunk hazugságokból meg a valódi dolgokból is. Viszont tök mindegy, ha nincs hírértéke, és lényegében ennyi volt a mondanivalóm a cikkel kapcsolatban.
Szeretem Gagát, de nem istenítem, mint valamennyi híres társát sem, de ha ez jött le a hozzászólásomból, úgy neked van igazad.

0 felhasználónak tetszik: