Lady Gagát felizgatják a vámpírok
2011. október 20. 17:25
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Jó,hogy megoszt ilyet a világgal-de szerintem mindenki tud aludni e kis részlet nélkül....
Én amúgy már mindent kinézek belőle,ez a többi botrányhoz képest-semmi...
Én amúgy már mindent kinézek belőle,ez a többi botrányhoz képest-semmi...
2011. október 20. 17:36
Ilyen dolgokat nem kéne megosztani a világgal, ez csak rá tartozik, szerintem vannak olyan emberek akik nem kíváncsiak erre, köztük vagyok én is, de hát tőle semmi jóra nem lehet számítani.
2011. október 20. 18:14
Nem hinném,hogy ez botrány keltő lenne.Ez Gaga,ha neki ez jó,akkor csinálja.Én amúgy is szeretem.
2011. október 20. 18:40
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Jó lenne, ha valami hitelesítő linket vagy videót is társítana az ilyen cikkekhez a szerző, mert így aligha fog hinni bárki ezekben a "hírekben", de speciel ezt még hírnek sem nevezném, ezért sem értem, miért készülhetett el a cikk.
Tök jó, hogy vannak ennyire lelkes írók, ennyi mindent összegyűjtenek róla, ezt tisztelni kell, de hülyeségből ne legyen már cikk.
Meg ilyesmi...
Tök jó, hogy vannak ennyire lelkes írók, ennyi mindent összegyűjtenek róla, ezt tisztelni kell, de hülyeségből ne legyen már cikk.
Meg ilyesmi...
2011. október 20. 19:07
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Kokonuth @ 2011.10.20. 18:40)
Jó lenne, ha valami hitelesítő linket vagy videót is társítana az ilyen cikkekhez a szerző, mert így aligha fog hinni bárki ezekben a "hírekben", de speciel ezt még hírnek sem nevezném, ezért sem értem, miért készülhetett el a cikk.
Meg ilyesmi...
Meg ilyesmi...
Minden beküldött cikkhez linkelni kell a forrást, ha ez hiányzik vagy nem valós, hiteltelen, akkor a cikk sem kerül ki. Ilyen egyszerű.
Legjobb példa erre az én egyik korábbi gagás cikkem melyben megírtam, hogy a sok festéstöl hullik a haja, erre az összes litölfaker hazugnak nevezett, pedig gaga nyilatkozta, nem én találtam ki. Aztán hónapokkal késöbb más interjúban és cikkben is elhangzott ugyanez, de addigra mindenki elfelejtette, hogy korábban még hazugnak neveztek miatta és sajnálkoztak, hogy szegény gyagya így meg úgy és vigyázzon jobban magára.
Ami nem tetszik azt tagadjátok, elutasítjátok, hogy az nem lehet, mert ő szent és sérthetetlen, közben meg ugyanolyan büdöset szarik, mint mindenki más.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. október 20. 20:01
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én is szeretem a vámpírokat ,de azt nem ha a harapdálnak
2011. október 20. 21:15
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
nem normális*-*
2011. október 20. 21:17
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Hát ha ettől a pasitól csak akkor jön igazán izgalomba ha harapdálja akkor valami baja van!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.