Lady Gagát felizgatják a vámpírok
2011. október 20. 16:21
Felőlem aztán csinál amit akar, csak ne kössön már mindent az orrunkra!!Köszönöm!
Legközelebb már azt is elmondja hogy egy nap átlagosan hányszor pisil, vagy mi lesz a következő??
Legközelebb már azt is elmondja hogy egy nap átlagosan hányszor pisil, vagy mi lesz a következő??
2011. október 20. 16:21
Mindenki itt háborog, aztán meg a Vámpírnaplókra izgultok ti is...
2011. október 20. 16:23
Amúgy nem tudtam, hogy ő a pasija, de szerintem csak a hírnévért... Ő baromi jó pasi, Gaga pedig smink nélkül egy ronda nő, nem hinném, hogy szerelemből van vele, de aztán ki tudja...
2011. október 20. 16:28
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.10.20. 16:21)
Mindenki itt háborog, aztán meg a Vámpírnaplókra izgultok ti is... 
Te azért nézel egy sorozatot mert "izgulsz" rá
Én speciel imádom a TVD-t de köze sincs ilyesmihez
Az meg hogy ronda, a srác pedig helyes nem számít. Attól még lehet köztük szerelem! A szerelem nem külsőre épül!
Amúgy nincs sok hozzáfűzni valóm, a hangját szeretem, hallgatom a zenéjét, de mint ember megvetem, mert nem a tehetségével próbál érvényesülni hanem az efféle botrányival!!
2011. október 20. 16:29
House Of Wax teljesen igazad van:)
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 20. 16:36
szeretem a zenéjét,,de utállom azt hogy mindig botrányt csinál...:/
2011. október 20. 16:41
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Már csak arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy vajon tampont hogyan cserél.
Szerencsére nem kell sokat várnom, jövő hétre azt is biztosan megtudjuk.
Szerencsére nem kell sokat várnom, jövő hétre azt is biztosan megtudjuk.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 20. 16:41
Istenem.
Ugye ti ezt nem hiszitek el? Úristen! Ki volt az a pihentagyú aki ezt kitalálta? Már nem azért, nem szeretem, de az utóbbi pár cikk róla, annyira nevetséges, hogy még én is megvédem.
2011. október 20. 16:45
Idézet (LULUPeas @ 2011.10.20. 16:41)
Istenem.
Ugye ti ezt nem hiszitek el? Úristen! Ki volt az a pihentagyú aki ezt kitalálta? Már nem azért, nem szeretem, de az utóbbi pár cikk róla, annyira nevetséges, hogy még én is megvédem. 
2011. október 20. 16:55
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.10.20. 16:41)
Istenem.
Na, ennyi az egész...
2011. október 20. 16:56
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
fail hát draculát biztos szereti de akkor is lol
2011. október 20. 17:13
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
és a gyantás dolog is csak annyi volt azt már nem irták meg hogy a riporter mit kérdezett töle mert azért egy müsorban nem mondja valami kérdés csak volt és a vérben fürdéd is ha igaz lenne akkor már a tévében is menne mert szerintem m az ilyen tlehetne büntetni éd ez is badarság hiszen a multkor mondta egy interjuban hogy sok idő kell elteljen ahoz hogy a párjával az ágyban kössenek ki ugy hogy ez egy ellentmondás és itt azt sem írja hogy hol mondta ezt
2011. október 20. 17:24
Nos mind a három hír hazugság. Amíg nem írják le nekem, hogy ezeket mégis hol és mikor osztotta meg az emberekkel addig nem hiszem el.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.