Lady Gaga imádja ha párja vámpírjelmezbe bújik és harapdálja őt, mert így igazán extrém szexben lehet része.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gagát felizgatják a vámpírok
2011. október 20. 11:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Csak szívja már ki a vérét valaki az utolsó cseppig
10 felhasználónak tetszik:
Josh_,
Sally Sparrow,
Lady Suzy,
Miley-fan09,
dave095,
An_d_a,
num1Kolosszus,
UnhappyMeals,
LULUPeas,
AMaya
2011. október 20. 11:49
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
ez nagyon nem érdekes, nem kell mindent tudnunk róla, tartsa csak meg a titkait magának
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. október 20. 11:50
Ez a nő mikor fogja már észrevenni, hogy senki sem kíváncsi a nemi szervére, a gyantázási szokásaira és a szexuális életére? Nem tartozik senkire, hogy mit művel a hálószobájában.
2011. október 20. 11:56
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Kíváncsi vagyok hányan gondolják még mindig úgy, hogy mi, akik nem szeretjük, félreismerjük Gagát.
Egyébként első olvasáskor az volt a gondolatom, hogy ez a cikk biztos olyan forrásból íródott, ami hamis lehet. Most is vannak fenntartásaim, de az a lényeg, hogy kinézem Gagából, hogy ilyeneket ország-világ orrára köt. A karrierje elején azért ilyeneket nem csinált, ha jól tudom.
Egyébként első olvasáskor az volt a gondolatom, hogy ez a cikk biztos olyan forrásból íródott, ami hamis lehet. Most is vannak fenntartásaim, de az a lényeg, hogy kinézem Gagából, hogy ilyeneket ország-világ orrára köt. A karrierje elején azért ilyeneket nem csinált, ha jól tudom.
7 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Sally Sparrow,
Lady Suzy,
An_d_a,
num1Kolosszus,
UnhappyMeals,
House Of Wax
2011. október 20. 12:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.20. 11:56)
Kíváncsi vagyok hányan gondolják még mindig úgy, hogy mi, akik nem szeretjük, félreismerjük Gagát.
Biztos csak mi ismerjük félre, hiszen nincs semmi fura sem ebben a nőben(?) a nevén kívül
10 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Sally Sparrow,
Domcicc,
Thora_90,
Glamster,
Lady Suzy,
Miley-fan09,
An_d_a,
num1Kolosszus,
House Of Wax
2011. október 20. 12:21
Elküldtem az üzenetem, erre eltűnt -.-'
Szóval: erre NEM volt kíváncsi senki, és ebből tökre az jön le, h Gagának semmi tehetsége, ha már ilyen szánalmas hírekkel akar rivaldafényben maradni.
Szóval: erre NEM volt kíváncsi senki, és ebből tökre az jön le, h Gagának semmi tehetsége, ha már ilyen szánalmas hírekkel akar rivaldafényben maradni.
2011. október 20. 12:44
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Gagának nincs tehetsége? Szerintem ez a szólás szánalmas, hiszen pont az ellenkezője látszik meg pl. az album eladásokból vagy épp a YouTube videói nézettségéből...
)
2011. október 20. 13:15
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Hmm!
Sexy!
am nem túl jó ez a cikk mert GAGA VÉRBEN FÜRDÉSÉT UGY ALLÍTJA BE H MEGFIATALODIK TŐLE PEDIG AZT A MAGYAR SOROZATGYILKOS GRÓFNŐ TETTE AZ 1700-AS ÉVEKBEN!!
Na de mind1 a Vámpiros story üt!
ÉS MEGINT GAGA A LEGJOBB ÉS LEGTEHETSÉGESEBB!!
Sexy!
am nem túl jó ez a cikk mert GAGA VÉRBEN FÜRDÉSÉT UGY ALLÍTJA BE H MEGFIATALODIK TŐLE PEDIG AZT A MAGYAR SOROZATGYILKOS GRÓFNŐ TETTE AZ 1700-AS ÉVEKBEN!!
2011. október 20. 13:17
Talán elhamarkodott volt, amit mondtam, de akkor sem az a szánalmas, amit írtam, hanem Gaga a szánalmas!
De nem fogok leállni egy Gaga-mániással sem vitázni!
Te úgy látod, én meg így. Ennyi!
De nem fogok leállni egy Gaga-mániással sem vitázni!
Te úgy látod, én meg így. Ennyi!
Idézet (MachineMagic @ 2011.10.20. 12:44)
Gagának nincs tehetsége? Szerintem ez a szólás szánalmas, hiszen pont az ellenkezője látszik meg pl. az album eladásokból vagy épp a YouTube videói nézettségéből...
)
2011. október 20. 13:47
Most komolyan mondjátok hogy még a nemi életét is képes a világ elé tárni?Nincs jobb dolga?
Mit ér a hangja ha nem használja?Ha pusztán ilyenekkel képes címlapon maradni?Ezt azért át lehetne gondolni(főleg mielőtt esetleg engem is támadnátok a véleményemért)
Mondhattok akármit,az ilyesmi akkor is olyan dolog amit nem szükséges,sőt nem is kéne hangoztatni mindenki előtt.Ő dolga,ő élete,és erre azért,ha nem is mindenki,de sokan nem kíváncsiak.
Felmerülhet a kérdés hogy miért mondom ezt el.Azért,mert véleményhez nekem is jogom van.De úgyhiszem hogy jelenesetben semmi sértőt nem írtam sem rá,sem a rajongóira így nem is látom okát annak hogy ismét a támadások célkeresztjében legyek sőt meg is kérek minden rajongót hogy ne kommentálja az én bejegyzésem,ezzel elkerülhetjük a felesleges vitákat.Köszönöm.
Mit ér a hangja ha nem használja?Ha pusztán ilyenekkel képes címlapon maradni?Ezt azért át lehetne gondolni(főleg mielőtt esetleg engem is támadnátok a véleményemért)
Mondhattok akármit,az ilyesmi akkor is olyan dolog amit nem szükséges,sőt nem is kéne hangoztatni mindenki előtt.Ő dolga,ő élete,és erre azért,ha nem is mindenki,de sokan nem kíváncsiak.
Felmerülhet a kérdés hogy miért mondom ezt el.Azért,mert véleményhez nekem is jogom van.De úgyhiszem hogy jelenesetben semmi sértőt nem írtam sem rá,sem a rajongóira így nem is látom okát annak hogy ismét a támadások célkeresztjében legyek sőt meg is kérek minden rajongót hogy ne kommentálja az én bejegyzésem,ezzel elkerülhetjük a felesleges vitákat.Köszönöm.
2011. október 20. 13:54
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
@WhiteAngel!
Ezt nem Gaga nyilatkozta hanem valami NYOMORÉK kitalálta!
HaHó!!
egyébként köszi h azt mondtad h jó a hangja!
igy Gaga nemszerető létedre!XD
Ezt nem Gaga nyilatkozta hanem valami NYOMORÉK kitalálta!
HaHó!!
egyébként köszi h azt mondtad h jó a hangja!
igy Gaga nemszerető létedre!XD
2011. október 20. 14:14
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.10.20. 13:15)
Hmm!
Sexy!
Sexy!
Ugye ezt még te sem gondoltad komolyan, értelmes gyermek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.