Elköszönhetett tegnap a szabadságától a botrányairól elhíresült fiatal celeb, hiszen őrizetbe vették viselkedése miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan őrizetben
2011. október 20. 10:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.10.20. 10:42)
váltságdíj ellenében szabadon engedik
Amúgy simán el tudom képzelni most már őt egy Oscar-díjas női börtönfilmben, biztos hiteles alakítást nyújtana. Halálsoron 2 vagy ilyesmi
1 felhasználónak tetszik:
Josh_
2011. október 20. 13:34
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Nem értem őt, ha elvégezte volna azokat a dolgokat, amiket kötelező neki most nem tartana megint itt..Én még valahol reménykedem benne, hogy visszatér a régi Lindsay
2011. október 20. 14:01
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Jaj már megint!?
Esküszöm hogy már sajnálom a nőt!
Esküszöm hogy már sajnálom a nőt!
2011. október 20. 14:22
lehet bunkó ez,de remélem,hogy most már bemegy a börtönbe másfél évre...
megérdemli,mit ne mondjak...
megérdemli,mit ne mondjak...
2011. október 20. 14:24
Sajnálom hogy még ennyire sok huzavona után sem tanult a hibáiból.A fenti képen pedig szinte alig lehet ráismerni , eléggé szét van csúszva..
2011. október 20. 14:39
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ez így nagyon nem lesz jó.. Össze kéne kapnia már magát, és nem csak a belsőjére gondolok, hanem a külsejére is. Szörnyen néz ki.. Elhiszem, hogy az élet sz*r, de híresség létére igazán adhatna magára.
2011. október 20. 14:45
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Lindsay egy gyönyörű lány volt,karrierje kezdetén nagy rajongója voltam-még a későbbiekben is.Azután jöttek a botrányok-botrányok hátán,a kinosabbnál-kínosabb viselkedései,nem tudom,talán ez Ő,Ő ilyen,nagyot csalódtam benne és már nem is szeretem,de a tehetségét elismerem.Eléggé szétcsúszott nő lett belőle és újra meg újra elvégzi azokat a hibákat,miket már vagy ezerszer megcsinált,soha sem fog tanulni már a helyzetekből!
2011. október 20. 15:04
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
ha a felső kép nincs manipulálva, akkor gratulálok, borzalmasan néz ki, és mindezt csak magának köszönheti.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.