VV5: Csaba a kubaival méri össze erejét
2011. október 20. 17:04
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
Csaba,nagyon okos taktikai játékos..ha sikerülne neki visszajönnie(amit nagyon remélek),akkor nagy eséllyel indulhatna az Arénában a megmérettetéseken(ezáltal védettségeket szerezve),mert ott csak Cristofel lehet számára ellenfél..és Csabi ugye egy intelligens fiatal ember..még az "ész" megmérettetéseken is győzedelmeskedhetne...lsd.az előző megmérettetésen hiába győzedelmeskedett Cris,de már a logikai feladatban csődöt mondott...Cris hiába tud showt csinálni,de esze az nincsen..,talán értelemmel,intelligenciával ez a játék sokáig játszható...(Bár úgy is az Rtl dönt,nem a nézők)...Na majd meglátjuk,hogy mi lesz ebből...HAJRÁ CSABA!!!
2011. október 20. 17:10
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Christofel még kis hülye mindenhez,ezt nem kell tudni,látszik rajta!Csaba pedig egyszerűen csendes,és tényleg okos!Reméljük sok embernek lesz esze,és Csabi meg vissza a villába.Én Csabit még nem hallottam csúnyán beszélni,és jobb is így,mert ő legalább az eszét használja,nem a száját...
Szóval Csabi,mars vissz a avillába!-Hangzik el a számból vasárnap
Szóval Csabi,mars vissz a avillába!-Hangzik el a számból vasárnap
2011. október 20. 17:38
Szerintem mindkettőjüknek ki kéne esnie mert ez a villa nem ér semmit. Cristofel egy jellemtelen, nagyképű ember míg Csabi egy nagy nulla bent. Egyáltalán nem érdekel hogy melyikőjük megy vissza.
2011. október 20. 17:52
|
SavannahFrendrichúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155298 offline
|
Nagyon rosszul döntött Csabaa! Miért pont Christofelt kellett kivinnie?:/ Attillát kelett volna:) Én mind2 fiu nagyon kedvelem benne de az a baj h. Csaba tényleg nemsokmindent csinál ott benntt de lehet h. ő ezthívja taktikának ezt csak ő tudhatja. Christofel meg legalább csinálja a műsort! SZerintem inkább Christofelnek kéne visszamennie az lenne a legjobb:) DE lehet h. Csabátt szavazzák vissza de őt csak azért mertt sokan Christofelt nagyképű köcsögnek tartják. Szerintem e nemigyvan most mindenki olyan amilyennek megteremtették őtt! Ő ilyen. Na mind1
2011. október 20. 18:30
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hát,én meglepődtem,h őt hívta. Azt hittem,h Attilát fogja,de nem. Mikor kimondta a nevét,ugye láttátok ti is,h Christofel egy kicsit riadt és meglepő fejet vágott?! Tuti parázik.
Az a gond,h nemtudom, h kinek szurkoljak,vagyis,az van,h Christofel körül mindig van vmi izgalmas,v szerelmes,v idegbeteges,v vicces,v épp egy unszimpatikus dolog,ellenben Csabával,szval ő egy színes egyéniség.
Viszont Csaba annyira kedves,aranyos,jó indulatú,h megérdemelné,h benn maradjon,sőt én nekem ő az egyik kedvencem. De ha a játékot nézzük, Christofel az,akit izgibb nézni.
De azért Csaba mellett vagyok inkább.
Az a gond,h nemtudom, h kinek szurkoljak,vagyis,az van,h Christofel körül mindig van vmi izgalmas,v szerelmes,v idegbeteges,v vicces,v épp egy unszimpatikus dolog,ellenben Csabával,szval ő egy színes egyéniség.
Viszont Csaba annyira kedves,aranyos,jó indulatú,h megérdemelné,h benn maradjon,sőt én nekem ő az egyik kedvencem. De ha a játékot nézzük, Christofel az,akit izgibb nézni.
De azért Csaba mellett vagyok inkább.
2011. október 20. 18:37
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát remélem Cristofel megy vissza
2011. október 20. 18:42
|
Saturdaybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 160206 offline
|
Cristofel menj haza béna vagy Veronikával egíütt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. október 20. 19:01
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ronnie95 egyetértek.
2011. október 20. 19:25
Gondoltam, hogy őt fogja kihívni. Fél Attilától és fél Pétertől is, és ezért hívta ki a Cristofelt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: