Én nekem igazából mindegy ki megy vissza. De szerintem Csaba részéről elég rossz döntés volt kihívni Christofel-t ... Hiszen lehet hogy a nézők imádnak nevetni a hülyeségein. Ezt Olivér és Alekosz is megmondta ...
Péniszpörgető és kacsaszájú lány. x')
VV5: Csaba a kubaival méri össze erejét
2011. október 20. 14:47
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Christofel egy kőbunkó. Ha valaki meg mondja neki az saját igazát, akkor ordenáré módon leüvölti a fejét, ráadásul vissza is csak általános baromságokat tud mondani. Ő menjen haza, hiába csendes a Csabi, több értelem szorult bele. De mivel a nézők erre az idióta "kubaira" kapják fel a fejüket...
2011. október 20. 14:53
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Nos.. van egy full normális gyerek meg egy idióta. Igaz, hogy Cristofel csinálja a show-t, de rajta kívűl többen is szórakoztatják a nézőket. Bár az Attila esne ki :@
2011. október 20. 14:55
igaza van csabinak nagyon helyes hogy kivite christ remélem hogy csaba jon visza mert ahogy monták chris egy kis szarház takony egysemire való mit képzel ő magáról gyerünk csabi megmutatod hogy megnyered
2011. október 20. 15:03
Hát nem tudom. Nekem mind a kettő ismeretlen. De a Cristofel így kép alapján eléggé hülye gyereknek néz ki.
2011. október 20. 16:02
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
Hajrá CRISTOFEL!!!
2011. október 20. 16:06
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
sajnos Chrisnek több esélye van de nem bírom...Hajrá Csabi!
2011. október 20. 16:10
|
|
rami1235új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 124375 offline
|
Csabának kell vissza mennie. Kristofelt utálom.Csabát sajnáltam is mert ő tényleg nem bánt senkit és nem eshetett jól neki hogy így hátbaszurták még a hozzá közeledő emberek is. Szavazz Csabára (Y)
2011. október 20. 16:12
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Továbbra sem nézem ezt az agysejtpusztító marhaságot, az ezzel kapcsolatban írt cikkeket sem szoktam elolvasni, csak ritkán, de akkor is, csak azért, mert úgy érzem, muszáj megnyilvánulnom a témában. Most is, csak nézelődök a cikkek között, és ezt látom! A képre pillantva, azt kell mondjam, hogy a jobb oldali srác még egész intelligensnek néz ki, nem tudom, hogy mi vihette rá erre, hogy ebbe a műsorba jelentkezzen, és ország-világ előtt leégesse magát. Látom, hogy ez a, szintén a tehetsége miatt, a 700. helyre ugró Seherezádé is népszerű, csak azt nem tudom, hogy miért, gyerekek!!!! Sajnálom, hogy ennyi ember isteníti! De, végül is, mint az ókori Rómában, az embereknek igazából 2 dolog kellett. Kenyér, és cirkusz! Hát, az utóbbi az megérkezett!
2011. október 20. 16:18
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hajráá Csaba!
d Neked kell nyerned nem ennek a f*sznak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: