Ohh!
Szegény!
remélem nem kell semmi durvát csinálnia!!
szeretlek Lindsay!!
Lindsay Lohant hullaházra ítélték
2011. október 19. 21:32
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
2011. október 19. 21:51
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
De igenis kell!! de ugyis ki fogja harcolni magának hogy ne keljen ott dolgozni mert ez majd sérti a személységi jogait meg majd undoritó lesz.ugy olvastam hogy valami női segélycenterbe helyezték aztán átrakatta magát a vörökereszthez de persze nem csinált semmit..akkor meg mit akar?a biróságos képeken is yoaln meglepett fejjel néz..nem értem mit kell ezen meglepödni??megsérette a próbaidő feltételeit!
2011. október 19. 21:53
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Mert ez most biztos jobban fog neki tetszeni... De magának köszönheti. Szörnyű, hogy idáig lecsúszott... Olyan jó színésznő, szerintem nagyon tehetséges. Sok filmben láttam, és mindig tetszett az alakítása. Kár lenne érte...
Remélem sikerül visszatérnie. Britneynek is sikerült, és most nézzetek rá!
2011. október 19. 21:57
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
igen igen.énis szerettem régen nagyon és jó lenne ha vissza tudna jönni de britneynek ottvolt az apja aki keményen fogta és rendesen felügyelte nameg Jason Travick is.lindsay-re ki figyel?dina azt hangoztatja hogy lindsay nagyon jól csinálja a dolgait meg stb..
2011. október 19. 22:12
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
hát csak amgának köszönheti ha elhelyezték normális helyen és ott is át helyeztette magát azt enm csinálta akkor most ne is csodálkozzon h így járt de rácseszett most már nem fogják akivánságait nézni ez alól nem bújik ki...amugy szomorú h mit tett magával nem tudom miért teszi valószinű mer már enm tud a pénzével micsinálni de szomorú h ennyi tehetség van benn és így elkallodiki :/
2011. október 20. 09:30
Ha nem szedi össze magát, akkor lassan ő is a hullaházba kerül... Szerintem tehetséges színésznő, kár lenne érte...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: