Rihanna megtalálta a szerelmet
2011. október 21. 07:15
|
|
Nikee98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 596 Csatolások: 0 Azonosító: 130049 offline
|
olvasom itt a kommenteket.. EMBEREK NORMÁLISAK VAGYTOOK?? ti tudtok ígyénekelni? ilyen tisztán? ilyen hangon? amy w. is a Rehab című számánál arra buzdította a népet, hogy ''nem megyek elvonóra'' stb.. és ez csak egy szám, nem önéletrajzi könyv. azt utálom, amikor olyanok ítélkeznek mások fölött, akik ő maguk sem tudják jobban... ezen jó lenne elgondolkozni 
én nagyon örülök RiRi sikereinek <3
én nagyon örülök RiRi sikereinek <3
2011. október 21. 13:34
nekem nagyon bejön a klipp, és a szám sem rossz
először azthittem az Only Girl klipphez fog hasonlitani, de szerencsére nem, ez és a Man Down klippjei eddig a legjobbak
2011. október 23. 09:51
|
|
bvviktoria2011új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 90 Csatolások: 3 Azonosító: 154126 offline
|
Jó a klip meg, a szám is SZUPER
2011. október 24. 17:37
Kérem szépen, akinek ez a klip tetszik, menjen drogozni.
Amúgy meg, itt valaki írta, hogy mi tuti nem tudunk így énekelni... Szerintem pedig a regisztrált tagok legalább egynegyedének van ilyen hangja... Pl. Nekem is. Most nyugodtan egoistázzatok le, de így van. Ha van olyan ember, aki erre a szemétre azt mondja, hogy "Hűűűű de szuper!!!", akkor szerintem én is simán mondhatom, hogy tudok így énekelni. Nem akarok Rihannát fikázni, megvan a saját stílusa, amivel semmi bajom, de hogy ennyien vevők legyenek egy ilyenre... Kérek szépen mindenkit, ne írjatok rosszalló üzeneteket, mert nem fogok rájuk válaszolni. Csupán elmondtam a véleményem, nem hinném, hogy abból akkora baj lehetne.
2011. október 28. 19:42
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Kicsit érdekes a klip. Egész erősen kifejezi két ember közti vonzalmat és a többit. De mit vártunk Riritől, ő mindig ilyeneket csinál.
Ezzel nincs nagy baj. Legalább is én felőlem. A dal tetszik, egész felszabadult. Olyan hatást kelt, hogy erre szívesen lehetne táncolni.
2011. november 06. 19:30
szerintem ez Riri egyik legjobb száma és a klip is ütős
nem értem mi bajuk van a drogos részekkel 1-2 embernek. a klip nem erre épül, hanem azokra a hülyeségekre amiket egy szerelmespár csinál. jó, nem mindenki szokott beszívni, de a füves cigi nem olyan nagy cucc. a srác meg cuki
ja és nyugodtan lehet belémkötni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: