The Texas Chainsaw Massacre 3D (2012)
Rendező: John Luessenhop
író: Debra Sullivan
Amerikai premier: 2012. október 5.
Szereplők: Alexandra Daddario, Trey Songz, Tania Raymonde, Keram Malicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae, Scott Eastwood, Bill Moseley, Dan Yeager, Richard Riehle, John Dugan
Texas Chainsaw 3D / A texasi Láncfűrészes: Az örökség (2013)
2011. október 19. 17:34
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
12 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Miley-fan09,
kriszti145,
saii,
marti27,
Lindsay019,
riri17,
tothferi5,
Évike12,
Bessie,
BunnyGirl,
sMokEe.cLouD
2011. október 19. 17:37
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Úristen
Nem is tudtam hogy lesz ilyen
Ez tuti moziban nézős film
A 2003-as és 2006-os verziót nagyon szerettem
Remélem jó színészeket válogatnak majd
2011. október 19. 17:47
ez most komoly?
a texasi láncfűrészes filmekből 2-t láttam,de mind 2-t végig ijedeztem
lehet belenézek majd,szeretem a horrorokat,csak épp az ilyen igaz történeteken alapuló filmeket nem igazán
a texasi láncfűrészes filmekből 2-t láttam,de mind 2-t végig ijedeztem
lehet belenézek majd,szeretem a horrorokat,csak épp az ilyen igaz történeteken alapuló filmeket nem igazán
2011. október 19. 17:55
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.19. 17:37)
Úristen
Ez tuti moziban nézős film
Megtaláltam a szereplők listáját.
2011. október 19. 17:56
Idézet (benyaw93 @ 2011.10.19. 17:55)
Ennek örömére Trey Songz miatt lehet belemerek majd nézni.
2011. október 19. 17:58
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.10.19. 17:55)
Köszi
Számomra innen talán csak Alexandra Daddario miatt lesz majd nézős
Amúgy Trey Songz mit keres a színészek között
2011. október 19. 18:01
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.19. 17:58)
Tudod.
De tényleg nem ártana egy jobb pasi,esetleg egy izmosabb.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 19. 18:02
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.10.19. 17:58)
Köszi
Maradjon énekes és cseréljék le egy jó pasira
Szerintem a jó pasi vonalat Shaun erősíti.
Közben megtaláltam a posztert nagyobban.
2011. december 29. 15:26
Idézet (funny18 @ 2011.10.19. 18:02)
Szerintem a jó pasi vonalat Shaun erősíti.
Szerintem mindegy milyen pasit raknak be,mert úgyis feldobja a talpait.Mindig minden horrorban meghalnak a jó pasik.
Én csak 1 olyan horrort láttam,ahol pasi élte túl és nem csaj.
House Of Wax
2011. december 29. 16:28
|
House Of Wax |
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.12.29. 15:26)
Szerintem mindegy milyen pasit raknak be,mert úgyis feldobja a talpait.Mindig minden horrorban meghalnak a jó pasik.
Ez tényleg így van
És az a bosszantó hogy legelőször ölik meg a helyes pasikat
Miley-fan09
2011. december 29. 16:33
Idézet (House Of Wax @ 2011.12.29. 16:28)
Ez tényleg így van
Esélyed sincs hogy tovább nézd az izmos testüket
Van olyan,hogy kibírják a végéig,de aztán visszarohannak a p*csáért és meghalnak.
Szegény pasik,elnyomásban vannak.
House Of Wax
2012. július 05. 18:53
|
|
benyaw93 |
|
Sajnos kitolták a premiert Amerikában, így a hivatalos premier 2013. január 4-én lesz a tervek szerint.
Hivatalos sztori: A film napjainkban játszódik, a hatóságok a dühös lakókkal együtt törnek be a Sawyer házba, mivel Bőrpofát gyanúsítják több gyilkosság elkövetésével. Hooper sheriff igazságos tárgyalást szeretne, azonban Burt Hartman polgármester inkább azt részesítené előnyben, hogy ott helyben fellógassák a fickót. Egyik embere elő is készíti a kivégzést, ráadásképpen egy Molotov koktélt is bevág a házba, aminek lakói Bőrpofa apjával, Draytonnal (Bill Moseley) az élen elégnek. Miután az egész Sawyer családot elemésztette a tűz minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Ám a gyilkosságok újra elkezdődnek, Hooper pedig úgy véli, hogy Bőrpofa valamiképp életben maradt és így áll bosszút. Ide érkezik Heather néhány barátjával, hogy átvegye örökségét, ugyanis Bőrpofa a lány unokatestvére volt. A nőnek megvan a maga sötét oldala, de ugyanakkor nem teljesen gonosz, a jó is megtalálható benne, ellentétben elhamvadt rokonaival. Belekeveredik a nyomozásba, megpróbál rájönni, hogy ki állhat az újabb gyilkosságok mögött.
Hivatalos sztori: A film napjainkban játszódik, a hatóságok a dühös lakókkal együtt törnek be a Sawyer házba, mivel Bőrpofát gyanúsítják több gyilkosság elkövetésével. Hooper sheriff igazságos tárgyalást szeretne, azonban Burt Hartman polgármester inkább azt részesítené előnyben, hogy ott helyben fellógassák a fickót. Egyik embere elő is készíti a kivégzést, ráadásképpen egy Molotov koktélt is bevág a házba, aminek lakói Bőrpofa apjával, Draytonnal (Bill Moseley) az élen elégnek. Miután az egész Sawyer családot elemésztette a tűz minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Ám a gyilkosságok újra elkezdődnek, Hooper pedig úgy véli, hogy Bőrpofa valamiképp életben maradt és így áll bosszút. Ide érkezik Heather néhány barátjával, hogy átvegye örökségét, ugyanis Bőrpofa a lány unokatestvére volt. A nőnek megvan a maga sötét oldala, de ugyanakkor nem teljesen gonosz, a jó is megtalálható benne, ellentétben elhamvadt rokonaival. Belekeveredik a nyomozásba, megpróbál rájönni, hogy ki állhat az újabb gyilkosságok mögött.
2012. július 06. 15:19
Idézet (benyaw93 @ 2012.07.05. 18:53)
Sajnos kitolták a premiert Amerikában, így a hivatalos premier 2013. január 4-én lesz a tervek szerint.
Köszi az infót és a film leírását is.
Így nem igazán keltette fel az érdeklődésemet a film,de egész biztosan megnézem,már csak kíváncsiságból is.Csak kár,hogy januárig várni kell rá.
2012. szeptember 01. 18:32
|
House Of Wax |
|
Idézet (benyaw93 @ 2012.09.01. 16:29)
Új hivatalos poszter (HQ)
Kemény poszter
Csak tudnám kit veszek rá, hogy eljöjjön velem a filmre
2012. szeptember 22. 14:17
|
|
benyaw93 |
|
Íme az első hivatalos előzetese a filmnek!
House Of Wax
2012. szeptember 22. 14:34
|
House Of Wax |
|
Idézet (benyaw93 @ 2012.09.22. 14:17)
[center]Íme az első hivatalos előzetese a filmnek!
Hát nagyon úgy fest, hogy semmi köze nem lesz az eredetihez, leszámítva a láncfűrészt
De ettől eltekintve igen tetszetős ajánlót kaptunk, köszönet érte
benyaw93
2012. október 14. 00:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
+ 2 új poszter
House Of Wax
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.