Szerelem az X-faktor háza táján
2011. október 19. 15:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Szerintem sem illenek össze, de ezt úgysem mi döntjük el, mert ők ismerik egymást. Viszont rohadtul remélem, hogy ez nem fog átfordulni olyan "minden nap cikkeznek róluk és ők az álompár" szintű dologba, mert ha Vera nem is érdekel, Gergőért rohadtul kár lenne. Utáltam már meg így embereket, akiket előtte szerettem, hogy túlságosan sokat foglalkoztak vele (nyilván nem a zenei dologról beszélek most) és nagyon átment ilyen "kiskedvenc" kategóriába, de Gergő ennél milliószor többet ér, úgyhogy... Nem érdekel, most akkorsem fogják velem megutáltatni, őt NEM, nem hagyom!
2011. október 19. 15:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Annyira szeretem az ilyet. Oda mennek, megkapják életük legnagyobb lehetőségét, erre mi a legfontosabb: összejönnek
Agyam eldobom az ilyenektől
Menjenek mindketten haza szépen aztán azt csinálnak amit akarnak. De azoktól ne vegyék el a lehetőséget akik tényleg az álmukat szeretnék valóra váltani!
Agyam eldobom az ilyenektől
2011. október 19. 15:01
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Ez a lány annyira gyerek...Legalábbis ahogy viselkedik. Meg amúgy is. Szerintem nem illenek össze, de én még azt is el bírom képzelni, hogy ez egy reklámfogás...Persze lehet, hogy tévedek és akkor sok boldogságot!
2011. október 19. 15:34
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
Szerintem nem illenek össze. Vera inkább Demes Tamás-hoz való,Gergő meg az Ikrek egyikéhez! nekem ez a véleményem <3
2011. október 19. 15:43
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
"Vera olyan, mint egy kis angyalka." veszem észre, és mindig annyira mosolyog, aranyos, kedves, tökéletes. Szalonna Gomez jut róla az eszembe
2011. október 19. 15:44
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
És ezt utálom
2011. október 19. 15:44
ezek aztán nem illenek össze, verának még tojáshéj van a seggén
2011. október 19. 16:08
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Az év vicce
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.