Justin Bieber a fagyöngy alatt
2011. október 19. 16:38
na ez már haladás vmivel jobb mint a többi de attól még nem fogom hallgatni őt és nem fogom szeretni ugyan úgy 1 beképzeld egóista sztár marad akit csak rühellni tok mmár bocs tajongók!
2011. október 19. 16:38
ilyen se volt még: ez most egész jó lett
egyépként tényleg hasonlít a lány egy kicsit Selenára
2011. október 19. 16:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
tudtam,h fog tetszeni
aranyos klipp lett,és a lány is aranyos,vele összeillene
jópár klipjében olyan beképzeltes as csaj..pláne a Babyben.. oO
Am kicsit nincs elsietve ez a karácsonyozós hangulat? : D
Am kicsit nincs elsietve ez a karácsonyozós hangulat? : D
2011. október 19. 16:52
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Hát mit mondhatnék? Ez aztán elég uncsira sikeredett.A A hangja még most se kezdett mutálni. De mondok valamit. Most valahogy nincs kedvem kritizálni, mert ez a klip úgy meghozta a kedvem a karácsonyhoz. Imádom(NEM A KLIPET, hanem a telet) De azért azt ugye nem gondolja komolyan, hogy az emberek ezt fogják énekelni karácsonykor?
2011. október 19. 17:19
Nehezen bírom elképzelni magamat,hogy a karácsonyfa alatt ezt a számot fogom dalolgatni
A klip még úgy ahogy elmegy,de a dal nekem nem tetszik.Nem mondom hogy utálom mert a Baby-nél és a One Time-nál azért ez jobb,vagyis szerintem.Ahogy már írtátok,nekem is,megjött a kedvem a karácsonyozásra.Úgy bontogatnék most ajándékokat!
2011. október 19. 17:20
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nem szeretem Biebert, de ez jó lett:I
2011. október 19. 17:47
|
|
zsozso98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 157332 offline
|
Hogy őszinte legyek egyáltalán nem bírom Biebert , de ez a szám nem lett olyan rossz (de azért a kedvencem se lett) bár messze van még karácsony, a klipp se lett rossz
2011. október 19. 17:53
bármennyire is utálom szegény gyereket (
) szerintem egész jó klip és zene lett ez
most lehet megkövezni
most lehet megkövezni
2011. október 19. 17:59
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Justin nem a kedvencem de ez a szám tényleg jó lett
Bár nem fogom éjjel nappal hallgatni
2011. október 19. 18:06
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
A szám sem rossz de klip az nagyon cukker ^^
2011. október 19. 18:27
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
hát a szám egész normál, de nem értem, miért nem Selena van benne, hisz ő is színész, betehették volna, ha Justin akarja...bár általában nem a sztárok rendezik a klipet, de én biztos kihisztiztem volna az ő helyében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: