Mit énekel az út közepén?
A dal nem nagy szám, Justin rettentő nyálas benne. Nem akarok az a tipikus Bieber fikázó ember lenni, de ez a klip...borzasztó.
Justin Bieber a fagyöngy alatt
2011. október 19. 14:53
Bármennyire is utálom Justint de erre a számra nem mondhatom azt hogy rossz
2011. október 19. 14:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
na ebből elég sok minden kiderült.
a hangját nem véleményezem,azt sokan megtették már itt helyettem.
a csaj egyáltalán nem hasonlít selenára,de ez persze egyéni vélemény.ha jól láttam,a vacak parfümjét is reklámozta a klipjében,amihez csak gratulálni tudok.mert még nincs elég pénze,mi?
a smárolós részhez a végéhez csak annyit:ebből látszik,hogy annyira érdekkapcsolat az ő kis ˝románcuk˝ selenával és annyira a kameráknak szól a dolog,hogy az nem igaz.persze,sokan smárolnak klipben,de ha jól láttam,ez nem sima szájrapuszi akart lenni,hanem eléggé belelendültek így a végére.
arról,hogy ezt énekeljem a fa alatt?! ja,persze.majd ha piros hó esik augusztusban xD
a hangját nem véleményezem,azt sokan megtették már itt helyettem.
a csaj egyáltalán nem hasonlít selenára,de ez persze egyéni vélemény.ha jól láttam,a vacak parfümjét is reklámozta a klipjében,amihez csak gratulálni tudok.mert még nincs elég pénze,mi?
a smárolós részhez a végéhez csak annyit:ebből látszik,hogy annyira érdekkapcsolat az ő kis ˝románcuk˝ selenával és annyira a kameráknak szól a dolog,hogy az nem igaz.persze,sokan smárolnak klipben,de ha jól láttam,ez nem sima szájrapuszi akart lenni,hanem eléggé belelendültek így a végére.
arról,hogy ezt énekeljem a fa alatt?! ja,persze.majd ha piros hó esik augusztusban xD
2011. október 19. 15:03
|
|
Narnia107Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 162322 offline
|
elösször is: Selena miért lenne féltékeny?? sztem bőven rendelkezik annyi intelligenciával, hogy tudja, Justinnak ez a munkája ahogy neki is... és sztem ez hülyeség, hogy Justin és Selena szerelme csak a kameráknak szól...
mellesleg a szám kissé unalmas, viszont a klip jó (hangulat teremtő) Igazi Justin-os...
mellesleg a szám kissé unalmas, viszont a klip jó (hangulat teremtő) Igazi Justin-os...
2011. október 19. 15:05
Hááááát... nem is ANNYIRA rossz XD jajj eszembe jutot hogy hamarosan karácsony
2011. október 19. 15:06
Nekem tetszik.
A csaj szerintem egyáltalán nem hasonlít Selenára...
2011. október 19. 15:35
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Jájjjj neee. Ez fáj, nagyon fáj.
2011. október 19. 15:48
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nekem nagyon tetszik...
mennyit változott a hangja
milyen alacsony lehet a csaj
vagy csak Justin nyult meg?
2011. október 19. 16:05
|
|
xXpunkraveXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156775 offline
|
nem nagyon szeretem Justinkát de ez nem rossz szám
2011. október 19. 16:16
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de nekem tetszik!
2011. október 19. 16:17
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Lehet,hogy megbánom,de : erre a klipre nem tudom azt mondani,hogy fúj(mert eddig az összes többiére azt mondtam)nem az a csúcs szuper és megy nálam a top 10-be,de hallgatható. A lány szerintem sem hasonlít Selenára.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: