Tegnap este jelent meg az amerikai X-faktor szexi mentorának legújabb videoklipje, a Try With Me.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Nicole Scherzinger új klipje!
2011. október 19. 13:43
nekem is de még menyire nagyon szeretem nicolét és hát ez a szám valami nagyon jó
2011. október 19. 13:52
Az igaz, hogy szép szám és tényleg jó a hangja. De nekem ez a száma soha nem lesz a kedvencem..
2011. október 19. 14:08
Ez a klipp tokéletes és a hangja is
a zenét meg rögtön letöltöttem
2011. október 19. 14:13
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szerintem csodaszép a klipben, jó a szövege a számnak, tetszik ez a lassú kezdés majd a gyorsítás és tényleg szuper a hangja. "Beleszerettem" ebbe a nőbe az utóbbi időben
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. október 19. 14:26
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Olyan szép szövege van...
Tetszik a lassú, és a pörgősebb rész is. Nicole szokás szerint gyönyörű, és a klip is teljesen rendben van ;-) Nem lesz a kedvencem, de a zenében pont az a jó, hogy mindenkinek más az, ami igazán tetszik! De nagyon jól sikerült!
LittleVampire
2011. október 19. 14:33
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Nagyon tetszik, szerintem gyönyörű a szám minden része: a klip, Nicole, a hangja... Csodálatos, belopta magát a szívembe!!
2011. október 19. 15:06
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Gyönyörű volt a hely, Nicole és a hangja is.
Annak külön örülök, hogy (legfőképp az elején) nem volt túl nagy zenei aláfestés (csupán egy zongora) így nem nyomta el a hangját.
LittleVampire
2011. október 19. 15:50
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Nekem minden tökéletes.
nicole hangja, kinézete, a szám, a klipp, a hely. Minden
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.