Tegnap este jelent meg az amerikai X-faktor szexi mentorának legújabb videoklipje, a Try With Me.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Nicole Scherzinger új klipje!
2011. október 19. 13:43
nekem is de még menyire nagyon szeretem nicolét és hát ez a szám valami nagyon jó
2011. október 19. 13:52
Az igaz, hogy szép szám és tényleg jó a hangja. De nekem ez a száma soha nem lesz a kedvencem..
2011. október 19. 14:08
Ez a klipp tokéletes és a hangja is
a zenét meg rögtön letöltöttem
2011. október 19. 14:13
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szerintem csodaszép a klipben, jó a szövege a számnak, tetszik ez a lassú kezdés majd a gyorsítás és tényleg szuper a hangja. "Beleszerettem" ebbe a nőbe az utóbbi időben
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. október 19. 14:26
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Olyan szép szövege van...
Tetszik a lassú, és a pörgősebb rész is. Nicole szokás szerint gyönyörű, és a klip is teljesen rendben van ;-) Nem lesz a kedvencem, de a zenében pont az a jó, hogy mindenkinek más az, ami igazán tetszik! De nagyon jól sikerült!
LittleVampire
2011. október 19. 14:33
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Nagyon tetszik, szerintem gyönyörű a szám minden része: a klip, Nicole, a hangja... Csodálatos, belopta magát a szívembe!!
2011. október 19. 15:06
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Gyönyörű volt a hely, Nicole és a hangja is.
Annak külön örülök, hogy (legfőképp az elején) nem volt túl nagy zenei aláfestés (csupán egy zongora) így nem nyomta el a hangját.
LittleVampire
2011. október 19. 15:50
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Nekem minden tökéletes.
nicole hangja, kinézete, a szám, a klipp, a hely. Minden
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.