Piacra dobta harmadik albumát a SNSD
2011. október 19. 20:44
megszerelmesedtem ♥ szerintem igenis, hogy nagyon jó ez a számuk! RAPPEL A SOSHI! RAPPEL!♥ xDDDD
Amúgy Jessicának pont hogy ez a fazon áll jól, Sunny-nak meg ez nem, mert ettől a hajtól még kisebbnek tűnik. XD ♥
YURIIIIII ♥ Eddig SeoHyun, Tiffany és Yuri között vergődtem, hogy kit válasszak példaképnek, de azt hiszem, hogy Yuri lesz az *_* úgy imádom, olyan shekshii <3
De azért a susogó melegítőnadrág odavág xDDD
GIRLS BRING THE BOYS OUT! ♥
Amúgy Jessicának pont hogy ez a fazon áll jól, Sunny-nak meg ez nem, mert ettől a hajtól még kisebbnek tűnik. XD ♥
YURIIIIII ♥ Eddig SeoHyun, Tiffany és Yuri között vergődtem, hogy kit válasszak példaképnek, de azt hiszem, hogy Yuri lesz az *_* úgy imádom, olyan shekshii <3
De azért a susogó melegítőnadrág odavág xDDD
GIRLS BRING THE BOYS OUT! ♥
2011. október 19. 21:41
OMG nagyon tetszik!!!
bár a lányokat egyenként nem ismerem de a zenéjüket imádom
nagyon tetszik a dal is és a klip is és nagyon jól táncolnak ebben a klipben is min általában
2011. október 20. 18:38
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
"A VIDEÓ FELTEVŐJE NEM TETTE LEHETŐVÉ AZ ORSZÁGODBAN A MEGTEKINTÉST..." nem szidom az anyjukat mert nem vok olyan
(tegnap már hallottam amugyis csak most mégegyszer meg akartam hallgatni)am a szám jó, a klipje még szupibb, és örülök hogy most senki se szidta eddig még őket (lekopogtam)
2011. október 20. 18:53
|
|
Urban Ninjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 32 Azonosító: 124448 offline
|
Szerintem ez az eddigi legjobb videó klipjük. Jó lenne ha tényleg összejönne az amerikai debütálás.
2011. október 21. 18:06
Idézet
Nagyon jo lett a dal de a videoklipp egyszeruen fantasztikus!Latszodik,hogy sokat dolgoztak rajta♥
Szerintem nem dolgoztak annyit vele
Én azt olvastam (és le is csekkoltam) hogy a szám sok részlete hasonlít egy anime film(Macross Froniter) főcímdalára,aminek az a címe hogy Pink Monsoon és May'n énekelte fel
Sokak szerint plagizálás történt:/
2011. október 21. 22:39
Minek is kell Amerikában debütálni?
Pink Monsoon - ban van valami hasonlóság tényleg.
Pink Monsoon - ban van valami hasonlóság tényleg.
2011. november 06. 11:48
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Szerintem nem dolgoztak annyit vele
Én azt olvastam (és le is csekkoltam) hogy a szám sok részlete hasonlít egy anime film(Macross Froniter) főcímdalára,aminek az a címe hogy Pink Monsoon és May'n énekelte fel
Forrás: http://starity.hu/magazin/21081-piacra-dobta-harmadik-albumat-az-snsd/#ixzz1cv6uvDie
Már mindent másolásnak mondanak.Lehetetlen egy teljesen új zenével előállni persze hogy egy szám hasonlít egy másikra de nem annyira , hogy másolásnak lehetne nevezni. Maximum az eleje hasonlít egy kicsit a gépies hangzás miatt. DE May'n zenéje lassú a The Boys pedig gyors és a gépies hangzás eltekintve nem is hasonlít . Amúgy a szöveg teljesen más May'n zenéjéhez Klipp sincs mivel anime opening szóval szerintem ez nem nevezhető plagizálásnak.
Forrás: http://starity.hu/magazin/21081-piacra-dobta-harmadik-albumat-az-snsd/#ixzz1cv6uvDie
Már mindent másolásnak mondanak.Lehetetlen egy teljesen új zenével előállni persze hogy egy szám hasonlít egy másikra de nem annyira , hogy másolásnak lehetne nevezni. Maximum az eleje hasonlít egy kicsit a gépies hangzás miatt. DE May'n zenéje lassú a The Boys pedig gyors és a gépies hangzás eltekintve nem is hasonlít . Amúgy a szöveg teljesen más May'n zenéjéhez Klipp sincs mivel anime opening szóval szerintem ez nem nevezhető plagizálásnak.
2011. december 09. 19:13
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
IMÁDOOM ŐKET
2012. február 06. 20:25
|
|
Minah.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168723 offline
|
Nos szerintem mindegyik lányban van valami amiért lehet őket szeretni.Az egyiknek kiváló mozgása van és másiknak tökéletes a hangja és így tovább.Bírom őket de a legkiemelkedőbb nálam Yuri és TaeYeon.Csodálatosak.Természetesen mind a 9 lány fantasztikus.Szerintem jól sikerült mint a klip és a szám is.Egy favoritom lett mostanra.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2013. február 24. 08:07
Olyan jó ez a szám, hogy ölnék érte hogy egy albumom legyen belőle!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.